Söndag

Härlig dag! :-)


Lördag

Nya brillorna på & min älskade Haglöfsväst som jag inte kan leva utan ;-)


Wops!


Hello Hey!

Fredag! Jobbat, tagit vilodag från träning, ätit en god middag & nu ska jag njuta av mitt karra :-)

Gårdagens träning blev 30min crosstrainer med ökning, 10min gång i ökande backe, 10min löp & 10min cykel i ökande backe! Lite mage fick det också bli ;-)

Har beställt två Nike-linnen, kom snart! Jaja, trevlig helg på er! :-)


Today

40min crosstrainer + 10min löpband gående i ökande lutning + 10min löpband gående i ökande hastighet + 10min cykel + 15min mage!

Nu ska jag sova, trött som bara den! Godnatt :-)


Lägsta

Lägsta viktnotering sen ja, typ gymnasiet! Det gillas starkt ;-) Gårdagens-pass blev ett långt gym-pass, ben stod på schemat. För långt pass egentligen, men det håller på att struktureras om på gymmet så maskinerna/diverse är inte på samma plats, så man blir faktiskt lite förvirrad. Men jag gillar starkt att man har gjort ett rum med kettlebells, mattor, trx osv. Hårdkörning ;-) är ingen hejjare på alla dessa, men ska fasiken bli!

Precis intagit frukost, mumma! Idag blev det yoghurt med vaniljstång (man måste ju lyxa ibland), blandade bär (hallon, björnbär och blåbär) och min egna blandning med linfrön, valnötter, mandlar, pumakärnor och solrosfrön. Till det även flatbröd, helt galen i dessa.

Ja


Hey lovers

Går sakta men säkert framåt, snart har jag uppnått mitt första mål (vinst: en IPad). Efter det ska jag försöka bygga upp lite mer styrka (som har försvunnit lite).

Gårdagen bestod att jobb, mat, träning, fredagsmys med karra & film, sen sussa. En sak att konstatera, jag har helt kommit ifrån att jag tycker att det är kul att gå ut, jag vill helst bara mysa, haha ;-) fast alla mina klackar behöver egentligen få rastas, men det kommer ju en sommar snart!

En sak jag konstaterar, tror jag vill gå hel-ljus igen, oboy!

Lila


Har helt snöat in mig på lila just nu, skulle inte säga nej till dessa skönheter ;-)

Sandra, har testat & kan nog gå med på att göra mig av med den ;-)

Ny favoritGott & inte så många kcal heller, det gillas!

På inköpslistan


Kan dock ej bestämma mig om jag vill ha den lilla eller den som är "medium", vad tycker du?

Sthlm

Lite bilder, en del lånade & en del egna! Mys-helg med en massa shopping ;-)


Oj

Som vanligt är jag dålig på att svara på kommentarer ;-) Sara, tack så mycket, det är du med! Ida, givetvis gör jag gärna det :-)

Förresten, nu vill inte veta vad detta är ;-)


Motivation

När min motivation brister, då läser jag alla tränings-bloggar jag kan komma över & inhandlar t.ex. Fitness-tidningen! Helt plötsligt har jag hur mycket inspiration som helst.

Men ibland kan man också försöka sätta upp del-mål med t.ex. att man får köpa en ny tröja osv. För mitt slut-mål står en IPad på inköpslistan! :-)


To much

Påsken börjar lida mot sitt slut & jag är glad över det. Tillbaka till rutiner, de gillar jag. Har ätit alldelens för mycket godis, ingen ångest över det, men min kropp pallar inte längre denna mängd socker! Känner mig mest bara bakis & har ont i magen konstant! Imorgon är det måndag, nya tag, ska endast inta godis när jag verkligen är sugen på det :-)

Annars har påsken bestått av middagar, mys, fest, godis, lång-promenader, träning osv.

Dagens motion/träning har bestått av en lång-promenad i solen & ett ben-pass på gymmet! Svettigt men givande :-)

Nu ska jag snart hoppa i säng, jobb på Team står på schemat imorgon! Godnatt!


Dinner


Yesterday

Påsk-fest med Sandra, trevligt! :-)


Förändring

Dock måste jag ta & arbeta på bakdelen ;-)

& ursäkta den smutsiga spegeln ;-)


Komsi

Ledigt

Nu tar jag påsk-ledigt, woho! Hela 4dagar ledigt, det var riktigt länge sen. Egentligen skulle det ha varit 5dagar men har tryck in ett litet jobb-pass på Team också, man kan ju inte bara lata sig under sin ledighet ;-) Hoppas alla får en fin påsk, det ska jag ha! På återseende :-)

Inflytt


Hej hopp

Dagens träning blev ett ganska ineffektivt gympass, hade inte den bästa motivationen men tog mig igenom det iallafall. Så är det ibland, man kan inte alltid vara på topp alla träningspass. Blev lite axlar/mage. Efter det blev det kondis iform av 10min crosstrainer, 10min motionscykel och 10min löpband, jag gillar verkligen att hoppa mellan maskiner just nu, man orkar köra effektivt i 10min och sedan blir det ju en liten kort vila mellan man hoppar till nästa och kör effektivt. Jag blir tusen gånger svettigare av detta än att stå ett långpass på en och samma maskin (visst jag gör det ibland också, för variation är bra).

Annars har jag fått börja äta godis nu också, målet är att hålla sig till en dag i veckan. Rimligt! Ett liv utan godis är ju inget liv, eller hur? ;-) För er som inte vet har jag haft ett vad med en vän och varit utan godis, fika, läsk osv sen efter nyår. Har fungerat bra! Nu kallar duschen på mig, sen ska jag äta ägg-mackor, dricka te och se lite på dumburken innan det är dags för att sova. Hoppas allt är bra med er, hej hopp!


Hello

Igår anlände det lite nyheter till min tränings-garderob. Närmare bestämt två st Nike-jackor (ops) och två stycken tränings-linnen (Nike + Hummel, kors i taket). Mina fina Palladium-skor befann sig även i paketet, gillar dom starkt! Hur länge dom är vita är en annan fråga. Ska visa bilder, när tiden finns. Nu väntar jag bara in mina Nike Pegasus och Haglöfs-brallor, hoppas de kommer snart.

Annars rullar livet på i en faslig fart! Det som oftast står på dagordningen är jobb, träning, mat och sömn. Men nu väntar faktiskt lite Påsk-ledighet runt hörnet, kan nog behövas. Ska ta det lugnt, träna, äta, mysa, festa, umgås, vara ute och bara göra sådant som faller en in. Veckan efter blir det lite jobb och sedan vankas det Sthlm-resa, mys! Jag längtar efter att få träffa alla, mysa, shoppa och bara vara.

På återseende! :-)

Nytt


Klapp på axeln!

Minus 10,5kg, minus 38,5cm! Bra där! :-) då tar vi tag i nästa mål!