Jag är inte

Så bra på det här just nu, återkommer när jag har mer lust och tid. Följ mig på insta. så länge, lindabergqvist57.

Hej hopp!


Hej fredag!

Skönt med fredag, även trots att jag jobbar hela helgen, är nått speciellt med fredagar, kan inte riktigt sätta ordet på det, med kanske är det myset, ja jag vet inte. Nu blir det strax soffläge med te, kvarg, hallon, kanel och tv-tittade! Ha en skön fredag, Kram!
 
 

On my wishlist

Ny lägenhet innebär att man blir sugen på en massa nya inredningsdetaljer, i den nya lägenheten kommer jag utgå från en vit bas, med lite svarta detaljer, silver, grått och brunt. Ganska neutrala färger med andra ord, sitter och kollar runt på inredning varje dag, och snubblar över en bra sida med grymt snygga detaljer: www.trademax.se, många saker som ger mig ett sjukt ha-begär, nedan följer en del saker som jag tror att jag ska klicka hem direkt, hoppas på snabb leverans, men enligt deras hemsida ligger leverantiden på ca 4dagar, perfekt! Gå in och kika du med, du kommer inte bli besviken om du gillar inredning.
 
 
Bilderna är givetvis lånade från Trademax
Detta är en inlägg som publicerats på min blogg dels pågrund av alla deras snygga inredning, men även i reklamsyfte då jag deltar i Trademaxs bloggkampanj, delta du med. Klicka på länken så kommer du till deras erbjudande.