Svar på tal

Till Hme

Om du blir fulast på bild, vad är detta då? ; )Tji, där fick du!

 


En till liten fråga

Vem är du som läser min blogg?
Jag vet att mina vänner gör det,
men antalet besökare är fler än vän-antalet.
Jag är nyfiken :)


Byvallenvägen 14/Tvärvägen 21

Jag bor nu mer på heltid i Risön och Vånna, hemma hos mamsen och med F hos hans familj. Ska jag vara ärlig så har det hittils varit riktigt skönt. Men jag antar att när tiden väl går, kommer man att längta till sitt egna place. Vi ska inte bo här förevigt, utan vi väntar på att få flytta in i våran drömlägenhet just nu. Eller dröm och dröm, men den är riktigt fin. Som alla kanske vet har det brunnit i den, så vi får snällt vänta tills den är inflyttningsbar!

I love my boySedan kan alla anmäla när dom kan festa? Födelsedagsfesten min måste planeras och jag vill gärna veta vem som är intresserad av att komma och när ni kan? Dock ej nästa helg, för då kommer mommo och moffa :)

Tänk att det redan är dags att fylla hela 23år! Räknas man som gammal nu?


I like this pictureSorgligt dock att jag kommer måste klippa page igen, why? Mitt hår har just nu ingen bra kvalite :(
Annars ska vi hittat något ikväll, jag är ledig mest troligt!


Kan ngn


hjälpa mig med en ny bloggdesign?För jag är dum, och fattar ingenting ; )

Music


TävlingJag är med och tävlar om valfritt plagg från Nelly hos Elina.
Tävlingen avslutas den 23/8 kl 23.00

Håller tummarna på att jag vinner, en ny klänning till min födelsedag!

Packa, packa, packa

Tar man sig vatten  över huvudet när man ska flytta, gud vad tid det egentligen tar. Packa hit och dit, ner i kartonger, förpacka det i kartongen osv. Men det som ändå är jobbigast enligt mig, flyttstädet! Torka varenda liten vrå och list, allt du kan komma på.

Vars ska jag flytta då? Jo, hem till mamma. Kommer att kännas lite konstigt efter att ha bott i lägenhet sen 06, men det går nog bra. Våran nya lägenhet, ja det återstår att se när vi någonsin kommer att kunna flytta in i den. Men pengar man spar, när man hemma har det bra!


090818


Paus i allt


For my birthday


Halsont


Har inte varit sjuk på länge, men som jag nämnt innan nu har det slagit till. Jag hatar att vara sjuk, så därför ska jag gå och slappa i soffan och försöka vila upp mig så kanske det går över snabbt som blixten.

Bilder från helgen som var


Av någon anledning lyckades jag bara få med Sanna på en bild, och den var suddig. Ser vi röda ut? Min kamera som ljuger rätt bra. Den suger just nu!

Tråkigt väder

Denna månad har man hundra saker att göra känns det som, jag sitter mellan böcker och kartonger. Nu har allt börjat packas ner, i ganska bra tid tycker jag annars brukar vi expressflytta. Hade även tänkt komma igång med träningen igen efter några slappa sommarveckor, men jaha jag har både ont i halsen och en fökylning som hägrar just nu så det får liksom vänta det här med träning.

Kort inlägg, men bjuder på några bilder från LK 09 istället!


Drömmer bara om skor


när jag har lite tid över, provade dem till höger igår. I love, men inga pengar att shoppa för just nu.
Jag hatar det!