Lägsta

Lägsta viktnotering sen ja, typ gymnasiet! Det gillas starkt ;-) Gårdagens-pass blev ett långt gym-pass, ben stod på schemat. För långt pass egentligen, men det håller på att struktureras om på gymmet så maskinerna/diverse är inte på samma plats, så man blir faktiskt lite förvirrad. Men jag gillar starkt att man har gjort ett rum med kettlebells, mattor, trx osv. Hårdkörning ;-) är ingen hejjare på alla dessa, men ska fasiken bli!

Precis intagit frukost, mumma! Idag blev det yoghurt med vaniljstång (man måste ju lyxa ibland), blandade bär (hallon, björnbär och blåbär) och min egna blandning med linfrön, valnötter, mandlar, pumakärnor och solrosfrön. Till det även flatbröd, helt galen i dessa.

Kommentarer

Vad kul!! Då får du visa mig lite nytt kanske :) Jag tycker det alltid blir att man kör samma sak när man är där.. Skulle det kännas som att det blir för länge kan man ju alltid gå tidigare eller nå :) Jag är ofta väldigt dålig på att köra kondition på gymmet då de är så lätt sluta när de känns för jobbigt därför går jag hellre på spinning för där kan man ju inte bara sluta när som helst ;) Dålig diciplin!!

2012-04-22, 13:27:07Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback