Bättre sent än aldrig!


Det verkar som att det alltid rinner ut i sanden de här med att blogga, men nu ska jag försöka iaf. Så ni som har saknat mig, här kommer ett inlägg bara för er : )

Jag har gått och på snuden blivit träningsnarkoman, men det är väl bra? Nu ska det jävlar bort, har bestämt mig. Det är något som inte ska rinna ut i sanden. Har redan hunnit träna två gånger den här veckan, nu återstår bara 3 pass.

Räkningar, räkningar, räkningar! Hur många ska man ha egentligen, allt bara kostar hela tiden. Pengarna rinner ut i sanden med en gång. Men bättre att betala räkningarna än att bränna iväg pengarna på något annat, för då sätter man sig bara i skiten. Inkasso, kronofogden och så vidare.

Idag är jag riktigt sugen på en stek, en fet stek skulle sitta bra i magen. Mums! Blir mest troligt fest till helgen, ser fram emot det.

Nu ska jag kila, heipa!


Vad skulle man göra utan sina vänner?Ni är guld värda, Puss!

Ps. alla ni andra med som inte är med på bilderna

Party like a rockstar!


Då var inflyttningsfesten avklarad, hade riktigt kul. Men huvudet fick lida lite dagen efter. Nu ser jag fram emot nästa fest på lördag. Var det inte så vi sa Sandra?

Har hittat ett drömjobb, eller ett drömjobb att arbeta på under tiden pluggandet pågår. Jag vill, bäst att söka och se om man har en chans. Inget jobb man tjänar miljoner på, men skulle vara enormt kul : )

Idag är jag sugen på en fet godispåse, men jag borde absolut inte.

Dessutom ingen lust att laga mat idag, eller har ingen inspiration till vad jag ska laga. Några tips? Gott och nyttigt skulle sitta fient! See you later..

Okay då kör vi


Här kommer en update på Saras begäran, har inte hänt så mycket i mitt liv men ändå jätte mycket. Dår uppdatera om det senare.

Ni har väl inte glömt? Partey på lördag.Ps. är det ingen som tänkt komma eller?