Tvättdag!


Tvättdag idag, så det blir många spring upp och ner för trapporna. Men man får ju se det som lite motion. Och när jag kom upp från min första runda ser jag att en av min kära kissar har tuggat på mina röda pumps, jippi! Tur att det var på den bakre delen av skon, och inte fram. Men hade helt klart varit bäst om skon ej varit rörd, måste gömma alla skor. För min lilla kisse har en tendens att bita på läderskor. Inga andra sorter, men just skinn/läder aktiga.

Ska städa nu också lite mellan varven, blir så fort stökigt hemma hos oss. Varför vet jag inte, men det är väl bara så det är.

Idag ska det lagas god mat dock, fläskfile, mumma. Vi har haft flera liggandes i frysen så nu måste vi göra nått av dem. Fast bara en tillagas ju i dag då förstås, men är en början på att få det uppätet.

Färgen har redan börjat släppa i mitt hår, men frisören sa att det kunde bli så pga. att när man frägar det från blont till mörk så vill håret inte alltid riktigt ta åt sig färgen så man får färga håret ganska snabbt igen. Har iaf skrivit upp vilken färg det är så att man kan införskaffa sig den :)

Idag ska nog mina färgade linser komma också, kulkul! Fast tänk om det ser helt konstigt ut, men då får jag ta det. Ville bara se hur det kan se om jag hade en annan ögonfärg!
 
Har beställt ett par skor från asos, och lite annat smått och gott, men såhär ser skorna ut:



Näe, nu är det snart dax att springa ner för tarpporna igen. Hejs svejs!

Kommentarer

Shit vad snygga skor! Åhhh, så fina!!

2007-10-10, 15:51:38



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback