Paus under jul!


Äntligen mina

Äntligen är skorna mina, jag som har suktat efter dom hela hösten/vintern. Nu måste jag bara lära mig att gå i dom, ska nog gå bra. Dock kan man inte hålla lika hög hastighet som med ett par platta! Har tillbringat dagen i Luleå med Hanna och Emelie, riktigt trevligt och det blev en hel del påsar för alla. Dock tror jag att jag inhandlade minst, dessa skor, en blommig top, ett par örhängen, lösögonfransar och en och annan julklapp. Börjar verkligen längta till jul nu och snart är den här.

 

 

 

 

 

 


Provar lite


Gillar inte att vara sjuk!

Usch vad jag hatar att vara sjuk, speciellt när man behöver göra en massa andra saker inför julen. Nåja, bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att går över snart.

Det går fortfarande bra att vara med i tävlingen om att vinna ett presentkort (värde 1000kr) på Nelly.com. Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Det går även bra att kommentera i det här inlägget. Tävlingen avslutas på själva julafton och jag kommer att dra en vinnare slumpmässigt :) Kom igen, var med! Du har ingenting att förlora : )

För att vara med länka till min tävling, du får använda bilden om du vill.

Berätta varför just du vill vinna.


Två tentor inom tre dagar!

Har haft två tentor nu inom tre dagar, jobbigt men nu är det äntligen bort gjort i alla fall. Behöver inte tänka på det men så länge jag nu inte får - ej godkänt! Men får hålla tummarna att det går vägen. Resten av dagen nu ska jag skita i att plugga för att sedan imorgon ta tag i det som behövs innan jul.

Undra om mitt Hm paket kommer idag. Hoppas : )

Middag

Sitter just nu i Risön och inväntar middag, alltid lika skönt att bli bjuden på mat av någon anledning. Efter det blir det ännu mera plugg, trist med är verkligen i behov att studera lite extra nu innan julen. Dock kommer man säkert måste studera under jul ändå, men lite kan man ju göra bort i alla fall.

Vad har ni gjort idag och hur ska ni spendera resten av dagen?


Innan jag börjar plugga

 


Yes, please!


Lite nytt

Jag blir galen hade skrivit ett lång inlägg som bara försvann, suck. Ny design har jag i alla fall och ni hittar en länk längre ner till hon som gjort den. Är en så kallad gratis design som alla kan ta del av. MIn fråga var återigen nyårsafton?

Alla verkar ni vill hitta på något, men om ni fick bestämma vars skulle vi befinna oss? Ska vi laga mat tillsammans eller tar mat någonstans ifrån? Har försökt prata med F om vad killarna ska göra, men såklart har dom ingen aning och har väl inte planer på att bestämma det förän dagen innan. Så ja alla förslag om vad vi ska göra är välkomna : )

Nu ska jag plugga, puss och kram!


Något som skapar riktigt ha begär!Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha! Bara måste köpa dessa när jag har råd, eller så kan någon snäll köpa dessa i julklapp. Kommer från Topshop, förresten har jag hört att man kan få studentrabatt i webbutiken, någon som vet hur man går tillväga för att pilla dit rabatten?


Senaste inköpet

Har beställt en klänning från HM.com som jag hoppas ska vara fin i verkliga livet så att jag kan ha den till jul eller nyår :)Hade tänkt att ha den utan banden, tror att det blir snyggare. Nu måste jag bara hitta ett par skor också!

En liten fråga

Hur ska vi göra med Nyårsafton? Har vi tänkt att göra någonting alls tillsammans med varandra eller ska vi vara på varsit håll? Ska vi vara tillsammans kanske det är dags att börja planera lite, mat, vars vi ska vara, osv osv. Såklart är det inte många av oss som kommer att inta alkohol, men kan väl ändå hitta på något mysigt och att det är valfritt vad man dricker.

Ja jag skulle bara vilja veta lite hur ni tänker alla vänner där ute!


Så mycket, men så lite

 

 Just nu finns det så mycket jag vill ha men ekonomin räcker inte till för att inhandla allt, men man kanske kan önska sig någonting i julklapp och jag skulle gärna ta emot någon av dessa klockor i ett lite paket. Så vem vill vara den snälla personen?

Hur som helst nu ska jag i alla fall ta och laga mat, blir tacos till middag och det ska bli riktigt gott.


Vad händer ihelgen?

Vad händer ikväll och resten av helgen? Vad ska alla andra göra och är det någon som vill hitta på nått?


Älska rosetter


yes, please


Kan inte få nog av dem

 

Satsumas är så himla gott och jag kan inte få nog av dem, skulle kunna äta hur många som helst på en dag. Tur att det är frukt och inte godis, men jag tror inte att det är nyttigt att äta för många? Vad tror ni? Men mmm gott som bara den : )