Dagens träning

Jag vet att jag inte skriver om så mycket vettigt egentligen, men ibland har man lite att göra. Sitter och surfar runt och kollar på kläder och skor, drömmer mig bort till att jag skulle ha råd med allt.

Men hur som helst idag har jag varit på mitt andra spinningpass med Ida, var tung men roligt. Har även uppgraderat från att ha ett gymkort till att nu ha ett guldkort. Men man måste tänka på beach formen ; )

Ser fram emot att det är fredag imorgon, blir träning, plugg och sedan en god middag hos Lindvall/Lindgren!


Enkel fest outfit


Tyg från Ikea



Jag tänkte sätta upp tyg på en vägg här hemma, istället för att tapetsera. Tror att det kan bli riktigt fin, bara man hittar ett fint tyg. Lite tråkigt med vita väggar, skulle vara fint med lite färg.

Bjuder på några gamla bilder från lägenheten (obs, lite stökigt men det får ni ta)











Bilderna är tagna ett litet tag efter vi flyttade in.

Budgetvariant att topshop skon

Jaha då var dom flesta räkningarna betalda, skönt. Måste spåra vars min kåravgiftsinbetalning tagit vägen, har inte fått hem någon räkning men man måste ju betala avgiften. Löser sig nog. Har även skickat iväg en ansökan nu, sommarjobb såklart. Alltid bra att vara ute i tid, fast iofs räknar jag ju med att jag ska få mitt vanliga sommarjobb men alltid bra att ha andra alternativ om fallet inte skulle bli så.


Har varit helt förälskad i ett par skor från Topshop, nu hittade jag dessa från Nelly som ser näst intill likadana ut och är betydligt mycke billigare. 399kr får man ge för dom, men som student har man 10% och just nu erbjuder även Nelly frifrakt, kan det bli bättre? Näe, tror inte det! Minus dock är att jag ändå inta har råd, typiskt! Haha! Hur som helst om någon där ute har råd med dem, så kan ni klicka på bilden för att komma till skorna.

Ett litet ordspråk att fundera på

Det finns ingen bättre spegel än en god vän

Positiv respons

Bara positiva kommerntarer om produkterna, så man kanske borde ta och klicka hem och pröva. Måste bara bestämma vilken sort man ska ta och vad som kan passa bäst till ens hårkvalite.

Nu måste jag ta och skriva ihop ett nytt CV i alla fall och sedan är det dags att betala räkningarna, som man alltid gör i slutet av månaden.


Ja, tack!


Bild: Nelly

Alltid varit svag för skor med hög klack, fick jag välja själv skulle jag ha en hel uppsättning i garderoben. Men kanske i framtiden, vem vet.

Funderar

Är dessa produkter bra? Funderar på att slå till, billiga men är dom bra?




Guldsmak

Nu har vi tagit ett OS guld till, härligt. Grattis!


Gud vad jag har cravings på mycket just nu, då menar jag inte sötsaker utan kläder/skor osv. Skulle kunna handla hur mycket som helst, skulle ibland vara skönt att ha lite mer pengar än man har. Men pengar gör en inte lyckligare, det vet jag. Idag har vi i gruppen lämnat in vårat grupparbete, 4 dagar innan det ens ska vara inne. Men vi kände oss total nöjda och känns faktiskt skönt att ligga lite före i tiden, vilket innebär en lång ledig helg.

En sak som ska bort i helgen är min utväxt, halva håret är blond och sedan består resten av min så snygga utväxt. Snyggt? Nej, inte riktigt!



Obs! Bilden har inget med utväxten att göra, dock hade jag utväxt här också ; )



Gäsp

Börjar bli lite trött, skulle verkligen behöva gå och sova. Men det är så svårt att slita sig från tv:n och OS. Man bara måste titta hela natten nästan. Och nu tog vi ett silver till, GO SWEDEN! Grattis Kalla och Haag ♥.


Jag vill ha sommar nu...


Jag vill ha, helst nu!



Nike har dom absolut bästa träningskläderna enligt mig i alla fall, skulle gärna vilja ha båda dessa linnen men just nu måste jag spara mina pengar. Men inom snar framtid kanske ; ) Synd att jag inte fyller år förän i september!

Kommentera mera!

Kan ni inte kommentera lite? Alltid kul att få någon liten kommentar. Please!

Plugg

Dagen hittils har mest bestått av plugg, ska plugga en liten stund till innan det är dags för middag. Idag ska jag faktiskt göra hemmagjorda köttbullar, mums! Sedan skulle jag även behöva hinna med att träna, men får se hur mycket klockan blir.

Ska förresten göra en fotobok, en liten men kul ändå. Måste bara välja ut bilder, svårt att välja bland alla.


Kärlek vid första ögonkastet


Helgen

Helgen har bestått av både det ena och det andra:
  • fredagen började med tenta och efter det avnjöts en god toast från Myggan med Sandra. Kvällen bjöd på en god middag och sedan hockey och trevlig sällskap. Medans andra åt chips och godis, fick jag nöja mig med mina blodapelsiner.
  • Lördagen bjöd på en skön sovmorgon, kalas, pizza och trevlig sällskap. Även OS såklart!
  • Söndagen idag har varit slapp, skolarbete och OS. Har även tittat till kissemissen och imorgon är sista dagen vi ses.
Nu ska jag fortsätta se på OS och sedan hoppa ner i sängen. Vad tycker ni föresten om min nya design?

Godmorgon

Ser ut att vara riktigt fint väder idag så man kanske borde ge sig ut på en liten promenad. Skulle även behöva hinna med ett gympass, rygg och biceps. Vad ska ni hitta på idag?


En varning

En varning om Scam på Facebook. Idag utsätts vi ständigt för en massa Scam och det är ibland svårt att skyda sig mot det. Naknasanningen.se är ett blogg som skriver om just internetmarknadsföring och varnar om olika situationer man kan hamna i. Det finns många olika sätt som man kan bli lurad på sina inloggningsuppgifter utan att man riktigt är medveten om det.

Besök Naknasanningens blogg för att läsa mer här hur du kan skydda dig mot detta!


Jisses

Jag måste verkligen uppdatera min design, ser ju för hemsk ut. Kanske har tid med det ikväll, återstår att se. Men först måste jag pilla med Emelies :)


(Hme & Jag)


Om någon känner sig generös


Dessa skulle jag mer än gärna ha på mig när jag tränar, känner du dig generös får du gärna inhandla en liten present till mig ; ) Allt kommer från Nikes hemsida. Synd att det ska vara så dyrt med nya träningskläder, men man får väl se det som en investering antar jag.


Dagens träning/motion

Idag har jag rört på mig en del, vilket är riktigt bra och jag känner att min träningsmotivation börjar komma tillbaka. Jag har kommit fram till att min bästa träningsvän när det gäller kondition är musik, och i gymmet där har jag gärna med en vän som peppar en : )

Hur som helst dagens träning:

En förmiddagspromenad 60min
Gympass (bröst + triceps)
En kvällspromenad 45min

Om någon vill hänga på vare sig det är på ett gympass eller promenad, hör av er : ) Nu ska jag slå mig ner i soffan en stund, tända lite ljus och läsa en tidning. Ja, jag är en riktigt tidnings-narkoman. Sedan någon som har något bra tips på träningsmusik?


Ni är ena blondisar


Denna skönhet = big cravings! Och till Bea och Hanna säger jag, ni är ena blondisar. Kan hålla med om att man vill säkert ha ljus till sommaren, men jobbigt med utväxt hela tiden. Men kommer säkert att förbli blond, men ibland kan man få sug att bara göra ngn drastiskt.


Plötsligt sug


Blev helt plötsligt sugen på att göra håret brunt, vad tycker ni? Brunt eller blont?


Inspiration


Jag älskar flätor i alla former, och den här typen av fläta skulle jag verkligen vilja ha just nu. Dock är mitt hår för kort och för tunt, men får kanske satsa på att fylla ut min fläta med löshår. Ingenting är omöjligt, man måste bara vara lite kreativ.

Hur som helst ska jag hoppa i säng nu, gäsp! Godnatt på er.