Glasögon!


Idag har jag varit hos optikern för synkontroll, hade fortfarande samma synfel som tidigare. Ska skaffa mig ett par nya glasögon nu, ja jag har glasögon för dom som inte vet. Men jag använder alltid linser, men nu är det dax att införskaffa sig ett par nya. Kan inte bestämma mig bara, har lånat hem 5 par. Har fotat mig med dom också så att jag ska kunna se. Men eran åsikt tar jag också gärna emot såhär kommer bilderna;

1. Björn Borg
  

2. Lyle & Scott
 

3. Vouge
 

4. Ray-Ban
 

5. Mui mui
 

Jag vet att jag är röd i fejjan, osminkad, har blixten i glasögonen men whatever. Vilka tycker ni passar mig bäst?

Linda

CSI = ett måste!


Kanske dax att sova, men jag behöver min dos av CSI.. även om det är sent och gamla avsnitt.

Dagen idag har varit ganska lugn, kanske lite för lugn. Men ibland är det bra att ha sådana dagar.

Imorgon blir det optikern, träna, plugg osv : )

Nu får man inte längre parkera längs gatan här vid lägenheterna. Varför vet jag inte, men nu får man slåss om platserna som finns istället.

Har förövrigt färgat håret idag, blev väl okej. Färgade mest bara för att jag hade en ganska snygg utväxt ; )

Vet inte om träningen går vidare framåt, men hoppas på det. Har jäkligt dålig kondis, men den byggs ju på eftersom. Skulle behöva ha en pushare vid sidan om som gjorde att man inte gav upp så lätt!

Kram Banan


Jaha, samma visa igen...


Skulle stiga upp fem ja, men jag fattar inget. Ingen väckarklocka har då ringt, man blir så arg när man inser att man försovit sig. Och det är ju inte så att det är en engångsföretelse, det har redan hänt flera gånger. Haha, men vad gör man? Kanske går och sover tidigare så att man inte är helt död.

Nåja, snart blir det träning och sen middag. Och kvällen får väl bjuda på att sova då ; )

Undra om man ska ta med mp3 så att man har lite sporrande musik under konditionsträningen. Men man kan ju se på tv också. Yes vi får se.

Jag har kommit in i en period också, skulle kunna festa varje helg. Det har varit kul på senast : ) bara supa, ha trevligt.

Heipa!

Ja, nog borde man sova!


Nu är det måndag och jag ska upp på fem timmar, kanske dax att gå och sova? Men jag är inte det minsta trött, men om man stänger ögonen en stund så kanske tröttheten kommer smygande.

Helgen har bestått av lite av varje.
Fredag innebar plugg, träning, mat i magen, film och sen hopp i säng.
Lördagen bestod av jobba, hem, middag, äta, festa, hotellet, frasses och sen hopp i säng här med.
Söndagen har bestått av städa, promenad på isen till Rais, middag hos mamma, godisinköp, städa solariet och tagit det lungt.

Näe, nog skrivet ikväll - dax för sängen nu!


Glad alla hjärtansdag!


Idag är det alla hjärtansdag, firar inte det så hårt direkt. Jag anser att man ska ta hand om sina när och kära varje dag. Men man kan ju alltid försöka hitta på nått speciellt.

För mig består dagen av plugg, träna och sen förhoppningsvis en lite middag. Kanske blir några extra karmar och pussar också.

Min lins tjorvar i ögat, så jag blir galen. Men sånt som händer ibland.

Har varit sjuk nu ganska länge, kul var ju att man skaffade ett årskort som man kunnat bruka bra den senaste månaden eller så inte. Men idag, då är jag frisk och idag blir det träning.

Veckan har hittils sett ut såhär:

Måndag: Sjuk, lunch på stan med brudarna, vila, jobba.
Tisdag: Skola, jobba, Marie Picasso, sova. + Hanna och Lisa for, så skönt dom kommer ha det.
Onsdag: Plugga, tvätta bilen, tanka, handla, kalas och jobba.
Torsdag: nämde jag ju ovan. Men plugget går inte så bra!

Helgen består av jobba lördag, plugga lite och sen får vi se. Vill någon hitta på nått kul ?

Bye..


Är jag konstig på nått sätt?


Idag var det dax att äta en semla, är inte så förtjust i det men dagen till ära så måste man ju.
Har nyss varit och städat, hade helt glömt bort det. Har suttit med näsan djupt ner i boken och försökt lära mig något vettigt.

Dagen fråga: är jag konstig? ( hur trevlig man ibland försöker vara ibland, så får man ingen respons, är det mig det är fel på?)

Ska snart hoppa i säng så att man orkar med att kliva upp och åka med bussen. Det är lite typiskt att jag blir åksjuk så lätt, så att läsa i bussen är inte riktigt ett alternatv för mig. Men desto hårdare plugg hemma då med andra ord.

Näe, nu får det bli boken i sängen ; )

3:e!


Söndag idag, finns som alltid inte så mkt att göra. Är lite bakis efter gårdagen, så att slappa känns helt rätt idag ändå.

Hade jätte kul igår, var väldigt trevligt. Och Stephanie kommer nog att få det skitkul :)

Snart far även Hanna och Lisa, dom kommer också få det skit skoj! Ska vi hinna med ett party innan ni far? Eller är der fult upp med vad man ska ta med sig eller inte.

Näe, nu ska jag flotta. Får man väl göra ibland när man är bakis!

Lite bilder från gårdagen hittar du på pixbox, dock hade jag glömt mitt minne hemma i datorn.

Bye bye äppelpaj!

Straffar gud mig?


Nu är jag sjuk igen, och imorgon är det party. Vad är det här? Till annandan fick jag en vagel, blev sjuk till Nyår och nu är jag sjuk igen :/ straffar gud mig eller vad? Hoppas på att jag hinner bli lite friskar så att jag kan ta mig en sup. Hemskt att säga..

Har inga kläder att ha på mig, hade tänk åka till Luleå en sväng imorgon och se om jag hittar nått. Men nu kanske jag måste jobba dag imorgon, så det innebär = inga kläder. Gaaah!

Får fara hem till mamma, ta fram symaskinen och sy om något, så desperat är jag! Ähh, löser sig väl antar jag.

Kanske är sjuk som bara den imorgon, så då spelar det ju ingen roll.