Beroende

The Hills - MTV Shows


Drama drama drama, måste se ikapp alla avsnitt på mtv.com
Avsnitt 6, 3 kvar att se tills det kommer mer : )

Lyssnar jag bara på Flo Rida eller?


Mumma

Tacos är gott, och det har jag nyss proppat i mig. Så nu behöver inte magen kurra mera. BP gick sådär, det brister i tekniken men antar att det kommer. Efter det var det bara att cykla hem, hoppa i duschen, sedan ner på stan för att hämta upp syster som kom med buss. Hon har varit på klassresa i Göteborg! Nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska hitta på, F far på träning och blir borta några timmar. Kanske en riktigt lugn promenad, eller ta hand om mina fötter inför sommaren. Borde plugga, men idag känner jag att "jag inte ids". Ja, det blev inte så mycket viktig information i detta inlägg men skit samma : )

Träning gånger 2 idag!

Jag fattar inte att smoothie kan vara så gott, har nyss avnjutit en till frukost med hallon och banan, mums. Ska snart bege mig mot gymmet och köra bröst lite lätt innan det blir BP kl 12.00! Eller så blir det efteråt, vi får helt enkelt se.Bjuder på en bild, hahaha
Sara ska gifta sig, så kul så. Jag antar att nu när man börjar bli uppåt åren, så kommer det att bli fler och fler bröllop och dop. Men det är ett riktigt roligt nöje : ) Kram

Slutspurten

Nu är vi inne på slutspurten gällande skolan innan sommaren, skönt att slippa tänka på studier. Men kommer nog vara lite frånvarande tills det äntligen är sommarlov, eller sommarjobb egentligen. Jag börjar nämligen jobba direkt, men det kommer att bli kul. Konstigt nog så har jag längtat efter att jobba!

Dagen kommer att bestå av att tvätta, kul i detta fin väder men det är ett måste. Sen blir det cykeln till gymmet, middag, hjälpa F med engelskan osv. Kvällen kommer att spenderas med plugg, mycket på schemat nu : )

15 maj


Blev en lite paus i bloggandet, men har haft en del plugg att stå i och sedan vill jag gärna vara ute då vädret är fin nästan varje dag nu. På mina senaste kommentarer, jag vill inte skriva något rent ut här, men när vi träffas kan jag förklara det hela bättre. Senaste tiden har även bestått av träning, träning, träning. Jag kan inte få nog, och det blir en avkoppling för mig. Vilket jag borde se som underbart, jag tycker faktiskt att det är kul att träna. Ibland är det självklart tungt, men känslan man har efteråt är ett riktigt rus.

Jag har även befunnit mig i Luleå, för att shoppa upp hela min shoppingbudget tidigare än väntat. Kunde inte hålla mig, och dessutom var jag ca 0,5kg från mitt mål till sista Maj, så tyckte att jag faktiskt var värd de. och det blev till och med pengar kvar som jag kan handla för när jag vill.

Har inte riktigt något vettigt att skriva, så ni får nöja er med det här. Och vill någon komma och träna, eller promenera säg till det kan vara kul med lite kvinnligt sällskap för engångsskull, inte för att jag ska klaga på den manliga sidan ; )

(Bjuder på en bild från valborgs)


HårfagerJust nu vill jag ha slarviga utdragna lockar i mitt hår. Investering i en ny locktång kanske?
Till det skulle jag gärna investera i en snygg klänning och ett par snygga skor : )


Mogen eller inte?

Börjar man bli en gammal kärring, eller återigen en fjortis? Kan man fråga sig, varit med om mitt första bråk eller vad man nu ska kalla det, på självaste hotellet. Ska man skratta eller gråta? Lite av både och kanske, både patetiskt, men min åsikt kom fram. Då menar jag att min åsikt är att man får inga vänner på att vara falsk! Jag blir så less på folk, när dom kan vara hur trevlig som helst ena dagen, för att sedan gå bakom ryggen. Och i detta fall handlar det inte bara om mig, utan andra människor i min omgivning som faktiskt förtjänar bättre än så. Så helt klart vänner kan man inte köpa, inte heller försöka göra sig till för och defenitivt inte vara falsk. Om man bara är den man är, och är en omtänksam person som bryr sig om andra kommer man få mycket tillbaka. Men vem är jag och ska lära er det, det är något som ni behöver ta reda på själva. Mogna till! Inte för att jag kan säga att mitt utbrott var moget, men ibland måste man bara säga ifrån. Önskar att mina tankar dock hade kommit i ett nyktert tillstånd, då man slänger ur sig en hel del onödiga saker när man inte är i sina fulla bruk. Men om man nu kan be om ursäkt för sitt utbrott, då kanske man är lite mer mogen i alla fall? Vilket jag gjort, om sedan personen i fråga inte vill acceptera den så vad gör man? Jo man går vidare! Men min ståndpunkt gällande människor som måste trycka ner andra, eller vara falska den består. Jag önskar bara ibland att man kunde banka in lite vett i folks hjärnor. Man kan inte ena dagen trycka ner sin kompis och hoppas på att alla ska vara bra nästa dag, det fungera inte riktigt.

Nog med babbel, men behövde rensa ut lite.


Dagen är kommenIkväll kör vi : )