Andas ut


Nu är tentan gjord i ena kursen, jag kan äntligen andas ut. Har inte fått någon feeling hur det gick, men jag tyckte att den var lätt och svår. Det kommer väl att visa sig om jag klarade den, men jag hoppas hoppas hoppas. Det är verkligen inte roligt med rest-tentor. Ända minus med en tenta tycker jag är att det tar så länge innan man får veta resultatet, jag skulle gärna vilja veta på en gång så att man kan slappna av och vet att man klarat den eller påbörja ompluggning! Nåja, nu ska jag inte studera nå mer på hela dagen, och jag är fan så redo för imorgon! ( :

Lunchdags nu, sen gymmet tror jag, sen middag, hemma till mamma och sy. Händer det något sen till kvällen måntro?

En del av mitt liv

Äntligen frisk, och jag ser fram emot att fara på gymmet idag. Känner mig som ett litet barn och det pirrar i magen, tror att jag har en hel del energi att göra mig av med. Efter att man börjat träna ordentligt igen som börjar vara lite över ett år sedan, så inser man när man väl inte kan träna att man verkligen längtar tills man får köra ett ordentligt pass. Jag kan inte längre vara utan att träna, det får mig att må bra och jag ser mig mer som positiv och glad än vad jag var tidigare. Har haft en rejäl svaka utan träning ett par år sen jag la av med fotbollen och jag slutade gymma när Hanna for till Aus första gången. Men nu har jag hittat tillbaka och jag vill aldrig mer sluta träna, det är här med en del av mitt liv. Lika viktigt som någon annan del. Alla ni där ute som inte tagit steget och börja träna, ni går miste om något underbart. Ja visst, det kan kännas trögt ibörjan, men sen kommer man till insikt. Nog om det, nu ska jag fortsätta plugga till min tenta.

Kram

Oviktigt


Jag kan inte fatta att jag fortfarande är sjuk, har varit förkyld sen i söndags nu. Torsdag är det idag och jag får fortfarande springa titt som tätt och snyta mig. Hoppas det går över till på lördag iaf, då det vaknas dop. Däremot är jag torr som en jag vet inte vad i ansiktet. Har försökt att smörja och smörja, utan effekt. Men tror att om jag peelar lite så kanske det blir bättre. I natt var vi hela familjen (jag, fredrik och kissarna) sovit i Risön, mojsigt.

Resterande dagar som kommer, kommer jag att vara ganska upptagen då jag måste plugga till min tenta. Men efter den kan jag slappna av en dag iaf, när vi ska befinna oss på relaxen. Kram Banan

Sjuk


Dåligt med uppdatering, men har blivit sjuk. Just typiskt, men jag tror att det börjar gå åt rätt håll nu i alla fall. Men har förbrukat en hel del papper nästan legat hela dagen framför tvn. Bäst att ta det lugnt när man är sjuk, och träningen får då definitivt vila. Väntar in nya krafter nu, borde komma snart. Bjuder på en "vill ha"
Chile Dress SEK 699, WESC - NELLY.COM

Svinstia


Nu har jag hunnit med atta städa lite, har sett ut som en svinstia nästan. Det är väl okej ibland när man verkligen inte har hunnit. Men saken görs ju inte bättre av att den andra delen bjuder hem sina kompisar när det ser ut som fan. Men dom bryr sig kanske inte lika mycket som man själv. Egentligen är det konstigt, när man bodde hemma kastade man sina saker omkring sig, men nu tål jag inte att det är stökigt. Kanske är för att det är ens eget hem, ointressant!

Har även försökt väcka min andra hälft, men det verkar som att han har tänkt att sova hur länge som helst idag. Men han får väl sova lite till medans jag gör mig färdig för att fara på kalas. Händer det förresten något ikväll? Vill inte sitta hemma och tråka!


Lunchdags


Kanske att man ska hittat på att äta något till lunch, jag suger på att hitta på lunch så länge det inte finns kvar mat sen dagen innan. Vilket det nu inte gör! Men något i magen måste jag i alla fall ta mig, då det vankas träning på ett tag.

Veckans träningen har består av fäljande hittils:

Måndag: 60min kondition + mage
Tisdag: Styrketräning: Bröst, axlar, tricpes + 25min spring/joggingtur på kvällen
Onsdag: Vila
Torsdag: 45min kondition + mage + promenad

Fredag: Styrketräning: Ben, rygg, biceps
Lördag: Vila
Söndag: 60min kondtion + mage + dans med mamma

Psst, man bara tränar och tränar. Men egentligen så kommer det ju inga stora resultat. Tänk att det kan gå så fort att gå upp några kilon men att gå ner det tar tid! Lunch var det ja : )

Fredagen den 13:e igen!Eftersom att Sandra visar upp ett smakprov på sin outfit, gör jag det med! : )
Hur resten av outfiten kommer att se ut blir en överraskning, men jag antar att de flesta kan räkna ut vad som kommer att tilläggas.

Nu måste jag istället ta tag i lite skolarbete, och sen blev det så ska det låta hos någon ikväll?

Disney


Idag har vi haft en disneydag, vi hann med 4st filmer. Det är så roligt att se sina gamla favorit filmer som man hade som litet barn. Jag tror att jag kommit fram till att min favorit som liten var skönheten och odjuret.

Idag har jag även drabbats av en ganska bra träningsverk, så passar det ganska bra att man bara tagit det lugnt och slappat i soffan. Träningsverken består av jag gjorde några nya övningar på gymmet igår och tog lite mer vikter, sen prövade jag även på årets första spring/joggingtur. Det gick bättre än förväntat, men det var såklart tungt ändå! Men det känns som om man bara intalar sig själv att du orkar mer, så gör man det : )

Jag har även brutit mitt shoppinguppehåll för att köpa ett längre linne på Gina, men nu är det slut med shopping för ett tag till igen. Som sagt spara spara spara pengar! Nu ska jag ta mig en kopp te och återgå till soffan då jag känner mig förslappad och inte ids göra något mer vettigt idag. Vi syns imorgon istället, puss.
9:e marsNu har kampen mot ljust hår påbörjats! : )

Nu har jag fastnatJag borde inte sitta vid internet, min blick fastnar bara på en massa kläder som jag vill ha. Och eftersom att det är shoppingförbud just nu håller jag på att bli tokig. Men titta får man alltid göra, så länge man inte klickar hem allt möjligt.

Missbella heter sidan där dessa kommer ifrån!

Nu måste jag iaf sluta sitta här och drömma, och dra mig vidare mot tvn istället, haha! En kopp med grönt te ska jag också kirra. Puss!

Love love love loveJag älskar den här stilen!

Nu är jag tillbaka

Efter att ha fått virus på datorn är jag nu tillbaka med en ny formaterade dator med ett bra virusprogram, så räkna med uppdateringar.

Har nyss kommit hem från gymmet, dagens träning blev 60min kondition och ca 450 rep/olika magövningar. Tror att jag har brännt en del kalorier, men kommer nog att bränna några till då dans med mamma stundar om ett litet tag! Synes!

Bilder i överflöd

Bea hade hittat ett roligt program, är iaf ett bra program att från göra collage.
Testade att svammla ihop ett senaste festen.Har dessutom lyckats rädda mina bilder från den drabbade datorn, yes!

Virus och en tanke

Ibland kan man verkligen hata datorer, vi har fått virus på den stationära. Vilket innebär att alla bilder är borta, allt man sparat på, suck. Varför är man inte klok och bränner ner alla filer man vill spara innan sånt här händer. Det återstår att se om datorn går att formatera om, om inte så blir det att inhandla en ny. Jobbig utgift, men nödvändig. Så man får sitta och surfa på den bärbara nu, tur att vi har en till då jag behöver tillgång till internet för min skolas skull : )

Nu ska jag koka mig lite te, och sen sända en lite tanke till Robin. Hoppas allt blir bra, och att du får komma hem snart. Och sedan vill jag påminna alla, ta vara på varandra. Man vet aldrig när det inträffar saker!

Kram

Fynd på fyndis

Då var dagens plugg över för min del, har gjort färdigt min inlämningsuppgift till den andra kursen och mitt ämne var dagens bloggepidemi, om man kan kalla det så? Jag har även hunnit med att göra ett fynd på fyndis, jag är lite emot att köpa andras använda saker, men en väska för 10kr tycker jag ändå är ett bra kap! Då får jag helt enkelt stå ut med att den inte är sprillans ny.

Nu ska jag sätta mig och knåpa ihop ett brev till försäkringskassan, hur jag nu ska lyckas få med allt är en bra fråga. Men det löser sig nog. Bjuder på en bild på mig och min kära kamrat kusin Hanna!(ps. hon kommer inte att gilla den här bilden).