Yes, please!


Dag 2 - min första kärlek

Nu har jag funderat och funderat och kommit fram till att alla "kärlekar" man hade när man var liten kan egentligen inte räknas? Inte hade man känslor på den tiden? Så jag berättar istället om min första kärlek när det var känslor iblandade.

Vi hade egentligen inget långt förhållande, men endast för att det var kort betyder det inte att känslorna inte fanns. Jag föll handlöst, varför vet jag inte idag? Vi delade många fina minnen och dessa har jag tagit med mig, men det finns även många dåliga minnen som jag också tar med mig och som har gjort mig till den jag är idag.

Vi var inte gjorda för varandra, men jag vill tro att vi båda lärde oss en del om förhållanden. Ja, jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva..

Förutom att kärlek är väl allt bra underbart?


behöver en vinterjacka

 

 

 

Dessa två är heta alternativ istället för en fjällräven, billigare dessutom men snygga iallafall. Men ska man köra på en kortare modell eller längre? Vilken är snyggast?


Klassfest ; )

img_0204 (MMS)

Klassfest ; )


Klassfest

 

Idag vankas det klassfest och jag tänkte ha på mig detta! Fast jag har ett vitt halsband istället för svart och dragkedjan på skorna sitter bak på skorna istället. Min första kärlek kommer senare, måste fundera lite på den!


dag 1 - presentera mig själv

Mitt namn är Linda Johanna Bergqvist, jag är 24år och född 1986 i Stockholm. I Stockholm bodde jag till jag var ca 4år och jag och min mamma flyttade långt norr till lilla Kalix. Jag var en snäll tjej, som "nästan" alltid gjorde som mamma sa.

Just nu bor jag fortfarande kvar i Kalix, har även bott i Umeå (en vecka) för att sedan flytta tillbaka till kära Kalix. Jag bor i en etage lägenhet på 89 kvadrat, där jag trivs jätte jätte bra! Tillsammans med mig bor även Fredrik och katterna Theodor och Simba (mer bekant som "lillen"). På gymnasiet gick jag medieprogrammet och efter detta har jag både arbetat och studerat. Har mycket utbildning i bagaget av företagsekonomi och just nu läser jag Butikschef inom shoppingturism i Luleå. Tidigare har jag arbetat som orderadministratör, ekonom, butiksbiträde, resesäljare och en massa mer, men just nu trivs jag riktigt bra på mitt nyfunna extrajobb vid sidan av studierna på IKEA (OBS, om någon nu vill erbjuda mig ett heltidsjobb, varsegod.)

Utöver detta är jag en snäll och blyg tjej (till en början, innan jag släpper loss) som älskar att shoppa, gå i riktigt höga och snygga skor. Jag gillar att gå ut, bara för att få klä upp mig och dansa. Men lika kul som jag tycker detta är så trivs jag ligga bra i mina träningsskor och träningskläder på gymmet eller i spinningsalen. Jag gillar såklart en massa utöver detta, men mina passioner är nog kläder, skor och träning.

Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle det bli: omtänksam, snäll och positiv (i de mesta fallen). En negativ egenskap kan vara att jag är blyg, men denna blyghet kan i ett par fall resultera i att folk tycker att jag är dryg och kylig. Inte min mening ; )

Utöver detta gillar jag att umgås med mina fina vänner, familjen och äta mat (ja, jag älskar god mat och kan inte leva utan det). I korta drag är detta jag... Kommentera gärna om vad ni har för uppfattning om vem jag är, skulle vara kul att veta.


Ge mig!



Hur snygg är hon inte? Sådär ser mitt drömhår ut, precis hårfärg och längd!

Lista

Här är en liten lista som jag tänkte kunde vara kul, jag vet att många andra lagt upp denna också men tänkte ändå att det kunde vara kul för människor som är nyfikna på mig ; )

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


September


svar

Ni var så "aktiva" med att ställa frågor, men jag kan ju svara på de få jag fick iallafall:

1. Ja, jag har slingat håret ljusare.

2. Jag kan alltid försökta fixa till bloggen, hur vill du ha den? Dock får jag inte igång mitt program just nu där jag gör headers, men ska försöka fixa till det.

3. Det absolut första jag gör på morgonen är att gå på toaletten, haha! Eller näe, jag stiger upp från sängen ; )


Inte lika mörk längre ;)

img_0201 (MMS)

Inte lika mörk längre ;)


<3

Jobbat hela helgen och avslutat dagen idag med att fira farsdag. Nu är jag trött som bara den, så hopp i sängen! Hittat ett par snygga örhängen, som jag gärna vill ha.


Frågestund

 

Lite att sysselsätta mig med, fråga vad ni vill. Shoot!

 


Bestämt mig!

Har velat fram och tillbaka men kommit fram till att jag bara måste lägga i slingor i håret, behöver inte vara jätte ljust utan lite mer mittimellan. Är redan less på mörkt hår, så ett mellanting skulle nog passa alldelens utmärkt...



Något åt detta hållet kanske...


Avslutar kvällen med en jumpsuit



Grymt snygg jumpsuit från Asos. Jag skulle matcha den med en blond halvlång page, röda läppar och ett par killer heels. Gillar att den är mer figursydd, jag vill ha! Skulle slänga på ett snyggare bälte också, än bara knyt. Nu ska jag sova och drömma om denna ljuva skapelse. Godnatt!

Detta önskar jag mig av tomten

Jag har redan kommit på vad jag önskar mig i julklapp, lite väl tidigt kanske men kan ju hända att listan byggs på eftersom ; )



Ett par spinningskor


Träningskläder, helst från Nike


Ett par snygga skinnhandskar


Pengar till att köpa en varm jacka

In love



Har verkligen en förkärlek för klänningar, dessa ovan är såå fina!

The dress!


Bilder från "fjortisfesten" ; )


Svar på fråga

Fick en fråga om syno.se verkligen fungerar, och ja för mig har det fungerat. Har inte tjänat "jätte stora" pengar men ligger just nu på ca 1000kr. Helt okej för mig! Jag har inte begärt någon utbetalning ännu, utan tänkte vänta ett litet tag innan jag tar ut dem.

Jag har inte överdrivet många sidvisningar men kan kan tjäna en slant iallafall.

Såhär går det till:

Klicka på bilden i detta inlägg eller på länken ovanför min header.
Registrera en ny användare.
Välj privatperson.
Välj sedan reklamdistributör.
Skriv in din bloggadress och en beskrivning om den.
Klart, du är medlem och kan börja lägga upp dina egna annonser.


Man kan ju alltid drömma..


Helomvändning



Jag tror att det blir denna klänning till bröllopet, ser riktigt fin ut. Vi får se hur den sitter på!

Can't decide!



Jag vill ha en varm jacka, och jag kan absolut inte bestämma mig! Hmm! En jacka med päls eller en jacka utan? Först måste jag spara pengar såklart, men ska nog gå bra ; )


Det fungerar

Alla pratar om syno.se, att man kan tjäna så pass bra pengar på det. Så jag tänkte att jag testar, har tidigare testat andra liknande program men det har inte alls gett mig särskillt mycket. Men här är det ändring på det, har redan lyckats tjäna ihop en slant på en liten tid. Bli medlem du också och börja tjäna dina egna pengar.



today


dresses - hur ska jag kunna välja?

 

Några förslag på klänningar till bröllopet som vankas, men jag kan inte bestämma mig. Hjälp, tack!

Vilken ska jag välja?

 

Bilder: asos.com


Dagens träning

Precis som planerat blev det ett gympass, bröst + biceps. Efter detta 10min cykling och 20min gång i lutning. Nu ska här brännas fett. Vågen visade - 1kg idag, så nått rätt måste man ju ha gjort iallafall. Nu njuter jag av mitt chokladprotein som jag vispat till en såkallad chokladpudding och detta serveras till hackad kiwi och satsumas. Mums!

Bara 4kg kvar att tappa fram till jul nu, skulle det bli något mer så protesterar jag inte.

Träning på schemat!

img_0180 (MMS)

Träning på schemat!


Behöver nya träningskläder

 

Skulle inte tacka nej till följande träningskläder, och ja Nike har dom bästa.

 

Bilder: sportamore.se


Första dagen idag på LIA

Första dagen på LIA:n idag, ungefär som praktik men meningen är att man ska lära sig vad en butikschef gör om dagarna. Blir nog riktigt trevlig tror jag och jag kommer nog att lära mig en del, har dessutom en liten dröm om att i framtiden öppna något eget.


På schemat idag


Godnatt

Börjar bli dags att krypa till kojs om man ska orka stiga upp imorgon, godnatt alla! Bjuder på en bild på mig och min fina vän som jag saknar!


Ännu mer från arkivet


Från arkivet


<3