Monday!


Idag har jag försovit mig så att jag missade bussen och inte kom iväg till Luleå. Tur är det bara var en kort lektion idag, så förhoppningsvis missade jag inte så mkt. Kan ju läsa åhörarkopiorna också.

Sov antagligen för skönt i den nya sängen.

Min och Fredriks romantiska middag igår för att fira, blev dock bara pizza och cola. Vi hade så himla mycket annat att göra. Men vi tog hem pizzorna, tände ljus och såg en film så det blev ganska mysigt det också. Det var tänkt att vi skulle gå på Kina, men det kan man hinna med någon annan gång antar jag.

Kvällen består av att träna, städa solariet, plugga lite, och sedan hopp isäng så att man inte missar morgondagens buss.

Till helgen blir det fest, efterlängtat. Har inte hunnit med så mkt, måste dock inhandla lite nya kläder tills dess så att man har något att ta på sig.

+ om jag hinner idag, ska jag färga håret.

Måste köpa glasögon, jag har väl blivit så pass stor att det är okej att se smart ut ; )

Ha en bra dag!

Fredag!


Det har hänt en hel del den här veckan, vet inte riktigt vars jag ska börja. Kan börja med att jag tyvärr inte fick jobbet, föl på att dom behövde en som kunde finska, vilket inte jag kan. Nåja, det innebär att jag kan fortsätta min studier i Luleå på företagsekonomi. Vi läser just nu två kurser parallet, en är jätte intressant och den andra jätte ointressant.

Kommer att dra på mig lån upp över örona, men man måste ju trots allt öka sina chanser och få ett bättre jobb :)
Har ju ett extra jobb som jag kan dra in en liten extra slant ibland, och det kan ju vara skönt.

Har skaffat ett årskort på Nova också, så nu är träningen igång också. Känns riktigt skönt att ha träningsvärk i magen osv. Man känner sig piggare på dagarna och somnar skönare på kvällen.

Förresten så pendlar jag ju, lite jobbigt. Men sen kanske senare att det blir att flytta till Luleå så att man slipper det.

Ihelgen, ska jag jobba, hämta våran nya säng, fira att jag och Fredrik faktiskt håll ihop i 4år nu. Och det är ju alltid ngt att fira.

Har nyss beställt kurslitteratur, 600kr för en bok. Dyrt när man måste köpa fler än det också. Men whatever?

Linda..

Söndag...


Och jag har inte riktigt kommit på ännu vad jag ska hitta på idag.

Har några måsten för dagen:

- Städa solariet
- Lämna in filmerna
- Planera min klädsel för imorgon
- Äta middag
- Duscha

Sen är det fritt fram att hitta på vad man vill. Men alla är väl sega på söndagar, så det kanske blir att vi far en sväng till Risön, kanske går en promenad i snön och sen myser framför tv:n tills det är dax att sova!

Vet fortfarade inte hur jag ska komma upp imorgon, kommer säkert inte att kunna somna i vettig tid heller. Tur att man kan sova på bussen iallafall : )

Hade förresten en trevlig fredag, jag och Hanna provade spela insikt som wix har lämnat hos mig. Var ganska kul faktiskt. Kunde däremot inte läsa frågorna så bra, utan asgarv hela tiden. Haha!

  

Jag ska försöka väcka min karl nu, tro det eller ej men han sover faktiskt fortfarande. Och klockan är 14.18, så länge sover man nästan bara om man är jäkligt bakis. Det är han dock inte ; )


 

Linda


 


Wihooo!


Wihoo, jag är frisk. Trodde ett tag att jag skulle få feber idag, kände mig lite tung i huvudet. Men efter lite mat i magen på lunchen så är jag fit for fight..

Sitter just nu och försöker jobba på som en iggel så att tiden går riktigt fort, sen ska jag städa solariet och sen blir det en god middag med Hanna. Kanske måste hinna med en dusch också, när man städar på ett solarie brukar det bli lite varmt ibland.

Lördag ska jag jobba, så inte blir det att hitta på något då sen söndag då är jag ledig. Men får se vad man ska hitta på då, söndagar brukar tendera att vara tråkiga.

Sen börjar skolan och till min fasa går bussen 06.25, vilket innebär att man måste stiga upp ca 05.00. Puh, fan va jobbigt, men sovas på bussen lär det göras. Sen en timmes väntan innan allt börjar. Känns lite pirrigt när man är alldelens ensam, ingen att äta lunch med om man nu inte hittar sig en kamrat.

Vet inget om jobbet än, så kommer att påbörja mina studier vid Luleå Universitet.

Jobba på...

Ensam?

 
.....

image44

15:e


Är hemma idag från jobbet, magen har inte riktigt kommit till rätta ännu men snart så. Funderar på om jag ska äta lite ost och skinksallad till lunch, skulle vara gott.

Längtar till slutet av månaden får då blir det att köpa en ny säng, det behövs verkligen. Men jag antar att det kommer att bli ännu svårare att stiga upp på morgonen ; )

Jag har lite torka just nu, kanske kommer lite mer update senare!Är sugen på godis idag, men ikke sa nikke!

Den här är jag sugen på just nu...


En smula orolig!


Det ska alltid vara en massa trubbel när det gäller mig, har nu haft ont i nedre delen av magen, endast vänster sidan i tre dagar. Man börjar nästan bli orolig, men ska ringa och få prata med någon imorgon.

Men finns det någon som har eller haft några sådana symptom och vad var det isf?

Är säkert inget!

Har varit på middag hos mamma idag, alltid gott med hennes mat. Blev dock inte en så lång visit, nu sitter jag bara här och lodar. Vette tusan vad man ska hitta på..


11:e


Det är fredag idag och snö oväder, det märkte jag när ja skulle gå hem på lunchen. Var inte vidare trevligt, men man är ju inte gjord av socker så att man försvinner bort.

Ska bara ta det lungt idag, efter en ganska så hård vecka, eller så kanske den vara känns hård när man stiger upp tidigt varje dag. Däremot jobbar jag lördag också, så det blir inte att sova ut helt direkt. Men sen, då är jag ledig ett tag i alla fall, Ca 2-3 dagar! Sen börjar skolan, och så ska jag städa solariet också, med start nästa vecka.

Håller just nu på att arkivera, inte så kul men det funkar. Man blir dock väldigt torr om händerna, så får smörja in dom när man kommer hem..

Har börjat sätta upp väv i hallen också, bra gjort av oss. Men däremot stötte vi på lite problem, pga. att våra kära katter hade haft kul. Klättra på väggarna ungefär, så vi får se om vi måste slita ner allt och sätta ny väv eller bara bygga på, suck.

Kanske att det kan gå och spakla över, får kika på det.

Nåja, nu vill jag hem!

8:e Januari!


Just nu känns det som att det är mycket på gång, vill bara veta hur allt blir.
Jobbar och står i på Kami och hjälper dom, men har inte fått ngt svar ännu om tjänsten. Kommer nog att få veta i början av februari.

Har kommit in på skola i Luleå, som startar 21:a och får jag inte jobbet så vill jag gå det jag kommit in på. Men då eftersom jag inte fått veta något om jobbet, så måste jag börja så att jag har min plats ifall att jag inte får det. Vilket känns lite skumt.

Dessutom ska jag städa på solariet i 6 veckor, plus att det kommer att bli mkt jobb på LH:s nu när dom åker till Thailand.

Det skulle kännas så onödigt att åka fram och tillbaka till Luleå varje dag och kanske måste köpa några böcker om jag skulle få jobbet. Men jag måste ju, för om fallet inte blir så måste man ju hitta på nått!

Dessutom funderar jag på att läsa någon kurs på distans om jag får jobbet, slippa ta bidrag och ändå få lite mer kunskap i hjärnan. Jag vet det kommer att bli jobbigt, men man är ju trots allt fortfarande hyffsat ung ; )

Nåja, nu känns det som att jag gjort en massa upprepningar, men det får vi som läser stå ut med. Ska hoppa i duschen nu, har inte hunnit med det ännu. Har städat och lite sånt som vanligt när man är hemma.

Någon som vill hitta på något? Känns som att jag inte hinner träffa folk.. or what?


Linda..

Första inlägget 08!


Kl är just nu 13.00 en söndag, sitter och väntar på att Herr Förare ska stiga upp. Men det lär väl ta ett tag antar jag. Jag däremot har hunnit städa och göra en massa annat på morgonen.

Jag är lite sjuk också, har problem med halsen och har nu snart haft det en vecka. Men det går väl över!

Har lagt upp bilder från Nyår på pixbox, men bilderna från Annandan och Halloween går inte att lägga upp däremot, om jag nu inte skaffar premium. Men ska man verkligen orka det.

Nåja, ni kan få en försmak här:

Halloween 07 (ja jag vet, segare människa får man leta efter).

    

Och här kommer lite från Annandan, enjoy!

Eller så inte, verkar som att bilderna är för stora, suck...

Linda