Ikea

Snart ska jag rulla mot mamma, då vi ska på en liten shoppingrunda på Ikea. Har en massa småsaker som behöver inhandlas: sängkläder, matta, ljus, ett nytt överkast, prydnadskuddar till soffan osv. Sen får vi se om vi hinner med en sväng på gallerian, jag ska ju också hinna hem till middagen med alla. Vi får se om vi kommer kunna vara här hos mig, då F mest troligt är sjuk. Men återkommer med lägesrapport under dagen till er alla! Men gör er beredda på att erbjuda eran bostad ; )

Linda


Överskattat

Väskan har kommit, och jag har nog överskattat den lite. Snyggare på bilden än det verkliga resultatet, men den fungerar och är ganska snygga iaf. Sitter nu här och försöker göra mina sista uppoffringar för grupparbetet, sen tycker jag faktiskt att jag gjort nog. Men ett grupparbete är ju ett grupparbete!

Vad kvällen kommer att bestå av vet jag inte, någon som vill hitta på nått? Ska träna det vet jag, men sen är jag ledig hela kvällen. Imorgon blir det Ikea med mamma, och sen middag med tjejerna. Great : )
Gina

Väskan jag klickade hem från Gina tricot är redan slut, tur att jag inte väntade då jag var lite osäker på om jag skulle eller inte. För jag har kommit fram till att jag verkligen gillar den, men ska inte ropa hej förän den är levererade till dörren. Kan ju komma på villovägar ; )

Nu ska jag dra, men vi syns!

Sony Ericsson?

Jag funderar på den här telefonen, en Sony Ericsson w715. Men jag vet inte riktigt, hade egentligen viljat ha en bättre kamera. Men den ser snygg ut i alla fall!Grattis till

Annelie och Markus, som nu blivit föräldrar till en liten tös. Blev väckt mitt i natten av ett meddelande av Ida, där hon framförde nyheten. Önskar er all lycka till : ) nu vill jag bara se underverket också!


Förresten

jag har äntligen fått mitt beslut gällande a-kassan 2007, jippie! Pengarna in på kontot imorgon, jippie! Minus är däremot att jag måste spara dem, eller måste och måste. Spara dom till att köpa en ny garderob när jag blivit smalare, något att se fram emot med andra ord : )

Men det jag ska köpa eller måste köpa är en mobiltelefon då jag så klantigt tappat bort min under julen. Men har ingen aning vad man ska ha för en, några förslag?

(obs, gällande försäkringskassan eller kommunen eller vars jag nu ska få pengar från har inte tagits beslut i ännu. När det gäller ungdomsgarantin 2007).

Veckan träning hittils

Måndag: 60min konditon + 250 situps/magövningar
Tisdag: Bröst, axlar och triceps

Önskade bara att allt kunde gå lite snabbare, varför kan det inte vara som i filmer? Då allt snabbspolas fram till målet : )

Då var helgen avklarad!

Första uppgiften klarad i skolan sen jag började på distans, eftersom man bara kunde få G på den så får ni gissa vad just jag fick: G såklart och kommentarena: bra jobbat! Då känner man verkligen att mödan man lägger ner, är värt det. Så det ska jag fira med att ta det lungt en liten stund och läsa Iform, bra tidning med mycket bra tips gällande träning osv.

Bjuder på några bilder från helgen:Jag skulle verkligen vilja ha:


en hund, men det funkar inte riktigt att trycka in en hund med två katter på 83 kvadrat.
Får nöja mig med att gosa med familjens hund, han är så sötTävling hos EnglaI samarbete med www.airtours.se och Engla
kan man vinna en weekend för två, mitt självklara val är London.

Ditt skulle jag vilja bjuda min käresta i kärekens tecken, då London alltid varit ett resemål han vilja besöka. Vi firade nyss våran 5års dag tillsammans, men pga. trist ekonomi kunde vi inte unna oss något vi verkligen ville göra. Så nu hoppas jag på att vinna en drömweekend till London för oss båda.

London har så mycket att erbjuda allt från shopping till sevärdheter som man någongång i livet måste besöka. Det som lockar mig mest är shoppingen och allt man kan se och dela tillsammans.

Jag och min sambo behöver en paus i vardagen, för att ta till vara på varandra och verkligen uppskatta sin partner. Det är så lätt att man tar varandra förgivet. Så till London vill vi för att hylla kärleken.

ett + är att denna gåva skulle vara riktigt bra att delge sin partner på just alla hjärtans dag.

Håller tummarna in i det sista på att vinna!

11:e

Jag börjar smått återhämta mig, vilket är bra. Men träningen har verkligen blivit lidanden, vilket inte är bra. Men ibland får man ta sådana smällar. Och det känns inte bättre pga. att jag just nu skulle vilja smälla i mig en 200g chokladkaka, hur ska jag kunna motstå det. Kom och knyt fast mig ; )

Skolarbetet har också blivit lite lidande, men imorgon ska jag börja med min uppgift till den andra kursen går ut på att jag ska fara på stan och observera folk hur dom går tillväga när dom ska "shoppa". Hittar dom det de söker osv. Ganska intressant och inte så svår uppgift direkt. Däremot är boken inget att hurra över, 1000 sidor och på engelska. Något att bita i antar jag.

Gårdagen spenderades i Luleå med Hanna och hennes mamma, hittade såklart en massa då jag inte kunde handla ngt. Fattig, då det var varit ganska många extrautgifter denna månad. Men huvudsaken är att man klarar sig och har mat på bordet. Nu måste jag gå, ska se om det finns ngn tvätttid ledig! Kram

Ångest


Jag har verkligen ångest, men jag kan inte annat än skratta åt mig själv. Hur lyckas jag med allt? Dagens fråga är: Vem betalade min bowling? Jag har inte betalat och inte Fredrik. Det är ett mysterium!

Dagens till salu: En mellan cheesemeny från frasses oäten, startbud: 5kr!

Vill inte berätta om resten av bravaderna här, men så att säga var jag hemma 23.00 säger nog det mesta!

Nu laddas batterierna om för nästan helgs bravader : )

I want


Lördagen den 7:e Februari


Har nyss gjort en raid på stan, men det blev ingen shopping. Ska spara min slantar tills vikten gått ner mera. I slutändan kommer jag då att ha en superbudget att handla nya kläder för. Sen har jag kommit på att ens favoritkläder kan man sy in, älsklingens moster är utbildad sömerska så kanske att man kan flörta in sig där ; )

Till kvällen blir det bowling med trevlig sällskap och kanske en och annan cider + vinglas. Kommer bli mysigt och trevligt tror jag. Och ingen press på sig att dricka pga. att man ska skynda sig ut. Minus är dock att jag har träningsvärk i benen så hurvidare det kommer att gå och bowla det återstår att se, haha.

Hoppas alla får en superkväll, så syns vi och hörs!

UtmanadJag ser mig själv som utmanad, när mitt namn börjar på L. Jag skulle leta upp den 6:e mappen på datorn och ta den 6:e bilden i mappen. Detta blev resultatet, nyårskvällen 2006/2007. Kvällen började med middag hos S, sedan bar det av till Risön med ett antal toalettbilder och massa fylla. Dagen efter och 2-3 framåt bestodd mina dagar av att spy! (matförgiftning eller nått).

Utmanar alla i min närhet : )