19 November 2008

Har gått lite trögt på uppdateringssidan.
Men nu är jag tillbaka "förhoppningsvis".

Dagen består av:

Träning rygg + biceps, 40min kondition
Middag, räksallad
Kalas hos Ida

Sen får vi se vad som mer dyker upp på schemat!

Hejhopp långkalsong...


13:e november


Idag på dagen har jag inga större planer, kan bara ta det lugnt och kanske gå ut och njuta av snön som kommit. Jag gillar snö med inte kyla.

Idag på eftermiddagen blir det träning, runt 17 snåret!Bröst + triceps, 30min kondition och lite mage!

Senare på kvällen kommer Ida, Millan och Vickan hit för att hälsa på, kul! Har dock inget att bjuda på, för vi håller inte på med massa onyttigheter förutom på helgen! Frukt har jag, duger det? Dessutom är det mitt favvoprogram idag, Du är vad du äter : )

Första gången


Idag blev jag stoppad av polisen för första gången, tror ni att jag hade med mig körkortet? Svar: Nej! Men polisen var snäll och böter slapp jag undan med en lite varning: ta med körkortet nästa gång!

Tur att jag iaf hade ett annat id-kort som kunde styrka min identitet! Men min läxa har jag lärt mig, nu ska alltid körkortet med!

Ps. men hur lätt är det för en tjej, när man har hundra jackor, man glömmer så lätt ; )

Planering snart?


Äntligen vila...


En dags vila från träningen nu, skönt! Men tror ändå jag ska ta mig en promenad imorgon, om vädret behagar att vara bra! Nu ska jag se DH och bara ta det lugnt med en kopp te och lite c-vitamin :P

Lauren ConradKan inte låta bli att inspireras av denna människa. Hon är fin och vacker på alla sätt, finns det ngn likhet?

Nyår börjar närma sigOch jag skulle absolut inte ha något emot denna klänning. Men för dyr, men man kan ju alltid drömma sig bort, eller hur? Julen börjar också närma sig med stormade steg och jag har inte ens börjat handla julklappar. Brukar alltid vara ute i sista minuten, men iår borde jag verkligen börja i tid.

Dessutom har jag bestämt att jag ska deffa mig extra hårt fram till jul, ska jag lyckas mån tro. Träning, träning och åter träning. Ja nu ska jag köra ett mag och ryggprogram! Bodywork, bra dvd!

Sen blir det gymmet, och en promenad.. Hejssvejs!

Passar bra till Nyår!Vilken skulle du välja?

Varför har man


ens visdomständer? Jag tror att min växer snett, så måste nog ganska omedelbart operera ut den. Men för vilka pengar kan man undra. Kunde absolut inte komma vid ett bättre tillfälle med mer pengar. Jag har inte råd, men måste ta mig råd. Man kan ju alltid hoppas att man kommer över 3000kr gränsen, så att man får 50% rabatt. Men med min otur, tror inte det.

Måste verkligen ringa till tandläkaren, men vill verkligen inte. Ska jag verkligen måste sälja min bärbara dator för att ha råd att gå till tandläkaren?