Varför...

är vissa veckor mer stressiga än andra? Är man dålig på att planera eller dyker det alltid upp nya saker under kort tid? Just nu har jag tre uppgifter att göra tills på måndag i skolan, bara att börja. Men sedan ska vi flytta in i lägenheten också, vet inte hur jag ska finna tiden till det. Nåja, det löser sig väl alltid antar jag :)


Tycker ni inte om att läsa min blogg nå mer?

Får inga som helst kommentarer, iofs skriver jag inget vettigt men alltid kul med kommentarer. Så då frågar jag er, vad vill ni att jag ska skriva om, som intresserar er?

Så det ända jag tänker säga idag är: Tack och lov att det är fredag!



Dålig kvalite, men tror budskapet kommer fram!


Torsdag, lördag närmar sig med stora steg...

Jag längtar så mycket just nu till att få flytta in i lägenheten, visst är det skönt att bo hemma hos mamma, klagar inte på det. Men att bara kunna vara för sig själv, dessutom har jag mycket bättre disciplin på mig själv när jag har ett eget boende. Varför vet jag inte?

Nu har jag gjort lite skolarbete och nu ska vi rulla in mot stan för att lämna igen filmen och sedan fara på systemet och köpa lite Asti, funkar det bra med Asti för er som kommer ihelgen?

So long!



Godnatt sötnosar

Nu blir det lite sent mys med min käresta, sängen och nyaste Wallander!



Hörs imorgon alla, godnatt!

Orkar inte

Det har inte blivit så många uppdateringar på senaste, men eftersom jag fick mina skolböcker så sent så har jag varit tvungen att jobba in en del. Läsa och göra uppgifter för 2,5 vecka på 1 vecka, men det börjar ljusna lite nu så idag skiter jag i att plugga nå mer. Ska ta den lugnt och bara ha det skönt istället, skulle vara gott att njuta av en bit choklad, men det ska jag ikke.

Ihelgen var jag på inflyttningsfest hos Hanna, i tidigare inlägg kan ni se lite bilder. Hade riktigt kul, och huvudet fick lida dagen efter. Men det var det värt! Nu till helgen ska vi ha min födelsedagsfest, blir dom närmaste. Det blir bowling, mys, bubbel och snacks. Orkar inte ta fika, antar att ändå ingen äter det?

Bjuder på en till bild från helgen, försöker mig på en mode pose. Lyckat, not ; )



Nu ska jag ringa HSB för att förbereda lite inför inflytten, jippi!

Lite bilder

från inflyttningsfesten hos Hanna ihelgen, nu ska jag plugga!


Shoppat

Har inhandlat en ny partyklänning idag, fast jag inte borde. Men måste man så måste man väl, right? Jag hittade den på Berlins, trodde aldrig att jag skulle köpa något där om vi inte räknar med underkläder. Hur som helst, jag har ingen bild på den men det är en vanlig svart tubklänning med dragkedja fram. I like! Lite som Stephanies, om ni sett den.

Just nu sitter jag med slingningsmedel ihåret, äntligen ska utväxten bort. Hur resultatet blir får vi väl se. Hoppas på ett bra resultat.

Ciao, snart Idol och utsköljning!


Min favorit shopping sida på nätet

Kira Top SEK 649, Rules By Mary - NELLY.COM

Är helt klart Nelly.com

Vilken är eran favorit shopping sida på nätet?


Kock, javisst

Idag kom hyresavin, det borde betyda att lägenheten kommer att vara inflyttningsklar den första oktober. Ska dock ringa och kolla med dem ändå så att allt är i sin ordning och att vi vill ha en visning innan vi flyttar in så att den är i samma skick som när vi skrev på avtalet.

Detta betyder att jag kanske kan vänta med min födelsedagsfest tills i oktober, vad sägs om det? Annars får vi väl köra på bowling och fest sedan nästa helg : )

Nu ska jag se till att få mig middag i magen



Mästerkocken?


Finally

Yes, mina böcker har äntligen kommit. Måste bara hämta ut dem på Ica först, sen kan jag börja läsa i kapp allt som jag missat. Kommer inte att bli kul, men lika bra att göra det nu istället för sen. Ska bara hoppa i duschen först, då jag känner mig som en riktig lodare.

Har inte hunnit fixa mig på flera dagar nu, ingen smink och myskläder. Tur att det blir en liten inflyttningsfest till helgen så att jag kan känna mig lite fin denna vecka iaf.


..........


Yes, please

cravings...


Vad är det finaste du någonsin fått?

Denna fråga fick jag av min vän Wix nyss, en väldigt svår fråga att besvara. Jag frågade min mamma vad det finaste hon fått, självklart sina barn. Då jag inte född något barn ännu kunde jag bara komma på en sak som är det finaste jag någonsin fått och det är livet. För hade jag inte livet, vad skulle jag då ha?

Livet är inte alltid guld och gröna skogar, det är inte heller en rak väg utan du stöter oftast på hinder under vägen. Både bra och dåliga saker, som du kan lära dig någonting av.

Utan livet så skulle du inte ha
din fina familj, dina underbara fina vänner, din sambo som du älskar så, kunskapen att lära dig nya saker, ha förmågan att ta vara på fina stunder i livet, kunna skapa oförglömliga minnen osv. Livet, eller mitt liv är en gåva och det är den finaste gåva jag någonsin mottagit.

Min fråga till dig dock, vad är det finaste du någonsin fått?

Ps. ska vi inte tänka så djupt så är nog de finaste jag fått min allra första egna mobiltelefon, jag var oerhör lycklig när jag fick den ;)

Dålig uppdatering

idag, men har spenderat hela dagen med min bok. Har en del att läsa då jag har väntat och väntat på mina böcker i ca en vecka nu. Alla har dessutom inte kommit ännu, så får helt enkelt läsa i dem jag har.

Dock blir man stressad när man har en massa inlämningsuppgifter och vissa böcker inte har kommit. Jag är stressad, men är bara att ta det lugn finns inte så mycket att göra åt saken.

Last



bite, som sagt inget godis eller fika från och med idag! Inte snyggaste bilden, men en god cupcake.


Vad gör ni en vacker dag som denna?

Måndagar brukar kännas ganska tråkiga, men än så länge har den inte varit tråkig idag. Kanske för att man inte har så många måsten att göra idag, utan jag kan i lugn och ro sitta och läsa i en av mina kurslitteratur böcker. Låter kanske inte så kul för er, men ännu har inte jag blivit uttråkad.

Annars kommer dagen bestå av:

Träning
God middag
Umgås
Planering
Mys
Mera läsning, of course

Vad gör ni idag?




Godnatt

Dags är krypa ner i sängen, men först lite tv-tittande. Hur skönt är det inte att ligga i sängen och se på tv? I like!

Frågestund

Eftersom jag har lite att göra så kör vi en frågestund, fråga vad som helst.

Hoppas på en fråga iaf :)


Lite att göra

www.monkigirl.com


Vad skulle du välja

Är du helst vacker eller snygg?

Paljetter


No more candy

Nu byter jag godiset mot frukt och bär, godare egentligen och nyttigare!

Dessutom, jag och F har också en liten tävling på sidan av min andra tävling med tjejerna.

 


Jag älskar flätor i alla former

Jag älskar flätor i alla former, fiskbensfläta, inbakad, utbakad, vanlig osv. Fint!

Sista bilden är På Frida Fahrman, på Glife hittar du förklaring på hur du gör en snygg fiskbensfläta.

 

 

 


Snart är det vinter

Jag behöver köpa en ny vinterjacka, punkt!

Lördag

Utgång nyktert igår, eller rom och cola utan rom. Det blev en sväng på B4 sedan Lilla hotellet, tiden gick ändå ganska fort så jätte tråkigt var det väl inte.

Nu tror jag att jag ska slappa lite och se film, sen blir det middag hos mamma. Vad händer sen?


eller mys?

Några tankar

Varför ska man alltid oroa sig för olika saker, varför kan man aldrig leva i nuet och vara nöjd? Man strävar alltid efter något annat, men blir allting bättre då? Man ska såklart ha mål som man kan uppnå, men varför ska man klaga så mycket när man har det riktigt bra?

Från och med idag ska jag försöka sluta klaga, leva mer i nuet och försöka njuta mer.
Javisst, jag har hur mycket som helst att göra i skolan, har inte mycket pengar och ska träna som en galning fast jag inte så mycket tid har. Men jag ska väl vara glad att jag får utbilda mig, att jag kan leva på de pengarna jag har.

Träna som en galning det är något som jag själv bestämt mig för, men för mig är det avkoppling så jag måste ta mig den tiden.

Gammal goding


 

Lev nu!


Mys

Jag håller på att få spel, när ska nu böckerna komma? Men inte så mycket man kan göra åt saken så ska nu mysa ner mig i soffan och invänta:

Imorgon är det fredag, och det gillar vi. Säg till om det är någon som är sugen på att hitta på ngt till kvällen.


Vad blir det för mat idag?

Det riktigt kurrar i min mage just nu, måste kanske ta och laga mig nå middag redan nu. Sedan ska jag på bestyr och hämta nycklar osv. Men min motivation till att laga mat är inte riktigt på top kan jag säga. Några förslag på en god och nyttig middag som man såklart blir mätt på?

Har kikat in lite nya saker på Nellys hemsida, mycket man vill ha men pengarna kanske inte alltid räcker till. Men drömma kan man ju, och ett och annat klick kanske man kan unna sig.

Paljett Tube Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM

Selina dress SEK 599, Motel - NELLY.COM

Derby SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM



Dags för



träning, jag kommer att vinna ;)


Mums


Typ svammel

Det har varit lite dåligt den senaste tiden, men har så mycket som min tid ska räcka till just nu. Har typ flera hundra uppgifter just nu som ska in i skolan och böckerna har jag såklart inte fått. Dessutom är vissa bäcker tillfälligt slut, shit. Någon som vet någon bra sida att beställa kurslitteratur ifrån?

Ett plus i min vardag dock är att omtentan gick fient, VG! Jag är riktigt glad över det :)

Sedan är en ny tävling påbörjad, inom fitness såklart. Då menar jag att vi är några vänner som gått ihop och innan jul kommer vi att ta ett beslut om vem som har vunnit.

Sen vill jag bara säga, kvällarna kommer att bestå av IDOL 2009!

Finaste vovven, Lukas


Nu tar jag ut bettan på en sväng

Ska cykla hem till mamma och ta det chill och umgås med fin vovven!