Love love love


Blek, skit samma!


Idag har jag vaknat riktigt tidigt, redan kl 7.00 även fast jag inte haft några riktigt åtagande att uträtta. Så då ringde jag mamsen för att se om det skulle bli Luleå idag, vi ska ha en lite shoppingtripp. Ska inte shoppa särskillt mycket, men en klänning till Saras bröllop tänkte jag försöka hitta iaf. Kanske att det slinker med ett par skor hem också, jag har just nu crush på high-heels. Men vilken tjej gillar inte skor och kläder?

Igår var det premiär för beachen när det kommer till mig, fatta att jag hade inte ens badat förän då. Men eftersom sommaren mest bestått av träning och jobb så kanske det inte är så konstigt. Är jag blek? Ja, men jag antar att jag får stå ut med det, inte länge tills det blir vinter och alla andra kanske får en lite blekare ton också.

Sen kära kamrater, nu är det 1 månad tills jag fyller 23. Antar att det kommer att firas med en födelsedagsfest, vars vet jag inte än. Men börja ladda redan nu så att alla är riktigt taggade : ) Nåja, kanske dags att dra på sig lite kläder nu. Vi syns kanske ihelgen för lite mys.

Man kan väl säga att

nu är jag tillbaka. Har inte riktigt haft tid med bloggen när jag sommarjobbat, men idag var min sista dag så nu har jag semester/eller lov kanske man kan säga istället. Skolan börjar trots allt till hösten, inte bara jag som kommer att vara student i vårat hus nu utan även min käresta.

Tror att jag ska cykla till Ica en sväng nu för att inhandla en vattenmelon, mums så gott. Sedan ska jag invänta Hanna som kommer på besök. Ha en trevlig fredag alla.

Cravings

Akemi SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Farina Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM
Una Tube Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM

Fredags uppdatering


Fredag, min favoritdag! Bara 6h timmar kvar innan det blir helg, då cyklar jag hem med ett leende på läpparna för mig själv. För jag älskar fredagar helt enkelt, sedan blir det middag hos Moster, pga. att min andra moster från Skåne kommer hit med några familjemedlemmar. Kul att träffa dem, har inte gjort det på år och dar! Sedan lördag, blir det som vanligt fest. Vanligt? Ja det har som blivit en vana på senaste tiden. Under veckan, så äter man, sover, tränar och till helgen utgång och söndagen bakis. Fullt upp med andra ord : )

Mitt största problem inför helgen dock, som alltid. Vad ska man ha på sig? Har två klänningar att välja mellan, en som jag aldrig använt men älskar dock är den tajt, vet inte om jag känner för den. Sedan en annan tubklänning, ja nyårsklänningen om ni kommer ihåg. Men den känns lite vintrig, ja suck jag vet helt enkelt inte. Please advise!

Friday

När man jobbar då är fredagarna guldvärda, för då är det snart helg. Jag tar helg på en halvtimme, och det ska bli riktigt skönt. Då ska jag snabb cykla hem för att sedan fara på mammas kalas, dock kommer jag inte få äta av hennes gofika. Men snart går vårat vad ut, mitt och Sandras alltså då har vi hållt oss i tre månader. Bara för att vadet går ut ska jag inte trycka i mig, men mmm choklad undra hur det kommer att smaka?

Imorgon blir det födelsedagsparty på Djuptjärn, och jag känner på mig att det kommer bli grymt kul. Innan jag beger mig mot festen ska jag spendera min tid hos Hanna med henne, laga lite mat och fixa oss tillsammans. Det var länge sen, vi gjorde alltid det förut när vi var igång och var "fjortisar kan man väl kalla det". Dock har jag ännu ingen aning vad jag ska dra på mig, får väl bli en sopsäck eller likande för har inga kläder men så är det väl för alla tjejer, or what?

Trevligt helg!


090701

Har nyss gått en sväng runt elljusspåret med Sandra, men gud vad mycket mygg det var så nu har jag nog ökat på mina myggbett till 200st. Men motion fick vi ju i alla fall, har haft en veckas träningsuppehåll men nu är det full fart framåt igen. Men nu ska jag sätta mig i soffan, dricka en smothie och bara ta det chill innan det är dags att krypa till kojs.

Beachen till helgen ngn? ; )