Fint


Bilder: hm.com

Nu när hösten är här och jag är nybliven brunett, skulle detta vara mycket snyggt till ett par jeans och höga klackar. Dessvärre är jackan slut i min storlek, så får väl hoppas på att den kommer in eller hålla utkick i butiken.

äntligen fredag

För mig har det varit äntligen alla dagar, men det blir så lätt så när man är ledig. Dock kör skolan igång på måndag, så då blir det hårdkörning på pluggsidan. Men lite annat än plugg ska man väl ändå också hinna med ; )

Helgen kommer att spenderas i Skellefteå, men familj och vänner. Mysigt! Det är matmässa som gäller, och jag antar om man hör på ordet att det kommer att vara ganska mycket mat. Rullar väl hem från Skellefteå på söndag då!

Btw, nu när vi är så få kvar måste vi se till att hitta på något varje vecka tycker jag!

oops



Håret som skulle bli mörkblond, blev istället ganska mycket mörkare.. Men jag tycker att det funkar iallafall!

en bild säger mer är 1000 ord



Ätit god mat och umgåtts med superfina vänner och familj, det är vad jag gjort den senaste tiden. Nu börjar dock alla fara "hem", tråkigt! Men vi syns ju snart igen, Kram! Tack för det härliga sommaren!

Dags för träning! : )

img_0099 (MMS)

Dags för träning! : )


nelly.com


240810

Härligt rus igår efter träningen, I like! Dagen bjuder på träning, mat och posta paket. Sedan ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig inför skolstarten. Har alla böcker utom en, men den ska jag fixa imorgon. Allt jag behöver nu är egentligen bara nya skolkläder och en väska..

Längtar tills min Nike jacka kommer, men den som väntar på nått gott...


nike - just do it!



motivation

Har inte alls haft någon motivation till att träna speciellt mycket under sommaren, men nu kör jag igång "hårdkörningen" igen. Fokus ligger på att träna för att må bra och även äta så att kroppen och knoppen mår bra. Blir strikt på veckorna, men på lördagar finns det utrymme för lite gott osv.

Ska jobba på att få bort ångesten över att stoppa i sig godis t.ex! Det är helt okej, i rimliga mängder! Att träna älskar jag när jag är inne i stimmet och dit ska jag komma igen.

Sommaren har fått stå för paus och vila, behövs ibland! Men nu är jag redo för nya tag :) Ses på gymmet, spinningen öch övrig träning!

Jag gymmar, kör spinning och går promenader helst. Vill du henka? Säg till! Nu ska jag slänga ihop lite mat.


tacos with the girls!

Ikväll blir det Tacos med tjejerna, gott för jag håller just nu i denna minut på att hungra ihjäl. Misstänker att jag måste inta ett litet mellanmål annars kommer jag vara död innan maten är färdig!

Gårdagen bjöd på grillning och sedan mys hos Emma med en massa onyttiga saker.

Näe, nu ska jag äta och sen tillbringa resten av dagen med människor jag tycker om : )

På middag!

img_0068 (MMS)

På middag!


tradera

Har precis lagt ut en hel del annonser på Tradera, det är verkligen skönt att rensa ut och kanske tjäna en slant på gamla saker som man ändå inte använder. Och blir det inte sålt kan man alltid skänka bort det till t.ex. röda korset eller liknande.

Det finns alltså en massa bra fördelar, dock kanske man ska akta sig för att rensa ut "för" mycket för i slutändan kanske du står där utan kläder istället ; )

klocka för billig peng!

Ett tips, klockor för billig peng! Funderar på att klicka hem i slutet av månaden, kan man ha för många klockor egentligen?

 

Bilder: aldora.se

 

Hur kvaliten är vet jag inte, men för 249kr så kanske det inte spelar så stor roll!


for dinner?

Idag ser detta sjukt gott ut, funderar på om man ska laga detta. Receptet finner du här!



Bild: lchfrecept.com

Dagens!

img_0064 (MMS)

Dagens!


måndag

Helgen var bra och jag hade kul, huvudet har dock fått lida lite grand. Men ibland måste det få vara lite crazy! Första måndagen jag är ledig på länge och jag har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på. Men tråkigt eller ej, ska nog ta en städraid, för här ser det ut som jag vet inte vad.

De kommande helgerna bjuder på roliga saker, så jag längtar till dem. Nu till helgen bjuds det på födelsedags/avskedsfest och helgen efter det till det matmässa!




och klick igen


Bild: nelly.com

klick klick

 

Bild: nelly.com

 


helgen


Godbit

 

Bild: Ginatricot.com


Hallå

Gud vad bra ni var på att kommentera, kom igen! Kul med kommentarer!

inspiration



Galet snyggt, gillar håret och den slappa looken med harems och en slapp tröja. Tjejens blogg hittar du nedan!

Bild: My Blomquist

mys

Nu ska jag krypa ner under täcket och se en film, mysigt såhär innan läggdags. Imorgon är nästsista arbetsdagen, sjukt vad tiden har gått fort. Kändes som att jag nyss började!

Det blir Eldfesten ihelgen, vilka ska och vars ska vi befinna oss innan vänner? Jag är redo för party iaf, eller nästan har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Ge gärna förslag i kommentarsfältet, kanske kan hjälpa mig på traven ; )



Och slutligen, tack för att ni finns! 

For my birthday

Inte för att det är presenterna som räknas och egentligen behöver jag ingen alls, men om någon vill vara snäll så önskar jag mig bland annat följande:

Presentkort på Hudverket
(Jag har länge velat ta bort mina ytliga blodkärl runt nosen, och jag anser att det är dags nu)

Presentkort på Make up store

Locktång med lite större diameter

 

Sedan önskar jag mig en massa annat också som t.ex. träningskläder, en ny klocka, presentkort på Ikea osv.


Skicka paket

Har en del tradera annonser som gått ut, så nu måste jag packa ihop en massa paket. Kan inte påstå att det klirrade så högt i kassan denna gång, men en liten slant har man tjänat in på sina gamla paltor. Ska lägga upp ngn fler annons också, man får ta det lite eftersom annars slutar det med att man måste skicka 100 paket samtidigt!

Soo long!




....

Dagen har bjudit på jobb, mat och umgås! Nu ska jag slänga mig i soffan och bara ta det lugnt. Upp och jobba imorgon igen. Men detta är dock min sista veckan, sedan får man äntligen lite semester. Skönt! Ha en bra kväll!



Jag måste verkligen komma igång med träningen igen, blir bara nått enstaka pass här och där! Men snart då smäller det, yey!

Bra danslåt!


triss


Bilder/nelly.com

Senaste tiden



Några få bilder! Sommaren har bjudit på både det ena och det andra, och jag har skapat minnen för livet. Nu börjar dock sommaren rulla mot sitt slut, trist men den kommer åter igen. Jag har faktiskt ett sug att börja inhandla höstkläder redan!

Tacos

Nu blir det tacos, mums! Update ikväll!


all the crazy shit I did tonight


Week-end!

Nu börjar helgen rinna mot sitt slut, och imorgon är det upp och jobba som gäller. Ska hoppa i sängen alldeles strax, ska bli riktigt skönt.

Vad har ni haft för er ihelgen?


IN LOVE



Bilder: bubbleroom.se