I LOVE YOU


image11
Då vet ni!

Har nyss ätit frukost, gott var det. Mitt favoritbröd just nu är lingongrova, mumma. Ska snart traska till Ica och ta ut pengarna som Fredrik är skyldig mig sen jag betalat alla våra räkningar via min internetbank. Han har ingen sådan, men är inte riktigt säker på att han skulle förstå hur det funkade riktigt heller.

Sen ska jag passa på och diska också, det har hunnit växa en lite hög, så det är dax. Även om jag hatar det, städa går enkelt. Men att diska, fan så långtråkigt det är.

EM ikväll med mamma och moster, kanske ses om ni ska dit! Disken kallar ;)

Upp och Hoppa!


Känner mig lite trött såhär på morgonkvisten, men det går väl över snart. Tror att jag ska ta en morgonpromenad och sedan dricka något gott The när jag kommer in.

Imorgon ska jag på tjejkväll på EM, det blir nog kul :) alltid kul med inredning och lite annat smått och gott.
Kanske far till Skellefteå till veckan ocks¨å med syster, då kanske man kan hitta nått att ha på sig till Halloween om man har tur!

Idag under resten av dagen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska vänta på att du är vad äter börjar kl 20.00. Men det är ju ganska många timmar tills dess som man måste fylla ut. Men nog vetja att jag hittar ngn att ta för mig.

Dagens problem!


Vad ska man ha på sig till Halloween, tips är välkomna! :)

Möblerat om!


Idag har jag börjat möblera om i lägenheten, Fredrik kommer få damp när jag flyttat databordet, haha. Men han kan ju tycka det är fint, får vi hoppas.

Morgonen började i alla fall med frukost och Ghostrider, ganska bra film. Sen har jag städat och sen kom jag på iden att jag skulle flytta om.

Sen när Fredrik kommer hem från jobbet, ska jag fara och köpa nya rollar, så att jag kan måla. Nu ska det fan äntligen bli färdigt.

Är det föresten ngn som vill ge mig en ny soffa? Säg till isf ;)

Näe, nu ska jag resa ut garderoben på allt sånt som man inte använder och bära ner det till förådet. Tar ju bara en massa plats, och just nu ryms inte ens mina kläder så dom ligger utsprit lite överallt.

Kanske blir det att baka idag också, är som sugen på det. Imorgon kommer lönen, Jippi!

So long!

Information: Linda Bergqvist

Hade lite att göra, så här kommer en lista som jag snott från Ida!

Vilket är det pinsammaste bandet du lyssnat på?
Oj, ska man komma ihåg det? Har man väl förträngt!

Hur många timmar i sträck har du som längst spenderat framför datorn?
Ganska många, en hel arbetsdag!

Vilken färg är det på din cykel?
Har en lila och en gul/guldaktig!

Blondin eller brunett?
Brunett for the moment!

Vilken färg har du på din msntext?
Svart, ganska tråkigt!

Vilket stjärntecken är du?
Jungfru

Har du diskmaskin?
Inte det, men skulle väldigt gärna vilja ha en ;)

Rakar du ögonbrynen?
Nej, plockar dom ibland!

Har du något husdjur?

Två busiga katter, Theodor och Lillen.

Vad gav din mamma dig för ett smeknamn när du var liten?
Kommer inte ihåg, men säkert ngn gulligt!

Är du kär?

Jaa, det är jag.

Har du någon gång brutit på tyska för att imponera på en kille/tjej?

Skulle inte tro det.

Har du någon gång sagt lol under ett samlag?

Ehh, näe!


Har du någon gång ätit godis för 100 kr under en kväll?

Näe, det har jag nog inte. Men däremot har jag köpt godis för över 100kr, men det var inte till mig!

Något du är beroende av?
Shoppa, kan inte sluta!

Har du några fobier?
Hatar tandläkaren och gillar inte att ta sprutor eller blodprov.

Beskriv i detalj det äckligaste du någonsin ätit?

Kan säga att det äckligaste jag har druckit var när jag tog mjölk, som visade sig vara gammal och jag kände håriga saker i den, men det spottade jag ut. Huva! Men äckligaste jag ätit måste nog vara sill, eller ngn sådant!

Hur lång är du?
Ca 169!

Om du vore ett verktyg, vilket skulle du vara då?

En borr.

Sover du med gosedjur i sängen?
Om Fredrik räknas som en?

Vad har du som ingen annan har?
En hel del skulle jag tro.

Vad har du för mobil?
En samsung, kommer inte ens ihåg vad den heter mer. är röd iaf!

Vem fick du senast sms från?

Fredrik

Vem fick du senast mms från?

Måste ha varit Fredrik eller mamma

Vem ringde dig senast?
Också Fredrik!

Är du förlovad?
Näe, men snart kanske!

När duschade du senast?

Igår

Vem tänker du på just nu?
Mig!

AF!!

Idag har jag stigit upp tidigt och traskat till AF, gav mig kanske inte så mkt att vara där, men man måste ju.

Kom nyss hem, har varit på stan ett tag men var tvungen att fara hem pga. att jag kännde att jag började få skavsår av skorna lite överallt. Ska snart ta på mig bekvämare skor och traska till Ica, är hungrig som en varg. Ska laga mig en lite lunch :)

Igår blev det träning och idag med, ska träna som ett ass för jag vill typ spy på mig själv. Bläääblää!

Måste kolla mitt schema på Lhs också, kan ju ge mig tusan på att jag kommer måste jobba på halloween. Men vi kan ju alltid hoppas, att det faller sig in så att man kan festa. För jag är såå sugen!

Nåja, dax för Ica nu!

+= FESST!

Monday!


Det är lite tråkigt nu när man inte får jobba så mkt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på under dagarna.
Idag har jag i alla fall sett på tv på morgonen som vanligt, är ganska skönt att kunna mysa i soffan ett tag.

Jag har ätit frukost och hunnit laga lunch för att sedan äta upp den. Jag har varit ute på en långpromenad, som gjorde att jag till och med fick skavsår, men det var nog mitt eget fel. Men har i alla fall köpt skavsårsplåster, så att det ska bli bra fort, och för att jag ska träna imorgon.

Jag har också varit till Risön och ätit middag och tvättat katterna, det gillar dom verkligen inte.
Har  även hämtat ut mitt Hm-paket som hade kommit, var rätt nöjd med sakerna.

Nu sitter jag och väntar på att ID ska börja, ganska kul att se på det och försöka klura ut vem som gör vad.

Hoppas alla haft en trevlig dag iaf, hejhej!

Jaha!


På denna trista söndag kom jag på att jag skulle laga mat till min käresta, med tända ljus och vinglas. Som vi dock drack mjölk i, men i alla fall. Men vad fick man för det? Inget! Bläää

Såhär känner jag mig just nu!

image8

Trallalllaaa

Söndag idag, och det är en såndär typisk dag när man inte riktigt har nått att göra och man vet inte riktigt heller vad man ska hitta på. Men det löser sig kanske under dagen, men det är fan snart middagsdax så antar att det inte gör det.

Är säkert bara skit på tv:n idag också, som det alltid är. Men det får man ju ta, ids då inte heller se någon film idag för det gjorde jag igår, så som i himmelen och epicmovie. Har sett båda två, men efter stark påtryck blev det dom två. Eller jag ville se så som i himmelen, det är så vackert när hon sjunger. Det gör en stark!

Näe, nu ska jag sluta svamla och för en gångsskull försöka hitta på nått vettigt på en söndag.

Bye all!

Jag är så satans less på det här, ska det aldrig bli bättre? Jag vill då inte ha det såhär, jag vill verkligen inte det. Pls kan allt bara bli bättre.

Fuck


Det jobbet jag skulle söka har gått ut, fuck. Fast jag vet att sista ansökningsdagen var imorgon söndag, men dom har tagit bort det iaf. Kommer inte ihåg mail-adressen heller. Dåligt av mig att inte skriva upp den.

Har nyss ätit tacos igen, för Fredrik vill såå gärna äta det så jag gav med mig. Vet inte riktigt vad det blir att hitta på nu, känner mig ganska trött efter att ha jobbat ändå.

Men ska nog i alla fall ta mig en lång härlig dusch. Yesbox, thats all.

Bye bye äppelpaj!



BBBBAAAAAJJJSSSSSSSSS!!!!

Fredag!


Godmorgon, har sovit en lite länge idag faktiskt. Men det var riktigt skönt! Sitter just nu och äter frukost och sen ska jag städa lite.

Eller städa och städa:
Ska diska och dammsuga!

Sen hoppas jag att mitt asos-paket kommer idag, men vi får väl helt enkelt se. Ska iaf häva mig ut på en promenad i alla fall också och få lite friskluft.

Idag kanske det blir tacos och bandy med Sara och Lisa, kulkul om det blir. Och sen till min fasa verkar inte Hairspray komma till Kalix, eller? Jag vill se den nu :) men får väl ta en biokväll i Luleå istället då!

Näe, nu ska jag återgå till min macka! Hejssvejs!



Ps. en jäkligt gammal bild på mig när jag hade långt hår, vill att mitt ska växa ut igen ;)

Update!


Här kommer en liten update, var och hälsade på Annelie från måndag till tisdag. Var riktigt kul och mysigt. Sen på tisdagen så umgicks jag med syster och sedan blev det att jag och Fredrik myste i soffan och såg die hard 4.0. Den var bra :)

Igår åt jag lunch med Sara på Kina, och gjorde några ärenden på stan. Färgade även om håret eftersom att det mattas av så, och det blev bra. Såg lite fotboll och sen slockande jag näst intill.

Nu sitter jag här, och funderar på vad tusan jag ska hitta på. Kanske dax att städa igen, men vet inte riktigt om jag orkar idag. Måste börja skriva på en ny cv eller updatera min gamla kanske. Ja vi får se vad dagen har att erbjuda :)

Tjingeling!

Luleå


Just nu har jag sug på att flytta, men vet inte riktigt vars egentligen och jag vill att Fredrik ska komma hem. Jag vill flytta tillsammans med han, men man vet ju inte riktigt hur det blir med den saken. Han är ju så hemkär och det är inte riktigt jag egentligen, jag vill lära känna nya människor är bara lite blyg egentligen.

Kanske blir det Luleå, så att man inte är allt för långt borta från sin käresta eller kanske blir det längre söderut som Stockholm eller Göteborg kanske.

Ska söka skola idag, har skjutit upp det till sista minuten och så fungerar inte studera, yes! Och snart ska jag åka till Lule och hälsa på Annelie. Men hon har förhoppningsvis internet så att jag kan skicka iväg en ansökan.

Ska även söka jobb och se om jag får nått, blir det inte så då är det ett faktum, jag flyttar.

Vill dessutom åka utomlands, så måste ha ett jobb så att jag kan känna ihop lite pengar till det. Skulle vilja åka till Hawaii faktiskt, men då måste man lägga manken till och jobba ihop sig mer pengar än vad man har :)

Nu måste jag hoppa i duschen och börja packa, för nu är det ca 2timmar innan jag ska fara. Har dock ont i magen som ett ass, men det lägger sig väl.

Ha en bra dag :)

Shopgalen!


Ibland kan man verkligen inte sluta handla för en pengarna på kontot tar slut. Vet inte hur mkt jag handlat nu på senaste tiden. Måste bero på att jag har för lite att göra på dagarna ;)

Mina färgade linser har fortfarande inte kommit, men har fått ett mail att dom är försenade men ändå. Det är snart en vecka sen dom ska ha kommit. Vill ha dom nu!

Har nyss beställt lite från Hm, men var bara småplock:
- 2st väskor
- Ett par knästrumpor
- Och en tröja

Hade 10% rabatt, så passade på lite. Snart borde även mitt Asospaket komma. Ja ni ser, har många paket som jag väntar på. Iih, har handlat för mkt.

Har även hunnit med att se nya Beck ihelgen, den var bra. Men tror inte att det kommer några fler filmer nu, trist eftersom att dom är så bra.

Nu ska jag dra :) Heipa!

Godmorgon allihopa!


Godmorgon, har sovit ganska länge idag. Men jag var trött sen gårdagens jobb. Nu ska man snart börja förberedda sif för dagens jobb, ska börja en timme tidigare idag. Lite trist, men extra pengar. Så det blir ett riktigt långs pass idag, får hoppas att det är folk, då går tiden såå mkt fortare.

Jag vill se nya Beck, men den är alltid uthyrd såhär i början. Har typ blivit förkyld också, lite trist men sådan man får ta.

Men ser fram emot imorgon då man är ledig, då ska jag ha en hel mys-dag tror jag :)

Love you



Kram Banan!

Kan någon


komma och festa med mig? Är såå suuugen :) Puss

image4

Marabou Premium Dark Mint


Är just nu min favorit, riktigt gott faktiskt :) har inte varit så mkt för mörk choklad tidigare, men nu tycker jag att det är riktigt gott.



Snart är det dax att fara och jobba, känns lite trist. Men det ger ju pengar och en liten till stund får jag vara hemma. Kommer dock bara hinna möta Fredrik i dörren, men han är förhoppningsvis vaken när jag kommer hem.

Ska snart laga mat, är lite hungrig redan nu faktiskt. Men ska äta in i sista minuten, annars blir man så lätt hungrig när man står och jobbar.

Hejssvejs!

Torsdag!


Idag är det torsdag, och det innebär att snart är det helg. För många betyder det att man är ledig, men inte för mig. Jag ska jobba, men det ger ju extra klirr i kassan när man jobbar under helgen så det kan verkligen löna sig i slutändan :)

Har nyss kommit hem, har varit på stan en sväng. Var tvungen att gå till banken för att fixa ett papper, och sen fördrev jag lite tid att gå i dom affärer som faktiskt finns i Kalix. Hittade mig lite smått och gott faktiskt:

- En rödrandig tröja
- En lila sjal
- Ett par örhängen
- Ett nytt duschdraperi
- Servetter
- och sist men inte minst, ljus!

Ikväll kommer Sara hit, vi ska umgs lite. Dricka lite vin och kanske lite snacks. Man måste ju passa på, när man ska jobba ihelgen nämligen :)

Nu ska jag plocka in disken och sedan vänta in Fredrik så att vi kan fara till Risön och scanna in en sak. Ciao då!

: )


Idag har jag fortsatt min städning, var inte så aktiv igår så man måste ta ett ryk idag. Men jag är snart klar, ska bara diska bort disken nu innan Fredrik kommer hem. Har nyss ätit lite lunch, bara rester från gårdagensmiddag. Men det var gott :)

Igår kväll var jag med Hanna & Lisa, vi tog en promenad, fikade lite och såg DH. Trevligt!

Kort inlägg idag, ska diska nu och sen ta en promis! Bye bye äppelpaj..

Tvättdag!


Tvättdag idag, så det blir många spring upp och ner för trapporna. Men man får ju se det som lite motion. Och när jag kom upp från min första runda ser jag att en av min kära kissar har tuggat på mina röda pumps, jippi! Tur att det var på den bakre delen av skon, och inte fram. Men hade helt klart varit bäst om skon ej varit rörd, måste gömma alla skor. För min lilla kisse har en tendens att bita på läderskor. Inga andra sorter, men just skinn/läder aktiga.

Ska städa nu också lite mellan varven, blir så fort stökigt hemma hos oss. Varför vet jag inte, men det är väl bara så det är.

Idag ska det lagas god mat dock, fläskfile, mumma. Vi har haft flera liggandes i frysen så nu måste vi göra nått av dem. Fast bara en tillagas ju i dag då förstås, men är en början på att få det uppätet.

Färgen har redan börjat släppa i mitt hår, men frisören sa att det kunde bli så pga. att när man frägar det från blont till mörk så vill håret inte alltid riktigt ta åt sig färgen så man får färga håret ganska snabbt igen. Har iaf skrivit upp vilken färg det är så att man kan införskaffa sig den :)

Idag ska nog mina färgade linser komma också, kulkul! Fast tänk om det ser helt konstigt ut, men då får jag ta det. Ville bara se hur det kan se om jag hade en annan ögonfärg!
 
Har beställt ett par skor från asos, och lite annat smått och gott, men såhär ser skorna ut:



Näe, nu är det snart dax att springa ner för tarpporna igen. Hejs svejs!

En helt vanlig måndag!


Har kommit hem från jobbet för en liten stund sen, gud vad ont i fötterna jag fick idag. Har nyss lagat mat till mig och Fredrik, det blev spaghetti och köttfärssås idag, mums. Har även hunnit med att handla en mössa och sockar idag.

Behövde verkligen sockar, får typ leta ihjäl mig för att hitta ett par på mornarna. Då är det dax att inhandla nya.  Förstår mig dock inte på hur dom altid kan försvinna.

Vet inte riktigt ännu vad kvällen har att erbjuda men det lär väl visa sig. Kanske lite mys i soffan med en kopp the och en långpromenad. Ja, vi får helt enkelt se.

Måste nog skaffa mig ett till jobb, någon som har ett tips?

Näe nu ska jag vila en stund på maten, Ciao!

Går tillbaka!


Nu är jag tillbaka till min gamla blogg igen, så tråkigt på den andra att ingen kan lämna kommentarer, då måste man vara medlem. Och en kommentar då och då kan man ju behöva.

Vad har hänt i mitt liv på senaste tiden då, en hel del. Har bott i Umeå en vecka, för att sedan flytta tillbaka, påbörjat studier som jag lika snabbt avslutade, slutat jobb för att sedan jobba på samma ställe igen. Men Kalix är inte så himla dåligt när man uppskattar det som finns, men å andra sidan finns det en helt ny värld att upptäcka utanför.

Sla plugga, ska bara komma på vad jag vill för det jag började var helt fel för mig. Men tur att det finns så många utbildningar att välja mellan.

Sitter just nu hemma i soffan och tar det lungt, imorgon ska man stiga upp och jobba. Har även förändrat mitt lite, har gått från blontsvall till mörkhårig. Tänkte att det var dax nu.

Mer uppdateringar kommer sen :) Godnatt!