Filmtaim!


Yes nu blir det film, sen sova och imorgon blir det fetfest : ) See you then. Bye

Idag är det midsommarafton


Nu sitter jag och väntar på att bli upp plockad av Peter, han kommer nog snart. Då beger jag mig till mamma och är där ett tag, för att vi sedan ska åka vidare till mosters stuga och fira midsommar. Har dock inte bestämmt vad jag ska dra på mig, men löser sig nog.

En midsommarkrans ska jag också göra, det hör till : )

Ha en trevlig midsommar alla, ska jag ha!

Kram

Ps, jag har namnsdag idag också, Linda!

En liten update


Har nyss gått hela strandpromenaden ändå till Risön, man känner sig så duktigt efteråt. Nu ska jag mysa i soffan och äta jordgubbar.

Imorgon blir det flora, undra hur det går?

Lucas, shit vad söt han var : )

Vad händer på midsommar?

Kram

Man får fjärilar imagen


Igår var det studentbalen, och man får fjärilar imagen bara av att se på alla. Hur dom har klätt upp sig och fixa sig. Men mest för att det är så himla härlig känsla man har i kroppen på balen. Och ännu värre kommer det att bli när dom ska springa ut idag för att ta sin student. Man kan som inte fatta vad som har hänt, man har så härlig känsla. Tårar och skratt byts om vart annat.

Det var en sån rolig tid, men så mycket roligt omkring. Om jag fick skulle jag göra det igen, lätt  : )
Mest för att jag var som i ett vakum, fattade inte att jag hade tagit studenten riktigt.

& hur kul hade man inte på champangefrukosten (vi hade dock en bål med 90% sprit och 10% läsk). Och på kvällen, festen i grodparken. Man kunde ha varit uppe hela natten lång, för att man inte ville att dagen skulle ta slut.

Men nu måste jag avrunda, men GRATTIS TILL ALLA SOM TAR STUDENTEN IDAG!

(För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra)


Seg


Shit vad jag är trött och snorig :(

Detta skulle jag...

None

gärna ta på mig till helgen... : )

Bravo!


Grattis Sverige till vinsten, wihoo nu ska vi fira tills nästa match. Snart kommer mammas och deras sötnos. Kommer att vara där hela tiden efter jobbet. Vill också ha en hund, en egen. Men mina katter är ju så fina, men en hund skulle dom behöva ha sällskap av : )Snart är han här!

Go Sweden!


Hur bra är jag då? Måste ha varit lite virrig på morgonen som trodde att det fortfarande var den 9:e Juni. Haha, så kan det bli ibland. Nu vet jag iaf att det är den 10:e. Har nyss kommit hem, och funderar nu på vad man ska laga till middag. Börjar bli lite hungrig.

Sen skulle jag behöva hinna med att träna också, men en långpromenad kanske räcker idag. Måste hinner med att se fotbollen såklart. Heja Sverige!

Och en sväng hem till mamma ska jag också hinna med, känns lite småstressigt. Plus att jag måste duscha för det hann jag ju inte med på morgonen, men det får bli efter promenaden såklart : )

Nu håller vi tummarna ikväll.

9:E JUNI


Fick en väldigt dålig start på morgonen, försov mig. Inte till jobbet, men med allt annat jag skulle hinna på morgonen. Hade 5minuter på mig, så var bara att ta på sig kläder och borsta tänderna som gällde. Min goda frukost som jag hade planerat gick om intet, dusch blev det inte heller. Hade tänkt att ha en riktigt lugn morgon UTAN att behöva stressa. Men allt kan inte alltid bli som man tänkt sig, eller hur?

Nu har vi haft kallt och ingen sol i flera dagar. Eller någongång har den tittat fram, men oftast har det varit blåsig och kallt. Är lite trist!

Nu måste jag jobba vidare, ciao!

Ibland är man dålig på att uppdatera


Nu var det ett riktigt bra tag sen jag uppdaterade här, men det har varit lite tjorv med bloggen + att man har haft mycket att göra. Börjat sommarjobba nu, plus att man är helst ute i solen så ofta man kan. Umgås med vänner och familj.

Ska se söndagsfilmen snart, men tror att jag ska traska till Ica och inhandla en chipspåse. Gott. Sen på måndag gäller allvaret.

Ciao