Jag är färdig!


Nu har jag äntligen skrivit färdigt min uppgift till skolan, känns skönt. Den ska vara inne imorgon, men innan jag skickar in den så måste jag läsa igenom den en gång extra bara för att kolla. Det är så svårt att veta vad läraren förväntar sig och om man tolkat uppgiften på rätt sätt, men det lär visa sig så småningom. Nu funderar jag på att gå ut på en promenad och sen göra mig färdig för det vankas middag med tjejerna. Eftersom vi alla satsar på beach 2009, blir det mest troligt ett god sallad. Mums, jag älskar sallad. Nåja, på återseende!

Snyggt

Den snygga designen är gjord av:
http://victoriaekholm.blogg.se


Tack så mycket, är supernöjd!

Men nu är det plugg som gäller, förresten ska vi hitta på nått ihelgen?

Kram

Plugg, plugg och åter plugg


Idag har min dag mest bestått av att plugga, därav rubriken. Men nu har jag en liten paus, så tänkte skriva några rader.
Det är dock inte det lättaste att studera när det låter i hela lägenheten, dom håller på med ngt på taket och står här utanför och pumpar upp någonting dit, vet inte vad dom gör. Men det låter så mycket kan jag säga.

Dagen kommer sen att bestå av träning: 60min kond och mage!Sen till kvällen ska jag göra en jordgubbssmootie, gött!
Tvättdag


Just nu håller jag på och tvätta, och jag hade hur mycket tvätt som helst. Undra om jag kommer hinna få det torrt, lär visa sig! Håller sammtidigt på att skriva på min lilla uppsats till skolan, går lite segt med den men det närmar sig slutet iaf.

Dagen träning:

VilaBjuder på en gammal bild på Annelie & mig.

Jag vill bara shoppa


Men det är dåligt med pengar just nu, iaf pengar till shopping. Kan man shoppa för mycket?

Jag älskar digIdag firar jag och Fredrik 5 hela år, tiden går fort när man har roligt tillsammans. Jag älskar den här bilden, det är på pricken vi när kärleken är som bäst! Dock kommer dagen bestå av massa annat göra än att bara fira, Fredrik är på jobbet och jag måste skriva ett uppgift till skolan. Sen firas det med att träna, men efter träningen då ska vi i lugn och ro avnjuta en god middag på Kina.Träningsveckan som gått


Måndag: 60min kondition + 200 situps/magövningar
Tisdag: Bröst, axlar, triceps + 20min kondition
Torsdag: 60min kondtion + 200 situps/magövningar
Söndag: Rygg, biceps, ben + dansa med mamma

En timmes promenad har jag också hunnit med!

Några pass har uteblivit, och jag måste verkligen trycka in alla för att få störst resultat! Vikten har stått stil den här veckan, har inte ätit ngt onyttigt men ibland är det kanske bara så att man står still. Funderar att börja spinning, någon som vill hänga på?

Nu måste jag städa lite, så att det inte ser ut som ett bombnedslag när Fredrik kommer hem.

Ibland går verkligen allt fel väg!

Idag är ingen bra dag, blir bara så less ibland. Man ska få det ena och det andra. Blää!
Ska äta lite sen lunch nu och försöka läsa, mina tankar har varit lite på annat håll idag och igår, så nu måste jag läsa på extra mycket. Sen idag blir det träning, och kanske fara förbi till Ida/Millan, vem var det nu? Glömsk av mig!

Har hittat en kjol och en tröja jag vill ha, men pga. massa andra utgifter kan jag inte inhandla det. Men kanske att jag kan flörta in mig hos F att han köper det i femårs-present till mig ; )

Katterna ska till veterinären och kollas + att det är dags för vaccination för kattsjukdomar också!
Två katter = dubbel så dyrt

Så mina pengar räcker till mat och inte så mycket mer, får hoppas att a-kasse pengarna från 2007 kommer snart och försäkringspengarna från 2007. Då kanske man får lite extra klirr i kassan och kan köpa en telefon, första prioritet!

Ha en bra dag!

21 Januari 2009


Det blev arezzo transparent istället, och nu är dom beställda! Ska snart fixa till mig och gå ut i blåsten, ska till farbror doktorn. Sen blir det nog en sväng på stan, sen middag och läsning. Måste komma ihåg att betala Ida också : )

Har beställt nya linser också, nice!

Kram Banan

Handlar mycket om glasögon just nu!


Här har ni glasögonen, denna modellen ska jag ha så att ingen annan tar exakt samma ; )
Vad jag förstår är det många som sitter och beställer nu, haha. Näe, egentligen spelar det ingen roll om någon har likadana. Men innan jag klickar hem dem, ska jag pröva dom i svart och i ljusbrun aktigfärg. Så provbågar är påväg hem, sen kan jag bestämma mig för vilken färg.

Annars så är det lördag idag, vet inte riktigt hur den ska spenderas. Ska nog traska iväg på ett tag till folkhögs för att närvara vid A:s fotografering. Sen blir det väl att se handboll kanske inte vet jag, vad händer?

Igår år jag efterrätt, gott var det. Men inte så nyttigt!Det är så skönt att göra bort

träningen på dagen, sen kan man pyssla med vad man vill till kvällen. Och även om man tar en promenad så är det absolut inte lika ansträngande som ett pass kondition på gymmet! Så skönt när man är klar, nu ska jag hoppa i duschen och sen fara och handla lite till middag : ) Plus att katterna också måste få lite att äta. Ciao ciao

20080115


Jag har äntligen bestämmt mig, blir nr: 3. Lite annorlunda men helt okej : ) Jag trivs i dom, plus att det kommer att bli så sjukt billigt. Det här med nätet, att man inte tänkt på det tidigare. Mina glasögon ska bara användas som komplement till linser, då jag är en linsbärare i grund och botten. Men det kommer blir så bra!


Just nu håller jag på och fixar för skolstarten på distans, webbkamera och hela köret. Det verkar fungera bra, ända orosmomenten är att kurslitteraturen inte kommit ännu, och att jag inte kan se kursschemat. Har dock mailat runt, så får väl ett svar idag eller imorgon i alla fall : )

Hur går det förresten för er med beach 2009 kamrater? Gått ner någonting? Jag kan inte låta bli att fuskväga mig, men ska försöka. Kan inte hålla på att köra till mamma hela tiden, kanske dags att införskaffa sig en våg. Hur som helst enligt mammasvåg: - 1kg! Antar att det är mest vatten, men i alla fall neråt är det ju.

Dagens träning kommer bestå av: 60min kondition + mage, ev. en promenad också! Ciao Bella

Nu är jag så gott som frisk!


Vilket känns skönt, körde mitt första träningspass igår och det gick lite segt men ändå bra. Fattar bara inte hur man kan tappa muskler så fort, det tar jätte länge att bygga upp dem, och dom försvinner hur snabbt som helst. Jag orkade inte lyfta lika tungt som jag brukar, men kanske bara var lite seg. Träningvärk är dock ett faktum ; )

Tack för hjälpen med glasögonen, kan fortfarande inte bestämma mig, men blir nog nummer 3 eller kanske 2. Ska inte ha dom varje dag ändå, plus att dom inte är så dyra heller. Måste prova idag igen!

Eftersom jag inte kunde bestämma mig sist

så gör jag nu ett nytt försök, hjälp mig! Vilka glasögon? Har så himla svårt att bestämma mig för ett par! Ska dom vara coola eller neutrala? Vill ha coola, men är det värt det?

1.

2.

3.

4.

5.

6.


Observera att du inte behöver se hur flottig jag är på bilderna! Hjälpa mig nudå : )
Jag gillar nr 3 för att dom är lite annorlunda, men vet inte?

Hatar att


blogg.se går så himla segt ikväll! Mina kommentarer kommer inte fram!

I love u


Snorig


Jag hatar att vara förkyld, och inget nässpray har jag heller så att jag kan andas lite genom näsan. Vet att man inte ska missbruka det, men en gång om dagen kan väl inte skadda? Just nu är jag bara less på att vara täppt täppt. Jag vill träna istället, nu nu nu! Man har alltid väldigt bra motivation när man just är sjuk, då vill man träna som bara den.

Har nyss beställt kurslitteratur för 1600 kr, så nu är jag oerhört mycket fattigare. För er som inte vet ska jag fortsätta mina studier inom företagsekonomi fast på distans. Jag måste dessutom beställa en ny webbkamera, någon som vet en bra? Man har nämligen många av föreläsningarna via datorn, teknik är bra! Nu måste jag bara vara oerhört disciplinerad!

Nu ska jag gå och snora, dricka lite grön te och vila inför middagen hos moster.
Vi ska ha Sushiafton ; )

Hej hopp långkalsong!Ungefär så här ser jag ut, haha! Bara annan hårfärg!


En fråga bara


Vem snor en motorvärmarsladd? Den som har tagit den, var vänlig och lämna tillbaka den. (Kommer ju inte hända, så får köpa en ny. Men inte ens en motorvärmarsladd kan man lämna obevakad, vars är världen påväg?).

Beach 2009


Hittils har projektet Beach 2009 gått bra för mig! Har inget sug över huvudtaget just nu, och skulle jag bli sugen tänk då till.
- är det verkligen värt det? Däremot har jag gått och blivit sjuk med förkylning nu, så träningen har inte fått så bra start på året! Men när jag väl bli frisk då kommer träningen att bara dundra fram.

Såhär kommer mitt träningsschema att se ut när jag är frisk:

Måndag: 60min kondition på gymmet + mage
Tisdag: Styrketräningspass - Bröst, axlar, triceps + 30min kondition
Onsdag: Vila eller promenad om orken finns
Torsdag: 60min kondition på gymmet + mage
Fredag: Styrketräningspass - Ben, rygg, biceps + 30min kondition
Lördag: Vila
Söndag: 60min kondition eller mer på gymmet i lungt tempo

+ morgonpromenader! Nu ska det ge resultat vill jag lova : )


Någon som vill komma med och träna så är det bara att hänga på!


Ett nytt år


Kanske att den här bloggen kommer till liv under året 2009, har inte varit den bästa på att hålla den uppdaterad.

Starten på det nya året har hittils varit bra, och nyårsafton var riktigt bra! God mat och trevliga vänner : ) Nu har även beach 2009 påbörjats, inte bara för mig utan för nästan alla tjejer. Jag tror att vi kommer lyckas bra, och se riktigt fit ut på beachen. Mina laster är chips, choklad och pizza. Bara att hålla sig undan nu, så gott det går. Jag ska lyckas!

Nu måste jag kila till tvättstugan, men bjuder på lite bilder från Nyårskvällen! Kram