.......


I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make you sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
Woahooo woah

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah yeah
I said it's too late to apologize, a yeah

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground...

Jäkligt bra..

Sjuk..


Jag hatar att vara sjuk, är förkyld och kan typ inte andas genom näsan. Plus att halsen gör förbannat ont, dessutom ska jag jobba idag också, kommer nog bli lite tungt, men behöver pengarna så får stå ut helt enkelt.

Till Ida: Bra, då far vi. Fast jag måste bli frisk först!

Ska jobba på Kami nu också, ngn vecka och hjälpa till med att uppdatera prislistor och kundregistret, kul att få ngn att göra om dagarna och få betalt. Hur det går med jobbet jag sökt där, det får tiden utvisa.

Just nu känner jag mig död, ska försöka äta ngt, vila och försöka bli i min bästa form tills det är dax!

Linda

Sökt!


Ojoj, idag har jag försovit mig riktigt länge. Skulle vara kl 8.00 på furuhed, gissa när jag vaknade? 12.17, så det var då ingen ide att börja dra sig dit då, eftersom att det bara var ett studiebsök kvar då, och jag hade aldrig hunnit med det.

Så har istället suttit hemma och njutit av min kladdkaka som jag bakade igår och äntligen skickat in ansökan till Kami, nu återstår det bara att se hur det går med det. Dom kanske inte vill ha mig, men då får man acceptera det och helt enkelt gå vidare.

Har kommit på vad jag och Matilda ska ge i julklapp till mamma och Peter, kommer nog bli riktigt fint.

Har ni försökt nå mig, så är det förgäves eftersom att jag glömde min telefon i bilen igår och ides inte gå till Fredrik farfar och hämta den när jag väl kom på det. Och nu är telefonen på Innanbäcken med Fredrik, han jobbar där så den har följt med han : )

Någon som vill komma och träna på Nova/TC? Eller någon som komma ut och äta middag ngn dag? Eller kanske laga en riktigt god middag, vill sällskapa lite.

Nu ska jag fortsätta med disken som jag började med igår, hade inte så stor lust så allt blev inte färdigt.

Linda Johanna



Ps. för er som inte vet, har vi ju ny bil också, fast den har vi haft ett tag nu!

Svammel!


Nu börjar det bli lite kallare ute, har märkt det eftersom att jag promenerar fram och tillbaka till furuhed varje dag. Det är där jag har utbildningen för dom som inte vet. Har nyss ätit lunch, men var lite slö så det blev bara fil och flingor! Ska sen tillbaka och fara på ett studiebesök, mén kommer dock ej ihåg vilket företag det var nu.

Sen ska nog jag och Fredrik ut och äta, inte för att jag vet vad det blir för nått. Men kinamat skulle sitta riktigt fint i magen just idag, mumma!

Såg film igår, och hade tända ljus. Mysigt, men somnade som en stock kl 21.30, var så trött så trött. Antar för att det var ganska länge sen jag steg upp såhär tidigt på morgonen, när man jobbar på Lhs, ställer man om dygnet lite iaf.

Är sugen på lite fest snart, men det kommer kanske till Lucia? Eller var det bara när man var liten man festade då? Jag kommer inte ihåg, så uppdatera min hjärta lite : )

Håller även på med storstädning såhär innan jul, det behövs verkligen. Sedan måste jag börja titta på lite julklappar också, har inte alls hunnit med det. Men det kommer, förut brukar jag handla dem dagen innan, så man kan ju säga att jag är i god tid ändå.

Pärmar ska jag köpa idag också, måste få ordning på alla papper så att dom inte ligger överallt. Räkningar har jag koll på, men efter att jag vetalat dom hamnar dom lite överallt. Men det är väl så ibland, man kan alltid bli bättre på att hålla ordning.

 Linda.


Jobb iallafall!


Så blev det jobb iaf ihelgen, men dagtid istället. Känns lite bättre för då hinner jag med middagarna med mormor och morfar iaf. Kom just hem, har äntligen svarvat klart min julgran, den står här brevid mig och glänser.

En positivt överraskning är att jag fått retroaktiv lön från Silja, inte för att det är så mkt. Men ändå dom pengarna kan ju alltid användas till nått :)

Ska snart fara till mamma, ska äta middag där. Gott och skönt, ibland är man verkligen inte på humör för att laga mat. Tror att jag ska dricka lite vatten, och julpynta lita nu innan jag ska till mami.

Ciao!

Mycket och ingenting!


Nu kommer det säkert bli ett långt och utdraget inlägg, men har inte skrivit nått långt på länge. Är snart klar med min julgran som jag svarvar, kommer bli skitsnygg.

Blev bandy igår, men blev lite stressigt pga att jag och Sara skulle hämta hennes saker i Nyborg +  att vi skulle hinna äta middag och ta på oss. Då kanske ni tänker att det tar inte så lång tid, men fråga audin isf. Herregud, gå och läs i Saras blogg så forstår ni hur komplicerat visa saker kan vara.

Blev inget jobb ihelgen, ska jobba mer nästa helg istället. God for me, då kan jag umgås med mormor och morfar, plus att jag kanske hinner med filmkvällen också :)

Vet inte riktigt hur jag ska göra, men dom söker en medarbetare på Kami med samma arbetsuppgifter som jag haft tidigare, behöver ju ett jobb. Vad tycker ni, ska jag söka?

Jag har inte ens börjat julpynta, och det är redan skyltsöndag. Inte för att jag har så mkt julsaker, brukar bara dra fram allt rött jag äger så att det i alla fall ser lite juligare ut!

Är det någon som vill bjuda mig på en utomlandsresa och köpa en Canadian Goose jacka till mig? Hör av er ;)

Nu börjar jag få ont i ryggen, när jag sitter med laptopen i knät, så ska göra mig lite te och se insider nu.

Linda



Onsdag!


Har nyss kommit hem och ätit en smörgås. Var lite hungrig, har varit på två st studiebesök idag. Billerud och modulsystem! Var ganska intressant och se hur dom jobbar, och hur det ser ut.

Ska vara med Sara idag, hon borde klampa in genom dörren snart. Det är bandy idag också, måste man ju nästan se och sen fotboll också. Blir mkt att hinna med idag :)

Har ingen aning om vad jag ska laga till middag, är inte hungrig just nu men lär väl blir framåt kvällen kanske.

Ska jobba lördagkväll, så det blir ingen filmkväll för mig hos Vickan. Just typiskt att man ska jobba när det händer ngt, men antar att jag hinner med att se ett flertal filmer i mina dar.

Näe, ska nog ta en liten tupplur!

Hello!


Idag har jag börjat prova på att svarva, spännande. Går en två veckors industriutbildning och får prova på lite av varje. Vi ska också fara på en massa studiebesök ute på företag, kan bli ganska intressant. Ska på KAMI till och med, känns ju lite skumt, vet ju hur det mesta går till där men ändå kul att träffa på gamla arbetskamrater :)

Har blivit bjuden på en nyårsfest också, riktigt trevligt. Och igår var jag på kalas till Ida, var trevligt!

Nu ska jag laga mat, för jag är hungrig som en varg ;)

Linda

Äntligen fredag!


Har haft en riktigt latmorgon idag, sovit länge ätit god frukost, sett på tv och bara tagit det lungt. Det måste man få göra ibland.

Imorgon blir det jobb, 10-17 så blir lite pengar iaf!

Har just hoppat ur duschen, så måste väl ta och göra mig färdig nu. Och behöver fundera på vad man ska laga till middag, har ingen aning. Måste gå fort och vara lättlagat :)

Kväll

Jag längtar till imorgon, då är det äntligen dax för Lasse i Happis!

Fick inte ens utskrivet mitt CV till idag när jag skulle till arbetsförmedligen och visa och diskutera den, så fick ta med laptopen, haha! Han tyckte att den var bra i alla fall, till 99%. Var bara lite småfix. Det är ju riktigt bra!

Sen efter att jag varit min andra gång på AF, så ville inte bildörren på ena sidan stängas. Just typiskt, fick verkligen inte igen den. Den brukar tjorva ibland på vintern, så fick gå på stan tills Fredrik slutade och kunde komma och hjälpa stackars mig, efter många om och men fick vi tillslut stängt dörren så att jag kunde köra hem bilen.

Blev väldigt mätt av lasagnen, men gott var det. Nu ska jag fortsätta se efterlyst


Jävla idiot!


Jag fattar inte hur folk kör egentligen, hur tänker dom, inte alls! Idag när jag körde på vägen, så svängde en bil ut från en pakering bara, mitt framför mig. Tur att jag inte körde så fort och att bromsarna tog annars hade jag åkt rakt in i bilen. Dum huven, hur kan man göra så. Dom utsätter ju sig själv för fara och mig. Kunde lika gärna bara ha glidit in.

Har varit på AF idag, och ska dit igen snart. Två gånger på en dag, det är ju väldigt bra! Sen när jag kommer hem ska jag laga lasagne, mumma.


......


Inget duger åt dig, vet inte vad jag mer ska göra. Det är upp till dig nu!

Godmorgon!


Har nyss ätit en riktigt god frukost, så att man får en bra start på dagen. Hade egentligen inte tänkt stiga upp så tidning, men kunde inte somna om efter att Fredrik for på jobbet.

Har sett lite på tv, men just nu är det bara tv-shop. Orka se det, då ser jag hellre barnprogram.

Har inte hunnit hända så mkt idag, så får updatera senare. Måste iaf hoppa i duschen nu :)

Lite update!


Hittade ingen tröja, men där emot hittade jag en klänning som jag bara var tvungen att ha. Hade egentligen inte råd, men tänkte att jag unar mig den i alla fall.

Har nyss sett en rulle med Fredrik, Shooter! Den var rätt bra faktiskt. Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig på soffan och invänta CSI.

Godnatt!

Lasse, Lasse, Lasse!


Snart är det dax att se Lasse, bara några dagar kvar. Kommer vara ljuvt!

Tror att jag ska traska ner till stan och kolla om jag hittar någon mysig tröja som jag kan köpa. Behöver en nu när snön kommit. En som man bara kan mysa ner i men som ändå kan passa till vardags!

Har nyss städat lite, känns som att jag städar hela tiden men ändå blir det lika stökigt ändå. Har inte tagit itu med disken, men det kan jag göra sen när jag kommer hem. Undra vad man ska laga för mat, har ingen inspiration idag faktiskt, men hittar väl på något. Kanske bara köttbullar och makisar, går ju ganska fort.

Näe, dax att ta på sig och traska iväg!


Äcklad!


Jag är äcklad av mig själv, hur kan jag ha blivit så tjock. Kanske inte är den tjockaste, men har ändå en hel del att ta i. Satt och kollade på gamla bilder från förra året och jämförde med nu, Herregud.

Nu måste jag träna, det får inte rinna ut i sanden som det alltid gör. Säg till om det är någon som vill hänga på, alltid roligare om man har något att prata med och som kanske pushar en lite extra.

Vad äter ni, när sötsuget tar till?

Jag är less på det här!

 

Se skilladen! Bubä!

Fredag!


Idag blir det jobb på kvällskvisten, skönt att få dra in lite pengar till kassan här hemma. Men det lyckas alltid falla att jag får jobba när det händer något. Mormor och morfar kommed idag och Stig fyller år, men kommer inte hinna umgås med släkten om dom inte fortfarande är här imorgon.

Men ska kanske umgås med Annelie efter jag jobbat, se en film och ha det mysigt. Fast jag kommer säkert somna som en stock.

Igår beställde vi biljetterna, ska bli kul att fara. Har inte sett Lasse på länge, fast måste nog lyssna lite mer på skivan nu så att man kan sjunga med lite. Har inte riktigt fått kläm på texterna ännu nämligen. Men det kan man lära sig snabbt!

Har sovit svinit länge idag, ända till kl. 12.00 så då kan ju räkna ut hur länge jag varit uppe idag. Men är så trött hela tiden, beror på pälsmedicinen tror jag. Måste äta det nu, så det bli bara värre och värre med katterna. Men hur ska jag kunna häva bort dom, dom är ju såå goa.

Har fortfarande ångest sen ihelgen, usch hur kunde jag bete mig så. Som en lite fjortis som dricker för första gången ungefär. Så kan man ju inte bete sig när man är 21-år gammal.

Nu ska jag vänta en stund och sen se days of our lifes, jag vet värsta b-såpan. Men måste få veta vem mördaren är innan jag kan sluta se det. Ska också städa lite, sen laga mat, hoppa i duschen och som sagt det leder till jobb.


Brist!

Snott från Ida!

1. Tre namn jag lyssnar till:
Linda, syster och sötnosen kanske!

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag är väl ganska snäll, och kommer nog bli ännu snällare till jul

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Jag tänker för mycket

4. Detta är jag rädd för:
Just nu är det att mina visdomständer ska komma upp, men det värsta är nog att det skulle hända min nära någonting

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Frukost, en puss och en bra tidning att läsa

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Stressa, skrapa rutorna på bilen och ingen aning!

7. Detta tycker jag om att göra:
Laga mat ibland, en mysmiddag! Umgås, och gosa

8. Detta vill jag göra just nu:
Åka utomlands

9. Bästa känslan:
Pirr i magen kanske, att vara omtyckt!

10. Värsta känslan:
Kommer inte riktigt på....

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
Ärlighet vara längst!

12. Är jag kär just nu?
Ja!

13. Jag vill gifta mig:
Ja, det vill jag nog

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Haft en riktigt snygg bil, besökt Hawaii. Oj, det finns hur mkt som helst ju!

15. Min käraste ägodel:
Familjen

16. Något jag vill ha i present:
En mobil, en stekpanna och en ny lägenhet skulle sitta fint

17. Detta har jag på mig just nu:
Adidas-byxor och en craft-tröja

18. Favoritkläder:
Älskar klänningar just nu!

19. Favoritdjur:
Hund och Katt!

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Jag lyssnar på det mesta

21. Favoritlåt just nu:
Nått med Fergie kanske!

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Går inte i skolan just nu, men bak i tiden var idrott det roligaste och tråkigaste måste ha varit matte kanske

23. Stjärntecken:
Jungfru

24. En bok jag gillar:
Gömda +  fortsättningsböckerna

25. En film jag älskar:
A walk to remember, och en massa andra!

26. Tv-program jag gillar:
DH, Greys och en massa fler. Ugly Betty får man ju inte glöma!

27. Favoritdoft:
Vanilj

28. Detta äter jag gärna:
Kött med grekisksallad och tzatsiki! Mumma

29. Dricker helst:
Vatten och lättmjölk!

30. Favoritgodis:
Finns ingen godare än choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Hawaii, Thailand och en massa andra ställen

32. Färg på mina ögon:
Gröna

33. Min längd:
Ca 168

34. Jag tror på:
Ett liv efter döden

35. Jag spelar:
Kort isf, kanske 500, poker osv.

36. Person jag beundrar:
Finns många personer, som jag beundrar på olika sätt.

37. Så här bor jag:
I en två, men vill ha något större nu.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
En halvdöd har jag just nu, försöker få den helt till liv nu!

39. Det här tänder mig:
Kanske inte angår dig

40. Det här gör mig avtänd:
Dålig andedräkt kanske?

41. Favoritfärg:
Svart och grått just nu. Lila går också!

42. Favoritcitat:
Jag har glömt bort mitt favoritcitat

43. En hemlighet jag vet:
Hemligt

44. Bästa present jag fått:
När jag fick min första mobiltelefon tror jag

45. Senast köpta skiva:
Absolute music 55

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Hmm? Inget just nu! Näe, men gillar mina ögon

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Magen i detta nu!

48. Udda förmåga/egenskap:
Ingen aning

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Puma

50. Vad lyssnar du på just nu?
Surret från datorn

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Jobba, diska lite, se tv, beställa biljetter, umgås med killen, laga mat osv.

52. Var är dina föräldrar födda?
Oj, mamma kan jag att hon är född i Västerbotten iaf!

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Vet ej

54. Vilken är din favoritrestaurang?
I Kalix är det då Kina eller mammasmat i hennes kök!

55. När badade du i en pool senast?
Förra sommaren, badade bara ute i riktigt denna sommar

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Inte direkt

57. Hur många barn vill du ha?
Två egna, en tjej och en kille. Sen skulle jag vilja ha ett utländskt också!

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Dansband, usch

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Jo, men det är hemligt

60. Vad har du för TV-kanaler?
Jag har, ettan till sexan + några andra

61. Har du åkt moped någon gång?
Vespa har jag åkt

62. Har du busringt någon gång?
Självklart

63. Har du fått felparkeringsböter?
Jag och Fredrik har, en gång!

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Höjdrädd säger jag bara

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Dedu!

66. Har du en egen trädgård?
Nix

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
The Simpsons of course

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Näe, men kan sjunga med när jag hör den

69. Badkar eller duschkabin?
Båe och

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Vänner någonting hette den

71. Favoritpizza?
Calzone, vesuvio eller Hawaii

72. Chips eller popcorn?
Beror på, gillar båda

73. Vilken färg på läppstift använder du?
Har provat rött, men annars kör jag på läppglans!

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej, ej hört talas om

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Inte det

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin är mkt godare

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Fredrik, vi åt stektkyckling i sötsursås!

78. Favoritchoklad?
Marabou tror jag

79. När röstade du senast?
(,")

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Förra sommaren, men åt däremot hemodlade äpplen i sommras!

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
En liten kanske med fotbollen

82. Är du bra på matlagning?
När jag väl vill vara det!

83. Klarar du att tanka själv?
Ja, det gör jag!

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv?
Absolute inte!

85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola är godare

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Näe, men däremot har jag fått t.ex flecce, tröjor m.m.

87. Vad var det senaste du handlade?
Nyponsoppa, lite riven ost, citron, tonfisk, youghurt, mjölk

88. Har du kräkts offentligt?
Japp, tragisk nog

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Båda, men har redan en av sakerna!

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jadå, det gör jag!

91. Har du ringt något betalnummer?
Ja, har jag

92. Kan man vara vän med sitt ex?
ja, det kan man.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Kommer inte ihåg, var så länge sen!

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Lagomt tror jag

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Välkommen till röstbrevlådan.....

96. Vad har du i din väska?
En massa skrot

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Näe, inte direkt

98. Vad är du tacksam för idag?
Det finns så mycket jag kan vara tacksam för

99. Var hittade du den här listan?
På Idas blogg!

100. Fem personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Dom fem intressantaste personerna som läser detta!

Long time, no see!


Har inte hunnit skriva på länge, och när jag väl tänkt att jag skulle updatera lite så har jag glömt bort det. Sitter nu här i lägenheten och ska alldelens strax fara och jobba en stund.

Helgen var skoj, men ändå helt galen för min del. Blev så full som jag aldrig blivit, och kan bara tänka va andra tänkte om mig den kvällen. Ojoj, men sånt som händer antar jag!

Skulle beställa Lassebiljetter igår, men det blev inte av så får bli idag! Sååå himla sega vi är på att beställa, och han uppträder nästa fredag.

Ihelgen kanske mormor och morfar kommer också, men jag jobbar så får se om jag hinner träffa dom nått.

Näe, dax att fara! Hej på er :)