Ett tips

Keira Sweatshirt SEK 329, WESC - NELLY.COMKeira Sweatshirt SEK 329, WESC - NELLY.COM


Ett tips till dem som gillat min blå sånhär, du hittar dessa på Nelly.se för 329kr, istället för ord.pris! Rea kan ibland vara bra, men finns inte så många storlekar kvar. Skynda att fynda, funderar själv på att slå till då jag gillar min!

Lady Gaga ft Rihanna


kan det bli bättre, denna låt gör mig just nu sjuk sugen på partiee!

Shopping och choklad, det är vad jag längtar efter

Fan vad jag är shoppingsugen, skulle vilja handla för flera tusen. Men jag har bestämt mig för att vågen ska visa -10kg sen nyår innan, bara 2,5 kvar. Det ska jag väl lyckas fixa till den sista maj, då beach 2009 är slut. Skulle det bli mer, så är även det välkomnat. Då ska jag shoppa som en galning, har dock tillfredställt mig lite med att klicka hem ett par billiga sneakers och en liten tunika. Men nu är det stopp fram till sista maj, längtar. Då kommer det bli sommarlov, 10kg lättare och så börjar man jobba och får extra pengar. Längtar till sommaren, med grillning, sol, bad och allt vad det hör till : )

Längtar även tills jag får sätta tänderna i en chokladbit, men det är många veckor kvar tills dess, bara att hålla ut!

Investering


Missade på en tenta, men fick på VG på en annan så glad är jag för det. Nu måste jag bara se till att fixa omtentan och den stundande deltentan som jag har imorgon, men känner mig ganska förberedd för den. Dumma är att jag har en inlämningsuppgift också som ska vara inne på måndag, det blir många bollar i luften men jobbar man inte bäst under lite stress? Idag ska jag iaf unna mig att köpa en ny cykel, tycker att jag behöver det och jag längtar tills jag får cykla på den, jag gillar att cykla : ) Det blir även tränings och ätades idag + sista plugget inför deltentan. Tidigare inlägg hade jag skrivit fel, det är alltså inte ikväll jag är ledig, utan imorgon kväll som jag är ledig för att hitta på roligheter, kom igen inga förslag?


Isolerad

Dom senaste dagarna sen jag återhämtat mig från Påskens bravader, har jag bara ätit, tränat, sovit och pluggat. Kul liv, men jag fattar inte varför ska man måste göra tentor typ varje helg? Nåja, en helg är självförvållad, men efter den 25 kanske jag kan hitta på något kul igen : ) hör av er då! Haha

Kanske att jag unnar mig lite ledighet imorgon lördag kväll, vad sägs? Någon som vill hitta på ngt med mig?


Tröjlös

Jag får gå utan tröja, klarade såklart inte tentan. Inte många poäng ifrån, men suck. Detta innebär att jag ingen tröja får och att resan till Umeå blir inställd för min del då jag har omtenta på lördagen. Men det är bara att ta nya tag, hade lagt mitt fokus lite på fel saker gällande denna tenta, men nu vet jag ungefär vad som kommer på tentan och vars mitt fokus ska läggas. Nåväl, kommer kanske hinna med en Umeresa innan sommaren iaf, och kanske får jag trösta mig med den där tröjan istället och finna lite glädje mitt i alla böcker som jag kommer att omge mig av den här tiden.

I like


Denna skulle jag gärna ha i mina ägor, men har bestämt mig för att klarar jag tentan så blir det en lite belöning. Men bara för det så har jag väl inte klarat den, och får gå tröjlös.

Den senaste månaden
5:e april


Var ett tag sen det kom en uppdatering från mig, men har haft en hel del att göra. Har nyss kommit hem från gymmet, vi promenerade dit och det var riktigt skönt. Men nu är det dags att laga käk, är ruskigt hungrig just nu.

Har även inhandlat ett par stövlar för 295kr, bra pris dessutom har jag köpt en torr schampoo, verkar fungerar bra. Hur blir det mot påsk, fest eller ej? Vilken dag?

Äta, träna, sova, plugga, vänner osv.

Tentaplugg kommer dagen att bestå av fram tills kl 3 ungefär, sedan måste jag bege mig mot Luleå och Kallax. Ska hämta upp älsklingen familj som kommer hem från Thai. Dom kommer nog vara rätt så bruna, och dom har nog haft det riktigt underbart. F jobbar, så man får ställa upp på sin käresta. Men och andra sidan, F familj är som en "extrafamilj" för mig, så ska bli kul att hämta upp dem.

Jag har även en grym träningsverk, men det är väl bra? Denna vecka är det maxpass, alltså lyfta så mycket man orkar 4-6 rep ungefär x 3. Variation är bra, man måste chocka kroppen lite. Imorgon blir det Body pump men jag undrar hur det kommer gå med träningsverken, men det är bara att bita ihop. Funderar på att börja med att skaffa ett månadskort eller något på TC. Jag kan inte riktigt binda upp mig ett helt år, då jag inte vet hur hösten ser ut. Sen är jag riktigt dålig med att träna inne på sommaren, då vill man vara ute : ) men skaffar jag ett månadskort vill jag då iaf köra ett BP pass i veckan och ett spinning. Med på det Ida?

Sen kommer jag såklart fortsätta med mina 2 gympass vecka, 3 kondpass vecka och var 3 vecka köra maxpass 4 gånger vecka. Utöver det en promenad då och då. Beachen here I come ; )