Jag fick ruttna i ett gammalt hörn

Eftersom att ingen svarade på min annons, fick jag ruttna här hemma i ett gammalt hörn :( Hur trist som helst, ska denna dag bli lika dan? Skojar bara, fick ta kvällen i egna händer och promenerade till Hme för att se Idol och mysa lite. Sen gick jag hem och såg The City och The Hills i sängen, I like!

Denna dagen kommer jag inte heller behöva sitta i ett ruttet hörn, ska till mamma och baka lite, äta middag där och sen får vi se vad som händer helt enkelt.Sen ska jag umgås med den här vildingen, bilden är snodd från M!

Jaha mina kära vänner

Vad händer ihelgen? Jag har absolut ingenting att göra och känner för att hitta på någonting om någon är på vill säga? Fredrik har farit till Umeå och har sitter jag och vet inte vad jag ska göra ikväll, imorgon kväll och på söndag.

Nu ska jag skriva lite på min uppsats och sedan trycka lite proteiner ifrom av kyckling innan det blir "the gym" : )

Hör av er, ni har mitt nummer ; )(om ingen nappar, så vän sökes för helgen) Someone? ; )

HM.com

Funderar att slå till på den här när jag har råd, pälsen är avtag bar ifall att man skulle vilja använda jackan utan.


En liten uppdatering

Var ett tag sen jag uppdaterade nu men tiden ska räcka till så mycket annat just nu, bloggen här därför blivit lite åtsidosatt. Ska försöka uppdatera bättre nu, inte för att det är så många som kanske läser och finner det intressant egentligen. Bjuder på några bilder fån ihelgen.Nu ska jag snart bege mig mot mamma för att äta middag där och se göra ett pepparkakshus :)


Problems

Jag anser att det är jätte svårt att välja uppsats-ämne när man har ganska fria händer inom ett brett område (ekonomi, marknadsföring osv), har ingen aning om vad jag ska skriva om. Dessutom ska den vara på engelska, huh. Jag måste nog säga att jag suger på den engelska grammatiken så måste ta hjälp av någon som kan korrektur läsa den åt mig och ge feedback innan inlämning. Men först kanske man ska komma på vad man ska skriva om, de andra problemen får ta tag i sedan. Detta är trots allt inte en lång uppsats, the main text ska vara ca 1500 ord (ungefär 3st A4 sidor). Sedan måste man såklart lägga till inledning, slutsats osv, men att stommen ska bestå av ca 3st sidor är inte så farligt. Måste leta vidare nu och hitta ett ämne, kanske bloggarnas epidemi? Fast hur ska jag kunna referera till detta?


Bedtime

Det är dags att krypa till kojs, är en dag imorgon också. Jag hoppas på att jag äntligen ska kunna träna imorgon, träningskläderna är tvättade och har laddat ipoden med ny musik :) I like! Gondatt alla...


Gamla bilder från arkivet

Gud det finns så många bilder, men jag orkar inte ladda upp alla. Nu ska jag sova, godnatt!


Hittade en gammal bild på den bärbara

Go och rund heter det, men skulle inte vilja gå tillbaka till detta när jag verkligen trivs som jag än nu : ) Puss


Missa inte detta erbjudande

Du har väll inte missat att Nelly har en hemlig rea? Startar imorgon kl. 19.00 och allt du behöver för att ta del av rean är deras hemliga nyckel (ordinare rean startar inte förän på måndag). Passa på att fynda till billigare priser, om du klickar på bilden nedan kommer du vidare till Nelly och den super hemliga nyckeln är: SECRETSALE.


Passa på att göra fynd nu!

Mys-dag!


Nu ska jag inte tänka mer på tentan och idag ska jag inte sysselsätta mig med något mer plugg. Anser att jag är ledig för resten av dagen och tänker ha en riktig mys-dag. God middag, träning och sedan tv-kväll med tända ljus och något gott the. Detta är livskvalite enligt mig!

Ska även blir skönt att komma ut och få sig lite friskt luft, jag gillar snön i början man kan säga tom. Januari börjar. Då längtar man bara till våren och sommaren och är less på att leva påpälsad varje dag!Ser ni vem bilden på tavlan föreställer?

Klump


Jag hatar den, klumpen man får i magen efter man har gjort en tenta. När man inte riktigt vet hur det gick, går inte att säga att det gick bra men det går inte att säga att det gick dåligt heller. Återstår bara att vänta och se, men klumpen den finns kvar.

Frank Wagner!


Farsdag!

Hur ska ni fira Farsdag?


Sista chansen

Nu är det sista chansen att vara med i tävlingen om att vinna ett presentkort att handla för på Lädervaror.nu

För att komma till tävlingen klicka här

Tävlingen avslutas ikväll kl 22.00

Vad tänker man med?

Jag kan bli helt galen, varför ska folk svälta sig själv? Man kan väl inte må bra av detta och det är verkligen inte hälsosamt att pressa kroppen på det sättet. Jag läste i en blogg, som för övrigt är ganska känd att hon rekommenderade till en av hennes läsare att äta ca 800 kcal om dagen för att gå ner i vikt. Detta är sinnessjukt, kroppen mår inte bättre när det är inställd på svält. Hur kan man ens råda någon till detta vansinne?

Jag kan då säga att jag är hellre större och äta sådant som jag vill (inte alltid men ibland) och tränar, jag anser att om man vill gå ner i vikt så ska man lägga om kosten och träna sammtidigt. Men kroppen behöver mer än 800 kcal  om dagen för att kunna fungera normalt. Jag blir bara arg eftersom att jag tänker på alla små tjejer som läser det hon har skrivit och hon inger verkligen inte en bra syn på ett sunt levene och det tråkiga är att flesta av dessa tjejer tar efter detta beteende.

Vad anser ni, tycker ni att det är vansinne eller ett bra sätt att gå ner i vikt på?

Själv blir jag bara arg!

Lite uppdatering från den bärbara!

Efter en stunds tänkade och pysslande har vi nu äntligen lyckats dela internet så att jag har det på min bärbara och den stationära. Nu behöver vi inte längre slåss om datorn, dvs. jag tittar runt och bloggar medan han vill titta på sport och spela wow. Dessutom är det även till fördelen när båda läser på distans att man har två datorer med tillgång till intenet, we like.

Gårdagen var lugn, blev plugg, träning och Idol-mys med tjejerna, idag blir det också mys antar jag. Men är även hundvakt åt Gibbe, så han ska jag titta till och gå ut och gå med.

Vi har fått ganska mycket snö idag och jag gillar verkligen den första snön som brukar komma, innan man har hunnit bli less den.


Snart helg!

Dagen består av att plugga, skicka i väg något paket och sedan efter middagen blir det träning. Jag har en tenta på tisdag och jag har ingen aning vad man ska läsa på till den tentan helt ärligt, har försökt fråga läraren för att få en liten hint men icke. Bara att försöka trycka in allt då eller försöka lära sig det viktigaste, svårt dock när man inte förstår vad det är man ska lära sig i denna kurs. Men ska vara optimistisk, det kommer att gå bra : ) Längtar till helgen då det blir mys min vänner. Plugget kallar nu, Puss!


Fråga Olle dokumentär

Känner mig trött och seg just nu och ska mysa i soffan tills det är dags att hoppa i sängen, kommer såklart även ta mig en te kopp. Jag tror nästan att jag är lite beroende, kan det vara farligt att dricka så mycket te? Mina stövlar från Nelly kom idag och jag kunde ha dem, var rädd att jag skulle behöva skicka tillbaka dem pga. grova vader. Har alltid haft det problemet med att få på mig stövlar pga. vaderna.

Kanske slänger in en bild imorgon så att ni får se, annars Godnatt om ett tag!

Otroliga erbjudanden!


Ni har väl inte missat att Nelly har en massa bra erbjudanden den här veckan (2/11-6/11).

Monday är det inte, utan tisdag!

Dagen har hittils bestått av plugg och just nu börjar jag känna mig lite trött i huvudet, så tänkte börja planera för middagen och sedan dra mig mot gymmet för att hjärnan kanske ska komma igång igen. Fast jag tror dock inte att jag kommer att idas eller orka plugga ikväll, det är ju trots allt DH ikväll. Mitt motivation till att plugga ligger då absolut på förmiddagen, sedan blir man bara mer och mer less. Hur som helst nu ska jag gå och kika in i kylskåper och se om jag behöver gå och handla någonting inför middagen, puss på er!


Ni har väl inte glömt bort att ni fortfarande kan vinna ett presentkort från Lädervaror.nu?

Klicka här för att komma till tävlingen, avslutas den 8/10!

Glömt bort?

Ni har väl inte glömt bort tävlingen?Klicka här för att komma till den!

Lugn måndag

Idag har jag tänkt att ha en lugn måndag, dom ända "måstena" jag har är att träna och skicka i väg några paket. Hur skönt som helst, man måste få vara lite ledig ibland. Vad ska ni göra idag eller vad har ni gjort hittils?


Några bilder från Halloween kommer här


Halloween 2009

Jag hade riktigt kul och hade tänkt att ladda upp alla bilder från kvällen här, men så klart är blogg.se segt just nu så det tar en evighet att ens få en bild i inlägget. Så resten av alla bilder kommer senare, så håll till godo. Nu ska jag mysa ner mig i soffan efter en god middag och se One tree hill och sedan GG! Kram