Varför får man ibland ångest efter en hård helg?


Jag håller på att avlida, jag tror aldrig att jag har haft så här många myggbett och det bara kliar, kliar och kliar. Kommer att klia sönder mig själv. Hela armarna, axlarna och hela benen + fötterna. Mer än 100st tror jag att det är, och att sova i natt ja låt såga det blev inte mycket sömn. Men även fast helgen har varit riktigt hård, hade jag ändå kul. Säkert skämt ut mig men va fan vem kommer ihåg det om hundra år.

Fredagen var lugn medans lördagen var lite mer utflippad, jag har lyckas snubbla över min internetsladd så hela uttaget gått sönder, dock ej i så påverkat tillstånd men ändå, det suger. Ja det var hårt helt enkelt, och straffad blev jag för det men en kliande kropp. Tar vi det lugnt till helgen? Ja jag skulle tro det : )

090622

Det var länge sen, har inte haft tid. Min tid har gått till annat som att jobba, äta, träna, sova och utöver detta umgås med vänner och pojkvän. Finns inte så mycket tid över då till kära bloggen. Men nu har jag en liten kafferast så en liten uppdatering kan ni ju få : )

Midsommarhelgen har varit både bra och dålig, har ätit  god mat men utöver detta så har det inte hänt så mycket. Igår blev det dock beach volleyboll, kul! Träffade änligen Hanna efter hennes hemkomst från Aus. Idag består resterade dagen av att gå hem för dagen, äta och försöka hinna med att kirra förköp till helgen, sedan träning om jag ids sen bums i säng.


Heipa!


Yran


Mycket har hänt sen sist, lägenheten är nu uppsagd och utflyttning kommer att ske i augusti. Planerna lutar mot Umeå så länge F tar sig in. Har även varit i Umeå ihelgen med Sandra och Wix, på brännbollsyran. Vi hade kul, en massa skratt och en hel del smirnof! Nu ser jag verkligen fram emot sommaren i Kalix, med alla som kommer hem. Vill att det den ska bli oförglömlig, och sedan ser till hösten får vi se vars det bär då men andra ord. Denna vecka kommer att bestå av inlämning av den sista uppg. till skolan, en massa träning och slutligen ett dop. Bjuder på några bilder från yran!