Gobitar


Fattar ej varför

Varför är söndagar alltid den slappaste dagen under hela veckan? Så är det för mig i alla fall, man får ingenting vettigt gjort och bara slöar. Även om man hittar på något som blir det ändå slapp på något sätt. Fast det kanske beror på vad man har för inställning själv, antar jag.

Hur som helst, ska plocka ut diskmaskinen nu och sedan åka mot Risön.


Dags att krypa till kojs

Tjejerna har varit här, vi har lagat middag och tagit något vinglas. Mycket trevligt! Nu är jag trött som bara den och tror att det är dags att hoppas bums i säng. Godnatt!

(Håller på och mixtra igen med en ny bloggdesign, så kan se lite knasigt ut, men snart färdig pillat)


Inget vettigt egentligen

Har nyss ätit en god lunch på hotellet, nu är det dags att plugga innan man ska avnjuta en god middag också.

I love food : )

Ett gott skratt

Konversation mellan mig och F!

F: Kan du ta bort den där hårkrulla/n?
Jag: Va? Vad menar du?
F: Ja men du vet, vad heter det då?
Jag: Locktång?
F: Jaaa!
Jag: Hahahahahaha.


Jag har nog inte skrattat så mycket på länge, hårkrulla! Haha!

Funderar



på om jag ska ändra om lite mest för att träna upp mina kunskaper lite, fast inte idag. Att göra en header är hur lätt som helst men är lite rostig när det kommer till det övriga (alla html koder). Nu ska jag hoppa i säng i alla fall, godnatt!


Musik


Godmorgon

Snart blir jag galen, dom håller på att göra fönsterventiler i alla lägenheter så någon sovmorgon är det inte att tala om. Man väcks att att det dånar i hela lägenheten, bra väckarklocka men ibland vill man faktiskt sova ut. Detta borrande och skramlande ha pågått sen i måndags, och jag tror inte att dom kommer vara färdiga denna vecka i alla fall.

Nåja, dom gör ju bara sitt jobb men jobbigt att sitta och studera när det bara bullrar!


Dags att krypa ner under täcket!

In under täcket med en film, denna blir det:


Hello


Vila levererar

Såg en riktigt snygg sak idag på Hansens, men inhandlade den inte. Har köpt så mycket dom senaste dagarna att jag borde hålla i börsen lite. Men snygg var den!



Hittade en bild på den hos Bubbleroom.se

Dessutom skulle jag försöka hitta ett par nya träningsbyxor, men hittade inga på varken Team Sportia eller Intersport. Kanske att man får ta och beställa från Nikes webshop, bästa märket enligt mig i alla fall!


Testar

Idag har jag inhandlat en del av Neutrogena visibly clear serier för att testa om den kan kan hjälpa till med min hud. Min hud är nämligen lite speciell och tillverkar ganska mycket fet och har en del porer, har hör att produkterna är bra så jag tänkte att jag skulle prova. Produkterna är även billiga så jag hoppas att dom ska vara bra, någon som har erfarenhet av dom? Bra som dåliga?

Dessa inhandlade jag i alla fall, tog ej ansiktsvattnet då jag hört att man kan bli riktigt torr av det (innehåller etanol).

 


Bara testar!

0-1dc2d1a2fa77d27431f35afb2cb956de.png

Kolla varifrån!

Bara testar!


Sängen och Wallander



Dags att krypa ner under täcket för lite mys och film, blir den nya Wallander!


Ett riktigt bra tips





Bild: Campadre

Campadre kan man handla varumärkesprodukter 50-70% billigare än i vanliga butiker, riktigt bra med andra ord. Själv har jag beställt ett par träningslinnen för mycket billigare pris än i butik. Kampanjer som dom har just nu: Dagmar, Diesel, Izabel Camille och Memini. Kommande: bla. Jofama och Max Factor. Bli medlem idag!

Ett annat + är också att för varje ny medlem du värvar som sedan köper något, får du 99kr att handla för.


Inspiration i pluggandet



Bild: Gina tricot


Hallå i stugan

Dagen i ära har bestått av mest plugg och sedan en god middag, skulle verkligen behöva komma iväg att träna men mina träningskläder luktar inte precis hallon och behöver tvättas.

Liten fråga: vem är ni som läser här egentligen? Skulle vara kul att veta vem som tittar in! Ja, och även ni snokare kan väl våga namnge er ; )

Jag kan säga att jag själv är en riktigt snokare, iaf när det kommer till bloggar i Kalix, så kom igen!


18:e Januari

Idag börjar en ny termin för mig och kanske för många andra där ute också. Tiden går så himla fort, nyss kändes det som att höstterminen började men den bara swischade förbi. Iofs kan det ju vara bra att tiden går fort i vissa lägen, men inte när man bara blir äldre och äldre. En tanke som slog mig här om dagen är att i år fyller jag hela 24 år, jag känner mig absolut inte som en person som är 24 år. Men jag antar att man gör sig så gammal som man vill vara. Alltså anser jag mig som 20+!

Nu ska jag iaf rulla mot Risön och äta middag, sen ska jag besöka en kissemiss som jag ska ta hand om i två veckor.



Kan någon hjälpa mig att få Photoshop på datan förresten?


Lite bilder från Julen 2009




Kom på att jag inte lagt ut några bilder som helst från Jul helgen!


Nelly

 

Snygga oversize toppar från Nelly, skulle gärna inhandla en i varje färg.

 


Slapp söndag!

Idag har verkligen bara varit en slö dag, men man kan ju behöva sådana ibland. Dagar då man helt enkelt inte gör någonting vettigt eller vad man helst vill göra. Skulle dock behöva traska till Ica och hämta ut mina böcker, men kanske att jag tar och gör det imorgon istället.

Tror att jag ska ta mig en te kopp oc slå mig ner framför burken ; )


Vinnaren i Nelly-tävlingen!




Vinnaren blev Mary-Jane, Grattis!

Ett mail är skickat till dig så att jag kan få din adress.

Önskar att ni alla kunde vinna, men jag hoppas ni har turen med er nästa gång : )


Nu så!

Jag tror att jag är nöjd nu, har pillat med designen ganska många dagar nu. Så nu får den se ut så här ett tag framöver tills man har blivit less vill säga. Hade tänkt laga mat nu, börjar bli ganska hungrig, dock har jag ingen som helst aning om vad jag ska tillaga.

Ikväll blir det hur som helst bio, Snabba cash, trevlig. Idag får jag även äta popcorn, så kanske att man tar sig lite bio-popcorn ikväll då ; )

Ja, mat var det! Ha en trevlig ikväll!

(Ps. imorgon kommer jag publicera vinnaren i tävlingen, håll ut).


Bättre sent än aldrig!


Hm.com

Jag skulle gärna klicka hem dessa från Hm.com, plus en massa andra saker därifrån också. Allt får dock inte plats i ett kollage. Nu ska jag plugga igenom det sista, så får vi väl se hur det går. Bra förhoppningsvis!


Godnatt



Dåligt kollage, men kläderna är "mums". Nu ska jag verkligen försöka sova, måste stiga upp tidigt och plugga till min tenta. Sov så gott, godnatt!


Kunde inte sova!


Upptagen

Just nu är jag för det mesta riktigt upptagen, är inne i tentaperioden så har inte så mycket fritid till övers. Men så går det när man skjuter upp allt lite till sista minuten, blev inte så mycket plugg direkt under jul och nyår. Hur som helst hoppas jag att alla ni fått en bra start på året och att ni ser detta som möjligheternas år och tar tillvara på livet.

Det jag egentligen skulle komma till i detta inlägg är att vinnaren i Nelly-tävlingen kommer att meddelas nästa helg så håll utkick i eran e-mail inkorg då. Nu tillbaka till studierna.


Linda