Btw!
MidsommaraftonEtt litet smakprov från idag! Trevlig och mätt blev man. Nu ska jag dra vidare för andra äventyr! Trevlig midsommar alla!

Litet bildregn!

En liten uppdatering och några bilder ska man väl ändå kunna bjuda på här i bloggen, även fast den har sommarlov. Det har hänt mkt dom senaste dagarna! Och jag orkar inte dela av mig av allt, för det inlägget skulle bli hur långt som helst. Här kommer några bilder från ihelgen dock, när det var Kalixdagarna!Resten finns på fejjan, eller så är dom arkiverade på min dator ;)

YES

Ett litet inlägg såhär bara, ville bara berätta att jag lyckats få tag i klänningen i en storlek som passar! YES!Jag älskar den, nu måste jag bara hitta ett par snygga klackar också!

Trevlig sommar!

Igår var det balen, det är så kul att se på och det var så många som var jätte fina. Jag skulle vilja på på balen igen, för jag var absolut inte nöjd med min.

Har inte direkt någon inspiration att skriva och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Eller kan säga att skattepengarna har kommit, tack! Och sedan här snart ska jag ha en telefonintervju, undra hur det kommer att gå?

Nu under sommaren kommer det nog att bli en hel del mindre uppdateringar, man sitter inte alls lika mkt framför datorn helt enkelt.

Ha en trevlig sommar alla!Bild: Ida Fjellborg


Tisdag

Gårdagen bestod av en hel del motion/träning. Först blev det en promis med med Bea och Deion, sen hann jag även med ett gympass och på kvällen avslutade jag med tennis. Kul! Dagen bjöd även på påhälsande hos Sara och Levi, mat och övriga saker som hör till vardagen.

Jag funderar även på att börja åka inlines, jag tror inte att jag har den bästa tekniken men den borde bli bättre allt eftersom att man tränar och det är motion.

Kvällen idag bjuder på spinning och sen en promis med Hanna!

P.s kan mina skattepengar ta och komma nu!

Har spelat tennis, kul som bara den men ja...

dsc00491 (MMS)

Har spelat tennis, kul som bara den men jag var inte så bra dock!


Passion for heels...

Jag tror att om jag själv fick bestämma så skulle jag äga hur många par skor som helst, och dessa får gärna vara högklackade. Tror verkligen att jag har en liten förkärlek till just high heels. Ju högre dessto bättre? Nja, man ska ju kunna gå i dem också. Dock så har jag märkt att ju högre klackar jag köpt dessto mindre använder jag mina skor med lägre klack, ser ju inte lika snyggt ut av någon anledning. Why?

Medan vissa är praktiska så är inte jag det, kan lätt köpa ett par skor bara för att det ska se snyggt ut. Och jag kanske inte kan gå längre sträckor med dem, men det ser ju iallafall snyggt ut när man kliver ut ur bilen och går den lilla sträckan, vars man nu ska. Inte vidare praktiskt, I know! Men snyggt!

Men att påpeka är att jag faktiskt använder alla mina höga skor och jag kan gå idem, vissa längre än andra.

Är ni mer praktiska eller som mig?

Och är ni som mig så är Scorett skohimlen! Bara ett litet tips...Btw, jag kan ha lyckats få tag i klänningen som jag verkligen ville ha. Nu håller jag bara tummarna!

.

Måste säga att jag är sjukt uttråkad, har inte tid med att vara sjuk. Fast hellre nu än till Kalix dagen iallafall! Jag har redan börjat längta och planera, bara för det kommer det säkert att vara skittråkigt, optimistisk som man är.


SJUK?

Har snorat som bara den idag, svårt att säga om det beror på en förkylning eller allergi. Men jag hoppar definitivt över träningen idag då jag känner att jag inte orkar (ska försöka att inte få dåligt samvete). Känns det bättre imorgon så får man se helt enkelt.

Så får bli en lugn kväll i soffan framför tv:n som vila.

Vilken?

Läget för denna klänning som jag nu pratat om i veckor känns det som, verkar inte alls att gå att få tag i. Men har några andra alternativ till Kalix dagen, vilken tycker du av dessa tre?Bilder: Nelly.com

Sore muscles

Dagens spinningpass var det tyngsta jag varit med om, jobbigt under tiden men känns ju skönt efteråt iallafall. Sen plågade jag mig med att gå en promis med Hanna också, fast det var ingen plåga egentligen. Nu har jag bastat och duschat så nu behöver jag bara få mig något ätbart.Skönt med en egen bastu, dock används den alldelens för sällan. Kanske dags för en förändring på den fronten!

Finally

Ja då har stunden kommit, sommalov (eller ja nästan, man ska ju jobba också). Känns som att jag bara tjatat om detta i 2 veckors tiden nu. Men från och med nu kommer det blir andra uppdateringar som handlar om annat än skola.

Jag har hittat den snygga klänningen på en annan sida i min stl, men ska jag orka lägga ut ca det dubbla för den? Eller helt enkelt försöka hitta en annan klänning?

I don't know!

Nedräkning till sommarlov (nästan)!

Då var första seminariumet avklarat, snart väntar det andra och sista och sen blir det sommarlov. Can't wait! Hoppas på att det ska bli bra väder nu innan jag ska börja arbeta, sol och värme. Men det kanske är att hoppas på för mycket?

Ikväll blir det spinning igen! Och nu ska jag se till att få i mig lite lunch så att man orkar med det sista seminariumet. Och för er som inte vet, sköts det helt genom webben. Skönt! Allt du behöver är en dator, webbkamera (inte nödvändigt, men kul att se ansikterna på dem man pratar med) och slutligen en mic såklart. Smidigt, så länge tekniken funkar vill säga!

Mat var det : )

Älska träning!

Då har man varit på spinning, kände mig inte alls motiverad innan men det gick bra och man får ju alltid en skön känsla efteråt. Känslan efteråt gör att man älskar att träna, för man vill ha den känslan hela tiden. Känna hur endorfinerna pumpar.

Vad tränar du helst?

Jag gillar gymmet, och spinning är också något jag kommit att gilla på senaste tiden.En gammal och bra låt!

Sängen nästa!

På torsdag eftermiddag tar jag sommarlov, kan vi hitta på nått kul ihelgen för att fira detta? Jag antar att vi är flera stycken som tar sommarlov och kan lägga undan böckerna för ett tag kanske iallafall. Jag är med på att hitta på nästan vad som helst!

Snart har man även pluggat färdigt för idag, längtar nästan efter att få krypa ner under täcket och blunda för jag är sjukt trött. Jag älskar verkligen att sova, hur kan det egentligen vara så skönt? Kan någon förklara det för mig?Där ska jag krypa ner snart! Godnatt!


Liten uppdatering

Nu har man fått sig ett nytt träningsupplägg i gymmet, tror att det kommer att vara riktigt bra! Nu blir det en promis i det fina vädret och kvällen kommer att spenderas med plugg (inte så kul, men nödvändigt).

Kan det bli sommarlov snart?Just nu är jag sugen på melon och vindruvor! Gott!

Skit också..

Klänningen kom idag, fan säger jag bara. Såklart kunde jag inte ha den, och varför? Jo ibland kan fan bröst vara en nackdel så att ni vet, bara vara ivägen och förstöra. Ska se om jag kan få tag i den i en större storlek, men just den storleken har varit svårt att få tag i, men får väl sitta på Nelly.com dygnet runt bara för det.

Utöver detta satt klänningen mycket bra, så fan! Såhär ser den ut iallafall! Och jag vill ha den!


Bild: Nelly.com