Bajs!


Det är ju just typiskt, såhär inför nyårsfesten har jag drabbats av ont i halsen och snörvel. Till annandan var det en vagel, vad ska komma här näst?

Bäst att kurera sig, så att man kanske är frisk!

Crap!


Fuck, jag har fått en vagel, skitkul. Den kommer säkert sitta där ända till annandagen, så att man ser ut som ett miffo då också. Har en blåsa på tån som inte vill gå bort, den gör ont varje gång man tar på sig ett par skor och går. Skitkul det också.

Nu ska jag hoppa i kläderna och fara på systemet innan jag börjar jobba. Ja, jag måste jobba med en blåsa på tån och en vagel som svällt upp ögat.

: )


Idag är det onsdag, och jag sitter och jobbar för fullt. Har tagit en lite paus pga. att jag fick lite ont i nacken. Kanske ska sträcka på mig istället för att sitta och skriva här men, what ever!

LH:s ringde igår och jag ska jobba hela helgen denna vecka, men skönt att inte behöva jobba julafton. Däremot ville dom att jag skulle jobba annandagen på kvällen och dagen efter nyår. Jag bara: HJÄLP! Men det verkar som att det löser sig och att jag inte behöver jobba då, tur för mig.

Vet inte riktigt vad man ska göra ikväll, kanske försöka fara på stan direkt efter jobb och inhandla lite smått och gott. Får se om man orkar med det, är alltid så himla hungrig när jag slutar och bara måste äta : )

Nåja, det är snart lunch så ska jobba som en bara den tills dess!

Tisdag!


Nu har det gått ett tag sen jag skrev, men har mest jobbat och sovit. Man blir trött när man stiger upp tidigt, och då går man och lägger sig tidigt också. Igår somnade jag kl 21.00, det är tidigt för mig.

Skulle egentligen till doktorn imorgon, men måste avbeställa tiden, jag hinner inte fara, finns så mycket annat jag måste hinna med. Är inte ens färdigt med alla julklappar än, men det kommer.

Nu kommer snart Betils och Hanna hem, kul : )

Ciao

Money, money, money


Jag kan egentligen kanske mycket pengar att få in.

2000kr + 8% ränta för mobilen som jag blev lurad på.
2000kr ungefär från försäkringskassan.

A-kassa från januari 2007, bara pga. att jag inte kunnat få ut något arbetsgivarintyg att skicka till dem. Så kan ju vara en hel del pengar.

Ja, kanske dax att försöka samla in dom : )

Tankar


Jag har inte så mycket att göra just nu, så jag hinner tänka så mycket, kanske lite för mycket.
Längtar tillbaka till den gamla goda tiden ibland när allt var så lätt egentligen. Man hade det så himla bra, visst har man det bra nu också, men man stöter på en massa saker hela tiden. Men kanske beror det på mig att allt blivit som det blivit.

Känns som att ibland har jag försumat vännerna, har jag det? När man var nykär, kanske spenderade jag alldelens för mkt tid men han och glömde bort er andra? Jag vet inte, kanske gick jag miste om massa år. Ibland känns det som om jag inte står någon nära. Men det kanske är dom dagarna när man tänker för mycket, som idag.

Längtar tillbaka till när kärleken var okomlicerad, men det är väl meningen att man ska stöta på problem och stärka ens relation. Men just nu känner jag att jag orkar inte ge nå mer, när jag ändå inte får något tillbaka. Du säger, sluta gnäll och skaffa en hobby. Jag säger okej, och gör det men inte blir saker bättre för det. När ska du ge upp allt det där, och börja leva. Jag vet att du är en levande person, men det känns som om du dragit ner dig själv. Skulle vilja känna att du fortfarande uppskattade mig, men jag vet inte länge kanske beror det på att just idag är en dag då jag tänker för mycket?

Är min familj besviken på mig för att dom tror att jag inte vågar? Jag vågar, måste bara hitta tillbaka till allt och göra allt bra. Men kanske kan jag inte göra det ensam eller så tänker jag alldelens för mycket just nu också.

Jag är så stolt och glad över alla jag har i mitt liv, och jag är ledsen om jag försummat. Men ska försöka gottgöra det på bästa sätt. Jag är ledsen för jag antar att jag har en del i det hela när kärleken är så komplicerad.  Och familjen, det finns ingen som kan ge en så bra stöd som när man är ledsen. Saken är bara den att jag vill visa mig så stark, att jag inte låter dom komma innerst inne ibland.

Dumma tankar kanske, eller bara en någon som kanske behöver en hjälpande hand och ta sig ur sitt negativa tänkande, vem vet?

Snälla tomten..

Detta önskar jag mig av tomten!


 
Hudvårdsprodukter

 
En Canada goose jacka attt krypa ner i

 
Denna mobiltelefon

 
En trådlös mus till min laptop

 
Den parfymen luktar gott

 
En ny stekpanna

Finns säkert en massa annat, men detta är var jag kommer på just nu!

Buubää


Ni skulle bara veta hur jag vaknade upp och såg ut på morgonen. Rödbränd i hela facet, kul att gå på jobbet.

Idag är det tisdag och DH!


Nu har det helt plötsligt blivit en massa jobb för mig, men ska väl inte ta det som negativt precis. Jobbar både på Lh:s och hjälper till på Kami. Så det blir som att man jobbar fulla veckor. Dessutom kommer det bli mer på Lh:s nu till jul pga. att vi ska jobba dubbelt.

Igår rände jag runt stan för att hitta ett par vinterskor till henne, vi lyckades hitta ett par tillslut och tur var ju det. Blev sedan middag hos mami och en massa svammel som vanligt.

For på Lh:s för att hyra en film och bara ligga och slappa i soffan, blev dock att jag stannade där till stägning och pratade. Fredrik låg ändå hemma och sov, så hade inte direkt så bråttom.

Filmen var väl dock inte den bästa, och jag var uppe alldelens för länge egentligen. Inte konstigt att man kände sig död på morgonen och inte känner sig så fin på arbetet. Det var bara att hoppa i duschen, borsta tänderna, smörja in ansiktet och ta på sig kläderna och sedan bar det iväg. Tur att det fortfarande är så att man kan äta en liten frukost här, annars hade jag hungrat ihjäl innan lunchen.

Ikväll blir det att simma med Sara, kanske att man borde sola sig lite innan. Eller ska man ens orka börja hålla på med sånt? Sedan blir det sista avsnittet av DH : (

Näe, nu är det dax att jobba effektivt fram till fikarasten.

Take care, puss!

Ps. dax att detoxa lite så att man är fräsch till annandan och nyår kanske! ; )

Ur det inre!


Någonstans på vägen tappade jag bort mig själv, nu gäller det bara att hitta tillbaka.

Det här är jag; glad och positiv


Svammel

Kanske dax för en liten update, har varit sjuk nu ganska länge och är väl inte helt frisk ännu heller men det går åt rätt håll. Imorgon blir det Ikea, och kika på lite saker och se om man kan hitta ngt, och om det är för dyrt kan man ju alltid önska sig det i julklapp.

Dessutom har jag världens bästa syster, även trots att det är ett par år mellan oss så kommer vi väldigt bra överens.


Här är en gammal bild på oss tillsammans, love!

Känner mig ganska trött, så det kanske är dax att hoppa i sängen, och för er som inte vet hur jag såg ut för i tiden så kommer här ett smakprov.Skulle vilja ha det håret tillbaka!

Godnight all....

Partypeople!


Hur ska vi nu göra? Det flesta av er har väl fått Stephanies inbjudan till Nyår? Ska vi gå på den och äta osv eller ska vi göra någonting annat före eller hur ska allt bli? Man måste trots allt meddela så att hon vet!

Jag vill bara ha lite mer klarhet i allt : )

Kontrollbehov kanske?

image20

Här var det suddigt framför ögonen!