Tagga!

Imorgon är det dags, 150-års fest! Jag hoppas på att det kommer att bli jätte kul! Men det vet jag att det kommer att bli, vad kan slå att jag och mina vänner fyller 25 bast? Sol, lekar, vin, dansa hela natten...

Jordgubbar!

img_2402 (MMS)

Jordgubbar!


Klick x 2Godnatt!

img_8464 (MMS)

Godnatt!


Trött

Jag är så hemskt trött, död vareviga morgon. Vad ska man göra för att bli piggare?

Klick


Glömde....


Happy Birthday bästa Mamma, älskar dig!

Snart helg!

Fredagar är nog den bästa dagen på hela veckan, lika underbara när de väl kommer. Idag blir det kalas & ev en stadssväng efter det för att se vad Kalixdagarna erbjuder idag.

 

Ha en trevlig helg!Från de ena till de andra

Första dagens arbete är avklarat, nu ska man bege sig mot nästa ; ) Hard work-work! Efter det en skön promenad med Sandra & sen kan det vara en fördel att få mat i magen.

Längtar till lördag, äntligen är Kalixdagen här! Kalix största händelse... Eller nått sådant! Blir nog en trevlig tillställning med grill, vin & brudarna : )

Största problemet som alltid dock, vad tusan ska man ta på sig? Klänning, byxor, shorts, blus, höga skor, låga skor, stor väska, liten väska? Ja ni förstår nog problemet..


SHOPPINGSUG
Someone Like You!Så underbart fin & vacker...

Tillbaka

Äh, den andra bloggen var ingenting för mig. Jag kommer tillbaka hit till min gamla hederliga blogg. Vad kan slå den liksom? Vet inte hur jag tänkte. Så back on track här på blogg.se!