Trevlig valborg :)

dsc00438 (MMS)

Trevlig valborg :)


Här har ni mitt gulhuvud, ser typ som en g...

dsc00427 (MMS)

Här har ni mitt gulhuvud, ser typ som en gammal tant på bilden!


Det går bra nu!

Känns som att skolan flyter på, vi har bra väder, träningen går bra osv. Känns faktiskt som att det mest går riktigt bra nu, och det ska jag ta och njuta av. Snart kommer man väl att drabbas av något tråkigt, så bäst att ta tillvara på det här. Optimistisk som man är!

Dock nu precis kom jag på en sak som inte går bra, mitt hår! Det firar påsk nu, gult som en kyckling. Jaja, det finns värre saker man kan drabbas av.

Hur som helst, hur blir det på fredag? Mat inomhus eller utomhus?

Dumma mig..

Jag har gjort något som jag inte borde idag, usch! Jag har solat! :(

Dåligt med uppdatering!

Men bjuder på en snygg klänning iallafall!Liten bild, orkar inte starta upp något program för att göra den större utan att den blir suddig.
Men här kan ni kolla in den bättre: klänning!


20:e april

Sjukt lite att göra för tillfället, har hållit på med uppsatsen hela dagen och nu känner jag definitivt less på den för idag. Sitter och väntar in spinningen men känns som att tiden går sååå sakta men snart är det ju faktiska dags. Mitt Nelly-paket kom idag och jag verkligen älskade klänningen, sjukt snygg. Iofs bara svart, men ryggen gör det hela. Mitt problem dock, går inte att ha bh under. Men får väl tejpa ;)

Skulle hitta en bild på klänningen, men det funkade inte. Skitsamma, ska nog ha på mig den på lördag så då får mina kära vänner se den iallafall.

Heipa!

Snygga!


Music
Inte en så jätte ny låt kanske, men jag tycker att den är bra fortfarande!

Helgen i stora drag!

Nyss proppat i mig en massa mat till middag så nu är jag mätt som en plätt. Just nu sitter jag bara och inväntar spinningen men vet dock inte alls hur det kommer att gå, har sjuk träningsvärk i benen men så länge man värmer upp ordentligt ska det nog gå bra. Får se hur det känns och anpassa mig efter det helt enkelt.

Helgen har varit riktigt bra, fredagen spenderas med Hme och en film. Blev en del skvaller, gotta, svammel och så lyssnade vi på gamla godingar som plockar fram en massa minnen som man förträngt. På lördag blev det stan med Sandra och lunch på myggan, sedan möte vi upp Bea. Vi lagade mat tillsammans hos mig, tacos bjöds det på och sedn joinade även Hme. Skön helg med andra ord!

That's all!


Bortskämd med sol

Inte alls lika bra väder idag som det har varit tidigare, men blir en promis iallafall även om jag föredrar sol. Sen idag står även ett benpass på schemat, dom ska piskas lite eller mycket. Vad som händer ikväll vet jag inte, vad säger ni kära vänner? Blir det fottis idag Sandra?

Sedan håller jag tummarna för att mamsen ska få komma hem, hon befinner sig i Sthlm och som sagt att flyga hem just nu funkar ju inte riktigt. Så dom letar febrilt efter ett färdmedel hem, men löser sig förhoppningsvis snart!


I wantJag har typ köpstopp för att jag handlat så mycket den senaste tiden, men då kan det ju inte dyka upp såhär snygga klänningar som gör att det bara kliar i fingarna. Huh! Skulle helst ha den med ceriserosa!

Men, ja tack!

Shop Nike for shoes, clothing & gear at www.nikestore.com
Jo, en sak!

 

Bra låt!


Ingen inspiration till att blogga

Gud vad man är flitig och aktiv här eller så inte. Har absolut ingen inspiration eller någonting att skriva om för fem öre. Händer inte så mycket mer än vardagliga saker just nu: plugg, träning, mat, umgås osv. Mitt projekt att bli fit till beachen går väl inte heller sådär jätte bra, men wtf jag är bra som jag är så det så.

Men alla ni andra får gärna uppdatera mycket så att jag har någonting att läsa när jag har lite dötid.

Gårdagen!

Gårdagen spenderades ute i det fina vädret med vänner och grillning! Luktade inte så gott efteråt, men trevlig var det. Här kommer några foton som jag lyckades fota med telefonen.Det var lite grisigt, och att ta vita tygskor (Jag och Hme) kanske inte var det bästa. Den snyggaste grillningsstilen stod Hme för!

Jaha, vad ska man nu hitta på? Väntar på a...

dsc00397 (MMS)

Jaha, vad ska man nu hitta på? Väntar på att Hme ska komma hem!


Vars är du solen?

Jag önskar att solen skulle hitta hit till Kalix, även om temperaturen är helt okej så saknar jag solen. Komsikomsi!

Funderar på vad fan man ska hitta på idag då, blir nog en liten promenad på ett tag, kanske lite plugg. Men vad händer ikväll?


Har varit på stan med tjejerna och köpte m...

dsc00394 (MMS)

Har varit på stan med tjejerna och köpte mig en ny ögonskugga som jag var tvungen att prova. Nu ska jag laga mat och sen blir det spinning!


Uppsatsskrivande

Idag har jag stigit upp vid halv 7 tiden för att arbeta tillsammans med min grupp på våran uppsats, kändes lite väl tidigt. Men då ena kurskamraten befinner sig i Australien har man ingen val helt enkelt! Det funkar! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och ska fixa med Emelies design, sedan blir det lunch med brudarna, hämta ut min kurslitteratur och ett spinningpass ikväll.

So long..

Onsdag

Igår kom min nya skinnjacka (eller fuskskinnjacka, är från Hm) och jag kunde ha den. Var lite orolig med storleken för jag tog en storlek mindre än vad jag brukar på jackor. Men en skinnjacka vill man ju ska sitta tajt, och det gör den. Får precis stängt den, men hur ofta stänger man en skinnjacka? Jag gör det inte, om det inte är riktigt kallt! Och jag får ju stängt den om jag behöver ;) dessutom börjar ju hårdträningen nu inför sommaren. Såhär är upplägget tänkt att se ut:

Måndag: Gym (Bröst och triceps)
Tisdag: Spinning + mage
Onsdag: Gym (Rygg och biceps)
Torsdag: Spinning + mage
Fredag: Gym (Ben och axlar)
Lördag: Vila
Söndag: Spinning eller vila (ifall det skulle vara fest)

Sedan nu när vädret har börjat bli så bra kommer det nog bli en hel del promenader. Well, vi får se om detta ger något resultat. Lär väl visa sig! Nu ska jag börja förbereda middagen, är sjukt hungrig redan!


Nu bär det av till Hanna för att se film o...

dsc00387 (MMS)

Nu bär det av till Hanna för att se film och trycka i sig lite mat.


Liten update

Sista dagen på "påsklovet" och det känns skit, skulle gärna vara ledig längre men skolarbetet kallar. Det har inte hänt så mycket under påsk, har mest varit lungt förutom att det blev utgång i lördags. Det var ju då lite mer crazy, men så kan det gå ibland när man tar ett eller flera glas för mycket. Dock har jag ingen aning om vars min kamera är, är den inte hos Hme så har jag tappat bort den. Nog för att den ändå var på sin sista refräng och jag skulle behöva en ny. Skit samma, återstår att se.

Nu ska jag i alla fall hoppa i duschen för att sen möta upp Hme för köp av utemat och hyrning av en film. Lugn kväll med andra ord. Ska även lämna in filmen jag såg igår, en "dålig" komedi, men sådana kan vara kul ibland.

Well, vi hörs!

Nu tar jag påsk!