Byte

Jag har bestämt mig för att flytta vidare, för att fortsättningsvis läsa min blogg hänvisar jag er HIT.

Jag vill inte bli sjuk! Men tror inte att ...

Jag vill inte bli sjuk! Men tror inte att jag har nått val, för min kropp har tydligen valt att det är dags att bli sjuk. Ont i halsen och snorig, hoppas de blir kortvarigt iaf!


Trött & nu säger jag godnatt!

img_0435 (MMS)

Trött & nu säger jag godnatt!


Söndag

Återigen söndag, vad veckorna går fort just nu! Men skönt, då är sommaren snart här : ) Har tagit en lång promenad med Sandra & Gabbi, synd bara att solen inte kunnde infinna sig. Nu laddar jag för att fara på gymmet och köra ett litet pass, har kommit fram till att söndagar är dom bästa träningsdagarna. När man ändå inte har nått annat att göra, då kan man ändå bara köra!

Sen hockey, GO SVERIGE!


Music


Sunday diary

Träning står på schemat såhär en solig söndagsdag, blir nog en promenad lite senare också om någon vill hänga på? Igår hade jag en lite tråkig lördagskväll, kändes som att det inte hände någonting. Så jag började istället att städa bland mina kläder, så nu är det fin ordning. Fasiken vad jag har kläder, och alldelens för små garderober. Måste rensa lite. Sen slocknade jag till en film, skönt att sova var det iallafall.Gör mig glad!


Den här låten gör mig glad, enjoy!

Ny investering!


Valborg

Gårdagen spenderades med att ränna lite på stan med mamma och inhandlning av mat med Sandra till kvällens middag. Middagen blev förövrigt jätte, jätte god! Älska god mat! Utöver detta blev det en kall cider och hockey (skandal). Jag somnade otroligt gott när jag kom hem.

Idag har jag sovit ut, skönt! Ska ta det lite lungt och sedan ge mig ut på en promenad. Trevlig Valborg!