Lördag

Jobb & träning, dusch & middag, kvarg & hallon, Loka & toy, film & mys :-)

Vilken shoppingmånad detta blir, väntar in lite nya träningskläder, ett par träningsskor & har dessutom beställt ett par Haglöfsbrallor via jobbet! Att jag sen ska åka till Sthlm gör ju inte saken bättre ;-)

En trött, sliten & osminkad Linda!




Jag lever i

träningskläder känns det som! Visst man har vanliga kläder på arbetet men på fritiden där används just nu bara träningskläder! Jag saknar att klä upp mig, jag är ju en sån som gillar klänningar, höga klackar och lockar! Kan det inte vara dags för nått speciellt snart så man får använda nått från fin-garderoben också ;-) Sen gillar jag att träna också, så jag försöker känna mig fin när jag tränar också iform av nya träningskläder!

Vilket dilemma! Godnatt, sov gott sötisar!


Okej då!

En liten uppdatering ska man väl kanske kunna orka med :-) Härlig dag idag, ledig till och med. Startade med sovmorgon, följt av en långpromenad med Sandra och Alicia! In med lunchen i magen och sedan vidare mot gymmet för ett benpass! Ätit middag och sett bandy-finalen. Och klockan är inte ens mycket, har hela kvällen fri :-) blir nog film-mys, te och gissa (äggmackor).

I övrigt har helgen bjudit på träning, bowling, middag med tjejerna, jobb och en massa annat! Jag gillar! Hej hopp!


:-(

Jag orkar inte...


Godmorgon världen!

Rise and shine! Godmorgon! Dags att stiga upp och ta dagen med storm eller nått i den stilen :-) Ha en trevlig tisdag!




Riskaka

En stor kopp te, två riskakor & en riktig tjejrulle! Mys på hög nivå!


Vila

Vilodag, känns att det behövs. Dagen bjuder på jobb, kalas och smörgåstårta!


Hej du!

Vaknat, ätit en mysfrukost med blåbär (favorit), jobbat ett pass på Team, ätit middag bestående av risgrynsgröt (värsta lyxen på en lördag, haha), kört ett 70min benpass på gymmet, sen blev det lite kondis på det, tryckt riskakor, nu duschen! Om någon vill hitta på nått, hör av er :)


Trevlig helg!


T som i Torsdag

Dagen har bestått av jobb, träning & mys i soffan med katterna ;) nu håller jag på att somna, så ska dra mig mot sängen! Imorgon är det fredag, blir jobb och träning, vad kvällen sen bjuder på får vi se, inget planerat hittills iallafall! Godnatt, Kram.


Life is good

Tränad & duschad, precis som jag vill ha det. Idag blev det rygg/triceps + 30min cardio. Nu myser jag runt i underställ, ska dricka upp mitt lakrits-te & läsa min nya tidning. Har missat hockeyn, men hoppas på vinst. Go Luleå!


109

109min promenad - check! Tillsammans med Sandra! Nu ska jag duscha, laga matlådor och bara ta det lugn som vanligt resten av kvällen. Jag vet att alla min blogginlägg handlar om samma saker just nu, men vill du inte läsa så kan du ju hittat nått annat isåfall. Efter det kommer dom obligatoriska, gissa, äggmackorna! Mums, längtar redan ;)

Tack och hej, leverpastej!

Wantie


Denna skulle väldigt gärna få hänga i min garderob just nu, skulle matcha den med ett par nude mocka-pumps & ett tunt skärp i ljus mocka för att markera midjan. Klick eller inte klick?

På inköpslistan

 

Får mitt shopping-hjärta att klappa lite extra, har skrivit upp detta på shopping-listan inför Sthlm! & ja jag vet att två par solbrillor & två par vita, ganska lika skor kanske inte är vettig. Men vad gör man när man fastnar? Fast kanske kan sträcka mig till ett par svarta eller beiga av de översta, vi får se ;)


Lovely Monday

Jag har börjat gilla måndagar, ny vecka och nya tag. Hur bra är inte det? Man kan starta om, och om igen om man vill. Hursomhelst, dagens träning har bestått av gym (bröst/biceps) + crosstrainer efter det. Helt okej pass! Nu ska jag precis som alltid, äta mina underbart goda äggmackor, dricka mitt chocote, se CSI och bara njuta resten av kvällen. Jag gillar! Att jag sedan är nyduschad och har smörjt in mig med mitt nya bodybutter som doftar mango gör inte saken värre heller, jag gillar när livet känns helt underbart. Väger helt klart upp de dagar som bara känns rent ut sagt piss ibland.

Hoppas ni får en trevlig kväll! Kram!

Nytt

Lite nytt från Vila som flyttat in, älskar klänningen!



Blev även en armygrön vårjacka (ungefär som en trench, fast kort modell) som jag längtar tills jag får använda. Kan det bli lite varmare nu, tack!

Underbart

En ledig helg, inköp av nya kläder, trådbackar till garderoben så att jag kan få lite ordning, ett gott te, sol, ett nytt nagellack som motsvarar färgen på mitt favorit som jag tappat bort! Underbart :)

Nu ska jag mysa i soffan och sen sova underbart gott i en renbäddadsäng! Måndag jag är redo för dig :)


Hej helg!

Du är efterlängtad, länge sen jag hade en helt ledig helg, men jag tror att jag behöver det för att vila upp mig lite. Imorgon bär det av på äventyr med mamma och sis, mys! :)


Torsdag

Idag blev det äntligen gym & det gick okej. Just nu ser jag CSI & äter äggmackor & dricker te. Förövrigt ett mattips, tortilla med renskav, grönsaker, feta & creme fraîche! Love it, plus i kanten för att det är rätt nyttigt också. Imorgon är det fredag, wiho! Sen, lite nytt som råkats flytta in ;)


Choco

Just nu kan jag inte leva utan mitt Choco-te & mina äggmackor (hårdbröd med ägg), så gott! Det blev bara en promenad idag med tillsammans med Sandra, 107min kom jag upp i! Men imorgon tror jag nog att det blir gymmet och styrketräning, lusten kanske håller på att komma tillbaka lite. Nu ska jag sova, älskar att sova, godnatt!


Träning

Har hittills hunnit med 30min crosstrainer + 30min löpband, gående i backe + 10min cykel + 90min promenad! Har inte alls känt mig sugen på gym ännu, men förhoppningsvis kommer suget tillbaka. Nu ska jag sova, är sjukt trött! Godnatt :)


Godnatt

Blev en trevlig fest igår, men idag har huvudet fått lida lite. Nu ska jag sussa, upp och arbeta imorgon :)

Sweet dreams!


Helg

Fredag idag, hur skönt är inte det? Har hunnit med att jobba, träna & har precis intagit tacos till middag, var gött. Imorgon väntar jobb, så jag får inte helg förrän imorgon men det gör ingenting :) imorgon blir det definitivt vila! Nu ska jag bara ta det lugnt & mysa. Trevlig helg!


Underbar

 

Jag gillar't!


Överstyr

 

Klick, klick & klick


Dagens träning

Dagens träning blev 30min crosstrainer + 30min löpband, gående i backe + 10min cykel! Avslutningsvis fick det bli lite lätt mage och stretch. Helt okej pass, men måste planera in en vilodag, tror det får bli på lördag kanske ;) Nu ska jag äta mina obligatoriska äggmackor, dricka mitt obligatoriska te och se lite på dumbruken innan det är dags att hoppa i säng. Förövrigt, det gick jäkla bra! Då vet ni!

Jag tänker på dig, och ger mig all min styrka...

Trippel


Dessa tre får gärna flytta in i min sko-garderob! Ja, jag gillar skor och ni vill inte veta hur många jag har, det lovar jag! Nike, Zara och Converse!