NU: 3e delen av CSI!



Gammal bild

I just love nelly.com! and the flowers!

 

Jag har fastnat för blommigt, och klänningen överst tycker jag är riktigt snygg. Dock har jag köpt en hel del på senaste tiden, men är sugen att slå till på den. Men när kommer jag att kunna använda den? Iofs kan man se det som både en vardagsklänning och en festklänning beroende på hur man matchar den. Vad tycker ni? Beslutsångest!


Mätt som en plätt

Har nyss ätit middag, blev en sen middag idag! Kom inte hem från gymmet förän vid kl 6 och sedan skulle man in i duschen före matlagningen också. Hur som helst - jag är mätt nu!

Har inhandlat ett bälte idag också, snyggt som passar till min gamla klänning som jag inte använt på jättelänge. Detta får stå som påskklädseln på hotellet.

En lite jobbig grej som jag kommit fram till, jag missbrukar näsan utropstecken!!!! Tycker att jag använder dom alldelens för mycket, men kan inte riktigt komma bort från det. Haha!



Känns som att det är fullt upp hela tiden nu!

Jag har saker att göra hela tiden känns det som, hur ska man hinna med allt. Har iofs inte jätte mkt att göra i skolan just nu, vilket känns skönt. Men är ändå stressad inför påsken. Imorgon måste jag göra en massa ärenden! Posta paket, träna, gå på systemet, hitta någonting att ha på mig till utgång, köpa tejp osv. Men får sluta stressa upp mig och göra det jag hinner helt enkelt.

Har funderat på om jag ska tycka att det är ok med choklad till påsk och jul. Men inte annars! Nu ska jag i alla fall göra mig en tekopp i min nya temugg och se andra delen av CSI!

Ha en bra kväll!


Två dagens i efterskott!



Översta bilden
Tröja Ellos
Lackleggings Pieces
Örhängen Pieces
Klocka Ur och Penn

Nedre bilden

Tunika Vila
Lackleggings Pieces
Jacka Vila
Sjal Vila
Mössa Lindex

Theodor är även med på hörnet!

 


Några få bilder från Uppsala, det blev inte många kort tagna!



Mycket mer har jag inte att bjuda på, hade inte tid att fota helt enkelt. Det var fullt upp med annat.


Senaste inköpen

Har blivit en hel del shopping ioch med att jag varit i Uppsala och även hunnit med en liten tur till Luleå. Jag fullkomligt älskar min nya jacka, ser inte lika fin ut på bilden som i verkligheten. Har dessutom en rosett baktill, och jag älskar verkligen rosetter. Skorna ser lite smutsiga ut, men det får ni ta, ska se till att polera upp dem.


Dags för middag i Risön. Står här och vänt...

dsc00381 (MMS)

Dags för middag i Risön. Står här och väntar på skjutsen!


Trippel

 

Gaah, varför ska det finnas så många snygga skor? Jag har inte råd med alla! Dessa kommer alla från Scorett som är min absoluta favorit skoaffär när det kommer till klackar! Just nu är jag mest sugen på de översta med kilklack, sjukt snygga.


Godnatt!



Nu är det i alla fall dags att krypa till kojs tror jag bestämt. Godnatt!

Snygga kuddar som skulle ligga fint i min soffa...

Eftersom att Sandra publicerar vad hon är sugen på för kuddar så gör jag det med. Skulle vilja ha någon av dessa. Men som sagt varför ska det alltid vara så svårt att bestämma sig för vilken färg man vill ha?


Jag vill ha!



Hur snygg är inte denna? I like alot!

Blommigt vs vårigt!



Vilken skulle du satsa på till påsk? Fast kanske hittar någon annan, men tyckte att dessa var riktigt fina! Jag passar ju bättre i mörka färger än ljusa, men gillade båda två på olika sätt.

Yey!

Gud vad jag är duktig på att uppdatera, eller så inte. Men har sjukt mycket att göra innan det bär av, mest att plugga till min tenta som är snart. Gick igenom övningstentan idag och jag fattade ingenting, men som tur är har jag ju någon dag att klura ut vad som menas. Jag hatar dock när jag inte förstår vars siffrorna kommer ifrån. Löser sig nog, får hoppas på det i alla fall. Hur som helst är alla inlämningsuppgifter inlämnade för den här kursen, vilket känns skönt.

Det har även varit dåligt med träning, har bara hunnit med ett gympass men imorgon får jag svettas lite då det vankas spinning 45min med Ida. Skönt att rensa tankarna lite och bara fokusera på sig själv. Kan det bli sommar nu?



Och nä jag orkade inte vända bilden!

Dubbelt upp!

Nu har jag klarat uppgiften, fått svar om att jag klarade den där sjukt svåra uppgiften. Happy! Fick även reda på att jag klarat min rest-tenta som jag hade, dubbel upp! Det går bra nu, men har en svår inlämningsuppgift som ska in + tentan i denna kurs, men jag tror på mig själv. Jag ska klara det! Har man bestämt sig, då kan man klara allt.

Idag skulle nog jag orka allt vad jag vill, lyfta tusen gånger så mycket på gymmet eller dra ett dubbel spinningpass. Har en bra känsla i kroppen med dessa positiva besked.

Men jag belönade mig istället med att klicka hem jackan som jag skrev om nyss, hoppas den passar som en gjuten handske. Nu ska jag hoppa i duschen istället. Vi höres och synes kanske ; )


Hemklickat



Jackan, alltså!


Luke



Vi har det bra jag och Luke (som jag kallar han). Snart ska vi krypa till kojs och se Mästarnas mästare, har ni inte sett det så se det. Men först lite CSI, även det bra. Vad har ni haft för er idag då?


TRISS



Nelly är nog min absoluta favoritsida när det kommer till att shoppa kläder på nätet. Gillar vekligen jackan med hjärte-knappar. Dock är den lite dyr för min budget, men ett tips är att köpa en billigare snygg jacka och sedan hitta ett par hjärte-knappar som man kan sätta på jacka. Hur bra som helst, ska jag nog göra.


Lycka

Vad är lycka för dig?

För mig kan jag finna lycka i dom mest småa sakerna men även i de stora.

Just nu känner jag lycka över att ha lyckats klura ut en av mina inlämningsuppgifter, om det är rätt vet jag iofs inte men tror att det bara kommer att vara eventuella småfixningar om man får komplettera. Skönt, och uppg. var sjukt svår!

Hur glad blir man inte när man lyckats lösa något som man funderar och vridit och vänt på länge? Jo man känner lycka och stolthet över vad man själv kan åstakomma!



Just nu känner jag bara för att hoppa runt och dansa som en tok och det ska jag göra. Peace out!

 


Bloggdesign

Har pillat en del med bloggdesign nu för att lära mig mera, tycker att det är kul men man har glömt bort så mycket sen gymnasietiden. Fast det är ganska lätt att friska upp minnet, vill du se ett exempel på någon av mina designer så kan ni kika in på dessa bloggar:

Hannas
Emelies
Hannahs

Sedan har jag såklart gjort min egen också och nu ska jag börja pilla med en till Sandra.

Kan man vara kär i ett par skor?

Bild: Scorett


Sucker för ränder!


Utkörd

Ikväll är jag utkörd från soffan för grabbarna ska se bandy på tvn, kommer nog att tillbringa en hel del här. Så ta inte illa vid om det blir en massa uppdateringar.



Vit, konstig bild på moi.

Dagens träning

Ett stycke gympass
En stycke promenad

Borde räcka för idag antar jag, eller antar! Vet jag att det gör, skönt med lite relaxad träning för en gångs skull. Fast jag gillar iofs att svettas och ta ut mig riktigt hård för känslan efteråt är svårslagen. Någon som vill komma på spinning? Har lite fullt denna vecka, men nästa veckan kan jag spinna hur många pass som helst, tills kroppen vill vila då vill säga : )


Nu väntar sängen

Nu ska jag krypa ner under täcket och se en film, svarar på kommentarerna imorgon (har sett att jag missat en massa). Imorgon tänkte jag stiga upp tidigt och försöka vara produktiv med att studera!

Godnatt, sov gott!


I min Ipod just nu

Tre favvisar just nu!


Ja tack!

Till ett par snygga jeans och ett par höga boots, ja tack!


8:e Mars

Dagen har bestått av plugg, gymmet, mat i magen och nu sitter jag här. Funderar på att ge mig ut på en promenad också, men vet inte om jag ska orka. Men med lite musik så går det nog lättare, sen tänkte jag slå mig ner med en kopp te, tända ljus och invänta Svenska Hollywoodfruar.

Bjuder på en gammal bild!



Sjuk sugen på fest btw, kan någon ta med mig ut? Haha!

Godnatt

Dåligt med uppdatering, men har haft fullt upp med annat under helgen. Och veckan som kommer är nog ganska fullspäckad också, men något inlägg här och var borde jag kunna knåpa ihop. Nu ska jag i alla fall hoppa i säng, godnatt.



Theo hälsar godnatt till alla!


Break your heart...


Fråga mig

Har ni förresten sätt att jag lagt in en "fråga mig" sak i menyn, där kan ni skriva frågor om ni funderar över något. Nog för att jag tvivlar stark på att någon frågor mig något, men kul om någon gjorde det i alla fall.

F har inte kommit hem än, röstar på mys när han kommer in genom dörren. Får väl slå mig ner i soffan med mina budsförvanter som kommer bli uppätna. Blodapelsin! Är det farligt att äta för många? Är såååå gott!


För att lätta upp stämningen!

Ska börja med en ny kategori eftersom att jag är sko-tokig! "Dagens sko". Inte bara high-heels utan även vanliga skor. Först ut under kategorin är dessa skönheter som jag gärna skulle ha i min ägo.



Bild: junkyard.se


Ångest

Varför ska man få ångest över saker? Jag försöker verkligen jobba med att inte få ångest över saker som pågår i mitt liv, men allt för ofta får jag det. Kan vara ångest över dom mest vanliga sakerna, att jag inte pluggat tillräckligt osv. Man kanske ställer för höga krav och när man inte når upp till sina höga krav så infinner sig ångesten i alla fall för mig. Jag hatar att känna ångest, men brukar försöka tala till mig själv: So what, om jag inte pluggat så "mycket" som jag tänkt, jag kan alltid ta in lite imorgon.

Livet är för kort för att man ska ha ångest över saker, man ska ju leva nu och inte sen. Någon som har ett riktigt bra tips som botar eran ångest?

Usch för ångest, oro och gruva sig över saker iförväg innan dom ens inträffat.

(Jag borde städa, borde plugga mer, ta tag mer i träningen, umgås mer med mina vänner. En massa borden som man inte hinner med. Får sluta upp med detta och ta var dag som kommer och göra det bästa utan den eller situationen)

Kram


Idag kom mitt paket från Lyko.se



Inte de bästa bilderna, men jag tror att det framkommer vad jag inhandlat. Schampoo och Balsam som ska ge "ett tjockare hår" eller känslan av det (bra för mig, mitt hår är så tunt och fint) + att det ger näring, glans och färgen håller längre. Hur bra som helst. Sedan det superbra hårsprayet som även doftar underbart!

Nu inväntar jag Matilda, ska färga hennes hår. Men under tiden jag väntar ska jag nog ta mig en macka med lite keso på (mums).


Grym

Hur snygg var inte den här då? Skulle göra träningen mycket roligare, tyckte att den var grymt cool! Vad tycker ni?


Ja, tack!


Sko-tokig som man är, men dessa får gärna flytta in hos mig! Ju högre klack, desto bättre ; )

Ointressant men suck

Har fått en finne på hakan, syns på lång väg och är helt röd. Trist, men vad gör man?

Förresten

Kul blogg detta har blivit, har bara blivit en massa "dagens träning" ni får gärna komma med tips om vad ni vill läsa om. Vill ni läsa om min träning, mode, mitt liv, skolan, vännerna osv. Säg till vad som intresserar dig.

Kanske en videoblogg? Ska jag våga mig på det kanske?

Dagens träning

Idag blev det ett gympass, bröst/triceps stod på schemat. Imorgon blir det spinning med Ida och Emma + att jag tänkte köra ett litet magpass på gymmet också. Min träningsmotivation har kommit tillbaka och det gillar vi!

Har hållit på att rensa garderoben, har så mkt som jag inte använder och som blivit för stort. Ingen ide att det ligger och skrotar där så har lagt ut en del saker på tradera för att se om någon annan kanske är intresserad. Alltid bra att tjäna lite extra pengar på sådant man ändå inte använder och sedan kunna köpa något nytt plagg istället.

Well, nu ska jag ta mig en blodapelsin (beroende framkallande) och slå mig ner i soffan. Ha en trevlig kväll!


Dagens träning

har bestått av ett gympass, blev rygg/biceps. Körde lite mage också!


Några bilder, såhär efter träningen. Ser ni något nytt?