skor

 

 

Ja, jag gillar skor!

(bilderna kommer från skotrend.se)


snart frisk...

Har gått ett litet steg i rätt riktning, snart frisk. Men inte riktigt ännu, den har hållit i sig länge nu... Men det kommer, kan ju vara skönt att vila upp sig lite ibland.

Skolan går bra och jag trivs riktigt bra, alla är trevliga och jag känner verkligen att det vi läser intresserar mig. Fint!

Vänner, jag är sugen på att festa! Kan vi ta och planera in en liten helg då vi slår klackarna i taket?


sjuk

Inne på tredje dagen med en hemsk förkylning, jag hoppas att den ska lägga sig snart så att jag kan återgå till mitt vanliga liv. Har ingen ork att plugga som jag behöver, ingen ork att äta så länge någon inte lagar den åt mig och serverar den. Men även då petar jag bara i maten, är sjukt hungrig men får som inte ner mycket. Min näsa är svullen, röd och jag har ont av alla snytningar.

Ja, just nu är det faktiskt lite synd om mig och jag behöver lite tröst. Bara för det funderar jag på lite tröstshopping som att inhandla dessa:

 

Eller om någon annan vill köpa dem åt mig så, varsågod! Men ordet var less, less, less och åter less. När ska det ge med sig? Hur som helst blir det Luleå imorgon för hockey i Coop Arena, kanske att det kan få mig på lite bättre humör så länge jag har blivit lite friskare.

Näe, nu ska jag kurera mig!


s-n-y-g-g


long time ago!

Min blogg dör då och då som ni kanske har märkt. Inspirationen finns inte just nu och inte tiden heller. Mycket med skolan, träningen och allt annat som man ska hinna. Dock har jag shoppat en hel del den senaste månaden, både träningskläder, vanliga kläder och skor. Kanske får nått ryck och visar upp det mesta i bloggen här någon dag.

Nu ska jag träna, sen plugg! Vänner, helgen?