Oviktigt...

Plugg på schemat, opponering och semniarium på torsdag och sen är det paus över sommaren. Längtar verkligen till att börja jobba, jag trivs så bra med att jobba.


Love you

Eftersom att det är morsdag, så ville jag bara säga att jag älskar dig mamsen.

(",)

Hemkommen från mys med tjejerna, det bjöds på Tacos och så såg vi Eurovision. Dålig låt som vann, men men. På morgondagens schema står det IKEA med Hanna och sedan hem till mamma för att fira morsdag, hon bjuder på mat och jag bjuder på mitt sällskap. Fast en liten present ska hon också få. Sen på kvällen ska jag äntligen få se Sex and the City 2, can't wait!

Kanske dags att hoppa i säng då så att man är utvilad, godnatt!


Gäsp..

Benpasset gick trots allt bra tycker jag ändå. Men kommer nog att dra på mig lite träningsvärk, men det har väl aldrig skadat? Har nyss kommit hem från Hanna och nu måste jag fasiken dra en sömn, trött som bara den.

Godnatt!

Vad händer?

Btw töser, ska vi hitta på något ikväll? Jag är på iallafall!




Äntligen fredag!

Nelly-klänningen hade kommit in i lager igen, dock inte i min storlek. Men nu drog jag en chansning, och tog en annan storlek så får väl se om jag får på mig den överhuvudtaget annars får det väl åka tillbaka eller så får jag pressa på den. Diet kanske? Haha!

Har nyss varit på spinning 30 under lunchen, och nu ska jag själv försöka få mig någon mat. Sen senare idag blir det även ett benpass, och hur ska man orka. Jag säger, det sitter i huvudet : )

Ha en bra fredag!


?

Spinningen blev såklart inställd, men eftersom jag redan ställt mig in på att träna så fick det istället blir 60min cardio på gymmet och sedan blev det även en promenad med Hanna. Nu är jag hungrig, måste tillaga nått gott att äta.

Shit alltså, hur kul hade det inte varit att fara på Yran. Vid det här laget för ett år sen hade vi redan kommit fram i Umeå och jag kommer ihåg att jag inte kunde gå eftersom jag hade grym träningsvärk i benen. Nästa år ska jag fara!

Kram

Den senaste tiden

Här kommer lite bilder från mobilen, från den senaste tiden.


I don't know

Lite fövirrad just nu...


Inlämnad

Jaha, då var uppsatsen inlämnad. Så nu kan man vara ledig resten av dagen, inväntar just nu spinningen. Det är just nu skitkul med spinning. Nästa vecka hade jag tänkt se om jag hittar mig ett par nya springskor, behövs så att man kan komma ingång med det.

Älskar träning just! Och det är ju bara positivt!

I painted a picture of you,
your soul was red and your mind was blue.
Destiny laid a light on my creation.
This dream I had made a slave of my passion,
reality was always too far away.


Gammal låt egentligen, bara skön att höra på ibland iallafall!

Just nu lyssnar jag sjukt mycket på musik, och så har jag saknat det (gjorde alltid det förut, och av någon anledning tappade jag det lite). Jag har hittat tillbaka till musiken, det ger en så mycket. Kan göra en glad, vara ett stöd när man är ledsen, osv. Ni får gärna komma med bra låttips!


Torsdag.

Har filat på uppsatsen, och den är ganska klar nu. Blir nog inlämning redan idag, skönt. Blir en hel del skolprat i bloggen nuförtiden, har väl ingen vettigare att berätta helt enkelt. Längtar till helgen iallafall, blir träning, kalas, mys med tjejerna, tacos, morsdag, tårta osv. Fullt upp, precis som det ska vara. Jag blir knäpp om det inte händer något under helgen, då är ju oftast då man har tid med diverse nöjen.

Börjar för övrig blir sugen nu på att slå klackarna i taket och inta ett vinglas, men jag antar att det inte blir nått party innan Kalixdagen? Vad säger ni?

Har förövrig bokat in en ny genom gång i gymmet, känner att jag behöver lite nya övningar (börjar bli lite less på samma sak) och dessutom har man andra mål nu med sin träning än innan. Spännande att se vad det blir för övningar.




En bild från senaste utgången, krogfesten!

Music!



From here on out, I'll be your commander. No fear no doubt, I'll provide the answer.

Funderar


Bild: Nelly.com

Snygg, så funderar absolut på att inhandla denna. Lite trist med svart kanske? Men det funkar ju till allt!

Inredningsparty

Kom just hem från inredningspartyt och jag hittade mig några fina saker som jag beställt, kommer att bli fint tror jag. Just nu funderar jag på att gå på en promis, men det är ju faktiskt lite sent. Kanske bättre att komma i säng tidigt för att kunna vakna tidigt och få gjort det som behövs. Morgon dagen kommer att bestå av uppsats, uppsats, uppsats, kanske lite mat och så träning såklart.

Det blir nog sängen, godnatt!




Efter regn kommer solsken, eller?

Trist med regn hela dagarna, men efter regn borde det förhoppningsvis komma solsken. Kan hoppas på det iallafall! Nu är det nära, uppsatsen ska vara inne på fredag kl 12, spännande. Nästa vecka blir det seminarium och opponering, sen är det sommarlov. Fast sommaren kommer inte spenderas med att vara ledig, utan det är full rulle med jobb osv. Men jag gillar att ha saker att sysselsätta mig med, och att jobba kan man ju bara bli smartare av och det ger mer kunskap. Sånt gillar vi eller jag rättar sagt.

Att man är blek under sommaren måste ju betyda att man har vettigare saker att göra än att steka på beachen ; ) Fast lite bränna ska man väl hinna få iallafall, hoppas jag. Nu ska jag fila lite på uppsatsen, sen blir det gymmet och ikväll står det inredningsparty på schemat, kul!






Snart ett år sen.

Nu är det snart ett år sen jag, Sandra och Wicke tog volvon och styrde kosan mot Umeå och brännbollsyran, kul hade vi och jag hade gärna befunnit mig där igen iår men pågrund av vissa omständigheter som att ingen vill eller kan så blir det ingen resa. Men här kommer några bild iaf från förra året.



Vi hade verkligen kul. Det var fest, skratt, shopping, mat, sol osv. Vi tom. brände oss (iaf jag och Sandra) och såg ut som röda tomater nästan. Tycker att vi alla ska fara någongång, kanske nästa år?

Långt!



Lite ofixat, men kul med längre hår! Inte permanent utan clips! Kul att variera sig ibland! ; )

Godnatt!

Sucket var inte så allvarlig egentligen, kände bara mig allmänt less och det var ingen stor grej. Bara klanthet! Nu ska jag sussa iallafall så godnatt alla!

Tack alla för att ni finns, ni vet vilka ni är! Kram på er! Och kanske en puss!


Suck!

:(

80 år firar man med plankstek, gott!

dsc00474 (MMS)

80 år firar man med plankstek, gott!


Bortskämd

Alltså man har verkligen blivit bortskämd av värmen, kan det vara såhär ända fram till vintern nu? Men tragiskt nog så vet jag att vi kommer att drabbas av kyligare grader, hur ska man nu vänja av sig från att traska runt i bikini, shorts, klänning osv. och byta ut detta mot varmare kläder igen?

Jag älskar varmt väder och sol, ett minus är dock att det nästan är för varmt för att träna utomhus. Men på kvällen blir det ju någon grad kyligare iallafall. Dagen i ära har dock bestått av pluggande, uppsatsen är typ klar och ska lämnas in nästa vecka, skönt. Utöver detta är det sedan bara ett semniarium och ihopskrivande av en opponering kvar.

Helgen bjuder på en hel del med, kalas nämligen. Hela två st, ett på lördag och ett dubbelkalas på söndag (dvs. två som jag känner har kalas tillsammans). Mycket fika kommer det innebära, så måste se till att hålla igång med träningen hela veckan ; )

Nu ska jag se lite hockey och invänta spinningen, tänk att jag har hatat spinning och nu kommit fram till att jag nästan älskar det.



Förövrigt tycker jag att blondinbella är skitsnygg på denna bild. Nästa gång jag går ut ska jag också köra på mittbena, platat och långt hår.


Black or white

Denna är snygg, men svart eller vit?


Meet me halfway

Ooh, I can't go any further than this
Ooh, I want you so badly, it's my biggest wish

Cool, I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you
Every single day, guess I'm really missin', missin' you
And all those things we used to, used to, used to do
Hey girl, what's up? It used to, used to be just me and you

I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you
Every single day, guess I'm really missin', missin' you
And all those things we used to, used to, used to do
Hey girl, what's up? Yo? What's up? What's up? What's up?

Can you meet me halfway, right at the borderline?
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin' out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay

Ooh, ooh, I can't go any further than this
Ooh, ooh, I want you so bad, it's my only wish

Girl, I travel 'round the world and even sail the seven seas
Across the universe, I go to other galaxies
Just tell me where to go, just tell me where you wanna meet
I navigate myself, myself to take me where you be

'Cause girl I want, I, I, I want you right now
I travel uptown, town, I travel downtown
Wanna to have you around, 'round like every single day
I love you alway-way, I'll meet you halfway

Can you meet me halfway, right at the borderline?
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin' out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay

Ooh, ooh, I can't go any further than this
Ooh, ooh, I want you so bad, it's my only wish
Ooh, ooh, I can't go any further than this
Ooh, ooh, I want you so bad, it's my only wish

Let's walk the bridge to the other side, just you and I
(Just you and I)
I will fly, fly the skies for you and I
(For you and I)

I will try until I die for you and I
For you and I, for, for, for you and I
For, for, for you and I, for, for you and I
(For you and I)

Can you meet me halfway?
Can you meet me halfway?
Can you meet me halfway?
Can you meet me halfway?

Meet me halfway, right at the borderline
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin' out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay

Ooh, ooh, I can't go any further than this
Ooh, ooh, I want you so bad, it's my only wish
Ooh, ooh, I can't go any further than this
Ooh, ooh, I want you so bad, it's my only wish

 

Helt glömt bort denna gamla låt, bra bra!


Var det bättre förr?

Hihi!


Godmorgon!

Alltid skönt att vakna upp till så bra väder, trist dock att man måste plugga och inte kan vara ute så pass mycket som man skulle vilja. Men jag antar att man kommer att få nog med sol iaf, fast egentligen skulle jag kanske kunna plugga ute, om internet fungerar där ute vill säga. Borde testa, göra nytta och samtidigt få färg låter inte så dumt.

Annars har helgen bjudit både på det ena och det andra, grillning, glass, mys osv. Precis som det ska va! Nu ska jag återgå till pluggandet!


Har inte mycket att göra, trist att se hoc...

dsc00455 (MMS)

Har inte mycket att göra, trist att se hockey ensam.


Ändring av designen

Håller på med lite uppdatering av bloggdesignen så under tiden kan det se lite knasigt ut. Gud vilket bra väder vi har, har haft. Så nu ska jag inte sitta här mer. Ha en bra dag!

Krogfesten


Music!


Lost

Allt som kändes så bra, känns nu inte alls lika bra.

True

Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So, believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said it'd be easy,
they just promised it would be worth it.

Nu kör vi, skål!

dsc00456 (MMS)

Nu kör vi, skål!


Tid över

Dagen blev inte så fullspäckad som jag tänkt, det gick inte att ha seminarium eftersom att tekniken inte fungerade så helt plötsligt hade jag hela tre timmar att göra vad jag vill. Så nu får jag istället vänta in spinningen, men inte så jätte länge kvar nu, hoppas på att ha bra tryck i benen och att det bjuds på bra musik. Musik gör så himla mycket när man tränar, iaf för mig. Jag blir dubbel så motiverad om det kommer en låt som man gillar.

Vad har ni andra gjort idag då?


Snygg


Full fart!

Fullt fart hela dagen idag, korrekturläsa uppsatsen, seminarium, en promis, spinning, laga mat, tvätta osv. Men desto fortare går tiden till imorgon då vi ska slå klackarna i taket jag och Hme!

Lulesvängen resulterade inte i några ringar, för jag hittade inga. Men fick med mig en kjol och en skjorta, jag som inte skulle shoppa.

Tillbaka till plugget nu, men vi syns kanske i "dimman" imorgon, vilka ska ut?



Dock ett problem, vad ska man ta på sig? Vet inte om jag ska köra uppklätt med klänning och klackar eller mer casual med leggings, linne och klackar. Tål att tänkas på! Förslag?


En lulesväng

Idag blir det att fara en sväng till Luleå med mamsen, dock ska jag inte inhandla nått. Eller skulle vilja handla lite större ringar, tycker att det är snyggt att ha flera st och missmatcha lite. Ska vara smakråd åt mamsen, när hon ska shoppa.

Nu längtar jag verkligen till sommaren, kan den komma nu.



Vill äta vattenmelon, grilla, umgås, spela volleyboll, bada, sola, festa, köra båt, jordgubbar och mycket mer. Kom nu sommaren!

Jag är nog kär i klänningar!



Denna skulle gärna få hänga i min garderob, funderar på att slå till. Ett minus dock, jag passar inte riktigt i så ljusa färger! Men den är ju så fin! Kommer från Nelly.com såklart, vars annars?

Förresten, alla är dåliga på att kommentera. Kom igen nu!

Hemtenta!

Kan säga att jag är redan sjukt less på denna hemtenta, dock har jag nästan fått ihop hela men vad tror ni händer då? Såklart har det blivit något fel på tentan så en fråga måste helt göras om, kul! Eller så inte! Ska inte klaga dock, men hade nog befunnit mig utomhus om jag fick bestämma själv. Längtar till helgen så att skolarbetet är över och man är ledig, hoppas på riktigt mycket sol så att man kanske kan få sig en liten bränna iaf.

Nå, ska återgå nu till tentan. Fattar inte varför jag bedriver tiden här, men en paus kan alltid göra en gott.



Krogfesten, nån? : ) Klart att vi ska gå ut då! Vilka är på? Och har någon ett snygg linne att låna?

Valborgs!

Helgen har varit crazy men kul, måste definitivt göras om. Mycket skratt och en hel del dricka, men kul var det. Dock fick man ta smällen dagen efter, men den var inte "såå" farlig. Någon bild från helgen, resten finns på Facebook eller arkiverade på min dator ;)



Tack, för en kul helg!