Önska din favorit/favoriter!


Någon speciell låt till Nyår? Säg till : )

Hemvändar


Idag har jag vaknat tidigt, fast jag gick och sova sent. Men skulle skjutsa Fredrik till jobbet, så att jag kunde ha bilen. Har några ärenden som jag behöver få gjort. Eller ärenden ska köpa strumpbyxor och gå på systemet. Har vi kommit framtill vars vi ska vara ikväll innan hotto?

Det går bra att vara här, tror jag! Brukar inte vara så bra på förbereda min sambo, brukar mest köra utan han bara. Men det finns några minus, att vi alla måste betala taxi in till hotellet, gå med pumps - inget för mig! Fredrik kanske kan köra en sväng om inte annat. Jag kan inte spela musik, bara genom dvd:n för tillfället och är någon jätte allergisk mot katter så funkar det inte så bra :( (Ja, Hanna jag vet att du är det).

Någon annan som vill erbjuda sitt place? Kram

Jag gillar verkligen inte

att vara sjuk! Jag hatar det närmare bestämt, och det brukar alltid smyga sig på mig när jag minst vill det också. Hoppas det bara går över till Hemvändar, lilla julafton och självaste julafton med familjen! Men jag ligger mesta dels i soffan och tar det lungt. Inga riktigt ansträgningar eller så, kommer nog gå över!

Men när jag blir sjuk, då får jag riktigt ångest för att jag inte kan träna. En vecka utan träning känns nu som att jag kommer att bli förslappad. Även om jag vet att det inte är så, får jag ångest på något sätt.

Nåja efter nyår sätter deffen igång, fit till beachen skulle jag tacka och ta emot. Men hårt jobb det kommer de att bli : )
Nu ska jag vila mig, så vi kan ses över en cider på måndag! Kram

Igår köpte jag en


Nyår-klänning!En sådan, fast svart såklart. Har dock inte riktigt bestämt vad jag ska ha för strumpbyxor till.

Angående nyår, har jag ringt runt lite utan respons hittils. Har blivit sjuk nu, så orkar inte riktigt sitta i telefon, när halsen gör ont. Hur som helst kunde vi kanske mest troligt vara i K-borg, Taz har fixat. Men inte helt 100% säket än.

Vad det gäller dig Bea och Deion, bara ni tar er till Kborg så sa mami att hon mest troligt kunde skjutsa hem er när ni vill åka hem.

Hur blir det med lilla julafton, vars ska vi vara och vilket datum? Vi kan vara här eller hos någon annan, har dock ingen julgran!

Återkom, nu ska jag vila mig på soffan : )

Ps. ska vi gå ut på juldagen? Jag har inget sug, men om alla andra har det kan det ändras på ; )Snart jul!

Bloggandet för mig rinner hela tiden ut i sanden, men nu ska jag verkligen försöka skriva lite mer. Idag känner jag mig trött och sliten, behöver en dusch. Men ingen ide att hoppa i duschen nu, när jag har ett träningspass som väntar på mig runt hörnet. Först ska syster komma hit, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Ikväll blir det Idolfinal hos Hannah, undra vem som kommer att vinna. Tycker Kevin förtjänar att vinna, men jag gillar Alice! Herregud kan inte sitta här och skriva om Idol, är jag 14 år eller vad?

Tiden bara rinner iväg känns det som, snart är det ett nytt år och jag kommer att fylla 23år. Nu börjar man verkligen bli gammal, eller inte gammal men uppåt på vuxenstegen! Kommer nog tro att jag är 20år minst tills jag fyller 30. Äsch, jag orkar inte tänka på det nu, man ska trots allt leva i nuet eller hur?

Nu är nästan alla julklappar köpt iaf, kvar är en till Fredrik och min hemliga julklapp. Har fortfarande inte köpt den, och jag kommer få krupp på köpet. Dålig på att hitta på bra saker för 100kr! Dålig på presenter/julklappar i stora drag, jag kan gå en hel dag på stan och försöka klura ut och ändå inte få köpt någonting. Jag tänker för mycket, där har ni svaret.

Lova bara, bli nöjd vad det än är : )
Detta får gärna tomten komma med  • Thomas Sabo armband
  • Presentkort på Ikea + andra ställen också (Gina, hm osv)
  • Badbomber och badsalt
  • Pengar
  • Pajform
  • Hantlar, minst 5kg men helst 7kg
  • Uggs, kan vara fejk men dom ska vara svarta
  • Sittmöbel från Ikea
  • Nytt träningslinne
  • En Ipod
Sen önskar jag mig en massa annat också:
Smink, presentkort, diverse smycken, en ny kastrull, en gummipensel till mat,
inredning, kläder och en massa annat. Jag blir glad för vad som helst egentligen!

En fin mössa kan jag också ta och ett par nya vantar!

Tipp tapp, tipp tapp...

En liten fredags uppdatering!


Dagen idag har hittils gått ganska segt, kanske för att man ha måsta göra tråkiga saker som att diska, skubba spisen osv. Sen kom syster hit och ville låna några kläder, var lite svårt att hitta något som passade henne. Hon är lite och jag stor, men tillslut hittade vi en svart tubklänning hon kunde ha : )

Nu ska jag vänta på att gubben kommer hem, sen laga mat, hoppa i duschen och sen bär det av till Ida. Kanske att jag ska försöka klämma in ett träningspass, men känner mig inte riktigt iform. En promenad kanske gör susen!

Dessutom glömde jag bort att jag bättrat på F CV och personliga brev, i våran familj är det jag som är skrivaren. Synd bara att man inte är super duper duktig på det, men det duger förhoppningsvis så att ett jobb han får.

Ciao Bella!